MoNteSo написа:Да си припомниме изминалият кръг. Знаете ли какви са наказанията за маймунски звуци и каквито и да било провокации свързани с расизма ?
Не, кажи ни какви са.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
MoNteSo написа:Да си припомниме изминалият кръг. Знаете ли какви са наказанията за маймунски звуци и каквито и да било провокации свързани с расизма ?
MoNteSo написа:Аз искам да попитам. През изминалияТ сезон когато фенове на Левски се замерАха посока вип ложите на Герена колко наказание отнесохте ? Защото до_колкото си спомням и един мач не ви наказаха.
Да си припомнимЕ изминалият кръг. Знаете ли какви са наказанията за маймунски звуци и каквито и да било провокации свързани с расизма ? Въобще да чухте някой да говори за наказание ? .....
v.r.s. написа:TcViro написа:а защо не с 4 мача (наказанието е от 1 до 4 мача) или просто мачът от 11 кръг трябва да е на "стадиона на мира" на всяка цена !!!
Защото по правилник е от 1 до 4 мача. Така, че всичко в този интервал е нормално като наказание и не виждам какъв е проблема, че са решили да са 3 мача.
labrador2 написа:Като са във ВИП ложата да не са с 2 чифта м*де? Там не си купуват билети за мача, до колкото знам - следователно, нямат застраховка, т.е все едно са на улицата! Така че на улицата ако някой ти покаже среден пръст или се ебава с тебе, какво ще направиш? Тогава за какви санкции говорим, санкционират отбора - за хора без билети ???
Adrian Monk написа: Където и да се играе мачът от 11-я кръг, на "мирния" стадион или другаде, ще ви скъсаме шортите, вЕрвай ми!
petrof написа:....пп. За тези които плюят стадиона ни, а даже не са го виждали и на снимка пак ше кажа, че Стадиона на мира е един от най-добрите в България.
petrof написа:Какви шорти ще скъсате бе байноЧак ми е смешно когато левскари и цесекари се заканват, като ви знаеме какви сте шушумиги. А в Европа ви бият като тупан и пак се правите на велики. Смешници
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта