Черноморец - ЦСКА - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
Абе вие май бая сте се разбъбрили тука
Дано си заслужава четенето 
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
ivan56 написа:Напълно равностоен мач с положения пред двете врати.През първото полувреме по силна игра на Черноморец но ЦСКА вкара гол без удар към вратата обратно второ полувреме.Доста нервни ми изглеждаха нашите играчи и правеха глупави грешки в центъра от където тръгна и гола на ЦСКА.Фо поре през първото полувреме игра повече като крило отколкото като бек,до някъде той има вина за гола.Гаел не ми хареса въобще,доста бавен при отиграванията,доста мек в единоборствата,забави доста атаки,дано по бързо свикне с начина на игра в нашето първенство..Уатара ми хареса доста бърз и с усет към играта мисля че ще замести Азис,личиси че е играч.Бандаловски беше развинтен тотално и само съдията го спаси,много по рано трябваше да му даде картон.На мен като цяло ми хареса мача с тези играчи толкова,а си мисля че ще навлизат във форма.За мен ЦСКА не беше по слаб от пролета,явно проблемите им оказват голямо влияние. Аз съм оптимист за Черноморец може да не сме като миналата година но пак ще показват хубава игра,запазихме си защитата с Боли и Уатара отпред ще стане работата, обаче ни трябва на всяка цена халф.Сега малко за съдията. Абсолютен червен картон за Карачанаков,до колкото знам удар без топка е червен картон.Игра с ръка от играч наЦСКА след удар на Паланков през второто полувреме съдията беше на два метра и видя всичко ама как да свири.Постоянно накъсваше играта с глупави фалове в центъра вместо да пусне авантаж.Чувал съм че когато съдията е слаб свири фалове в центъра.Не виждам ЦСКА какво искат от съдията,че ако беше някой Стойчо щеше да бъде пратен на трибуните с тези заплашителни ръкомахания към съдията.И за последно за сетен път се убеждавам че вБургас не си заслужаваме отбора,спирам че за това ме е по яд отколкото резултата.
Да ти имам оптимизма (подчертаното в синьо). Щото аз голови положения не видях
Иначе всичко останало, което си написал, си е точно така.
[center]
[/center]
petkan написа:
Не мога да си обясня как в София направихме три-четири чисти голови положения, а тук освен гола май друго нямахме![]()
Аз си мисля,че причината е в развитието на мача. В София играхме за равен и ако стане нещо ОК. Тук след 0:1 трябваше да вкарваме. Ако бяхме вкарали първи гол,щяхме да бием с много. Между другото защитния вал на ЦСКА не е случаен. Като изключим левия бек,останалите са футболисти с опит. С това обаче в никакъв случай не оправдавам безидейната игра на отбора. Ако си спомним как намачкаха Берое след 0:2 през пролетта,вчера бяха бледо копие.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
grud написа:Тоше .... аватара нещо ....ааа
Ми младо момче е.... по-голям му е
[center]
[/center]
petkan написа:grud написа:Тоше .... аватара нещо ....ааа
Ми младо момче е.... по-голям му еНормално...
Голям, голям колко да е голям - няколко пиксела повече
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- White Fang
- Контакти:
Всичко,което се написа тук,е вярно,но защо пропускате факта,че гадния гагаузки киртак ни поряза на няколко пъти??На два пъти не отсъди дузпа,дето се виждаше от на майка си.......,че техните играха два пъти с ръка в наказателното поле,даваше жълти картони на промоция.На всичкото отгоре,Торпедовски-Симитлийски скачаше край тъча все едно има жар в гащите.Все пак си мисля,че можехме да спечелим,но съдията отново ни поряза.Нищо ново.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Имахме много положения , но резултатът е логичен според мен ! Можехме да ги победим , но и съдята на няколко пъти ни поряза !
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Имахме много положения , но резултатът е логичен според мен ! Можехме да ги победим , но и съдята на няколко пъти ни поряза !
Коментаторите по Дарик радио казаха съвсем друго-че съдията върши престъпление спрямо ЦСКА,особенно в последните 15-20 минути......а и виждам че от ЦСКА са пуснали жалба срещу съдийството. Може би обръщате внимание когато съдията греши в полза на противника и не забелязвате грешките му във ваша полза........Ама нищо де,то десетилетия наред е помагано на едните,нека сега малко и на другите
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Имахме много положения , но резултатът е логичен според мен ! Можехме да ги победим , но и съдята на няколко пъти ни поряза !
Коментаторите по Дарик радио казаха съвсем друго-че съдията върши престъпление спрямо ЦСКА,особенно в последните 15-20 минути......а и виждам че от ЦСКА са пуснали жалба срещу съдийството. Може би обръщате внимание когато съдията греши в полза на противника и не забелязвате грешките му във ваша полза........Ама нищо де,то десетилетия наред е помагано на едните,нека сега малко и на другите
Някъде написах, не се сещам къде, че Никито, заедно с още двама червени дойдоха в кръчмето след мача. Попитах ги и не само аз, не можаха да кажат какво е било порязването. За това ти казвам, не ги слушай. Имаше 2 удара без топка и 2 пъти игра с ръка в тяхното поле (едното може и да е било на линията). Ако това е порязване, здраве му кажи.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Имахме много положения , но резултатът е логичен според мен ! Можехме да ги победим , но и съдята на няколко пъти ни поряза !
Къв съдия,кви глупости ??? ЦСКА имаха 3-4 чисти 200процентови положения при 0:1 и при 1:1. Никой не им е виновен,че са некадърни. Ако ги бяха вкарали,сега нямаше съдията да е виновен. Ама в тоя отбор като няма кой да поеме вината и аре съдията. Няколко пъти казах,че съдията ни ощети,но Черноморец не заслужаваше да спечели с тази игра. Смятам,че от ЦСКА трябваше да замълчат по същата причина. Особено подлогата на Титан,г-н Н. Александров. Тоя тип и Г.А. са душевно болни.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]