Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот loko_fc » 20 авг 2012 03:29

Споко бе,няма как да сме извадили над 30 милиона за Курдов ! :mrgreen:
http://sport.plovdiv24.bg/204126.html?shuser=4788

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 авг 2012 22:31

Последно - стана ли ясно все пак, кой прави селекцията в Локомотив? :geek:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 авг 2012 09:38

Аз.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 авг 2012 09:55

Аз съм твърдо против "Урсула" но за, да дадем шанс на Курдов. Вчрно, че изприказва доста глупости както по наш, така и по адрес на "Пловдивчани в повече", но ако се съсредоточи върху играта си, вместо да дава интервюта, може и да се получи нещо. Видял е кава е ситуацията в Ботев, нека види как ще е при нас, и да прецени къде е истината. Не са един и двама играчите минали през различни отбори, които признават, че в Локомотив се чувстват най-добре.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 авг 2012 12:18

Пловдив1926 написа:Аз.

Е ти не се ли кълнеше тези дни, че Курдов няма да стъпи на Лаута?
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 авг 2012 12:23

demy27 написа:Аз съм твърдо против "Урсула" но за, да дадем шанс на Курдов. Вчрно, че изприказва доста глупости както по наш, така и по адрес на "Пловдивчани в повече", но ако се съсредоточи върху играта си, вместо да дава интервюта, може и да се получи нещо. Видял е кава е ситуацията в Ботев, нека види как ще е при нас, и да прецени къде е истината. Не са един и двама играчите минали през различни отбори, които признават, че в Локомотив се чувстват най-добре.

Брат някои хора сами си нарушават принципите, с които толкова парадират и затова се получават абсурдни неща като например идването на Курдов - ония ден драл гърло за жълтите, на следващия идва на тренировка на Лаута.
Той прегракнал от викане с жълтите, ама било ангина. Разбираш ли - това са абсурдни ситуации, с които ние страшно много олекваме като морал и принципи.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 авг 2012 12:35

Ванко_Ултраса написа:
Пловдив1926 написа:Аз.

Е ти не се ли кълнеше тези дни, че Курдов няма да стъпи на Лаута?

Не не съм се кълнял. Устрои им се и на двамата прекрасно посрещане. Успял е да убеди хората да му се даде шанс КУРдов. Да не забравяме, че и направи пловдивчаните в повече на 2 стотинки и си ги сложи на КУРдовия. Ще поживеем ще видим.

Иначе Ванко - ходи го гони. С плямпане във форума нищо не става.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 авг 2012 13:11

Ванко_Ултраса написа:
demy27 написа:Аз съм твърдо против "Урсула" но за, да дадем шанс на Курдов. Вчрно, че изприказва доста глупости както по наш, така и по адрес на "Пловдивчани в повече", но ако се съсредоточи върху играта си, вместо да дава интервюта, може и да се получи нещо. Видял е кава е ситуацията в Ботев, нека види как ще е при нас, и да прецени къде е истината. Не са един и двама играчите минали през различни отбори, които признават, че в Локомотив се чувстват най-добре.

Брат някои хора сами си нарушават принципите, с които толкова парадират и затова се получават абсурдни неща като например идването на Курдов - ония ден драл гърло за жълтите, на следващия идва на тренировка на Лаута.
Той прегракнал от викане с жълтите, ама било ангина. Разбираш ли - това са абсурдни ситуации, с които ние страшно много олекваме като морал и принципи.

Аз не виждам с какво олекваме, при условие, че даваме шанс на един футболист с качества. Пак казвам, че държа на това да му се даде шанс а не да го приемем с отворени обятия и също така да наблегне на играта си а не на медийни изяви. И не виждам нищо не-морално да засвидетелстваме уважение към качествата на добър футболист, пък бил той и от жълтите. Лишените от морал е ясно кои са - той ги е качил някъде а те му се радват - явно им е харесало.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 авг 2012 13:47

demy27, значи на теб ти се струва нормално Курдов единия ден да дере гърло в агитката на ботев, а на следващия да тренира на Лаута?! :shock: Същия тоя, който се кълнеше пред медиите, че и за 30 000млн. не би се продал на Локомотив, а сега идва без пари на Лаута. Каква ирония на съдбата, нали? То първо в самия футболист няма морал и принципи.Но футболистите са стока - повечето са готови да се продадат и за 30 сребърника на душманина си.Нашите принципи, морал и идеали, къде са питам?! :roll:
Трудно ми е да повярвам, колко сме се променили като манталитет с времето.

Като говорим за млади таланти с качества Георги Стефанов и Симеон Ганчев, какви са според теб?
Не може ли на тях да дадем шанс да се докажат, вместо да олекваме с жълти травестити и разглезени богаташчета на Лаута?
Да сме дадяли шанс на Насьо Курдов, който го гонят навсякъде където иде...баси звездата...все едно на Лаута идва някое футболно дете-чудо.

Аз спирам дотук, майна...повече не ми се коментират абсурди.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 авг 2012 15:49

Ванко_Ултраса написа: demy27, значи на теб ти се струва нормално Курдов единия ден да дере гърло в агитката на ботев, а на следващия да тренира на Лаута?! :shock: Същия тоя, който се кълнеше пред медиите, че и за 30 000млн. не би се продал на Локомотив, а сега идва без пари на Лаута. Каква ирония на съдбата, нали? То първо в самия футболист няма морал и принципи.Но футболистите са стока - повечето са готови да се продадат и за 30 сребърника на душманина си.Нашите принципи, морал и идеали, къде са питам?! :roll:
Трудно ми е да повярвам, колко сме се променили като манталитет с времето.

Като говорим за млади таланти с качества Георги Стефанов и Симеон Ганчев, какви са според теб?
Не може ли на тях да дадем шанс да се докажат, вместо да олекваме с жълти травестити и разглезени богаташчета на Лаута?
Да сме дадяли шанс на Насьо Курдов, който го гонят навсякъде където иде...баси звездата...все едно на Лаута идва някое футболно дете-чудо.

Аз спирам дотук, майна...повече не ми се коментират абсурди.

Ванко,спри се малко :idea: Май само ти не си разбрал,че Курдов няма да играе при нас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”