http://sport.plovdiv24.bg/204126.html?shuser=4788
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Аз.
demy27 написа:Аз съм твърдо против "Урсула" но за, да дадем шанс на Курдов. Вчрно, че изприказва доста глупости както по наш, така и по адрес на "Пловдивчани в повече", но ако се съсредоточи върху играта си, вместо да дава интервюта, може и да се получи нещо. Видял е кава е ситуацията в Ботев, нека види как ще е при нас, и да прецени къде е истината. Не са един и двама играчите минали през различни отбори, които признават, че в Локомотив се чувстват най-добре.
Ванко_Ултраса написа:Пловдив1926 написа:Аз.
Е ти не се ли кълнеше тези дни, че Курдов няма да стъпи на Лаута?
Ванко_Ултраса написа:demy27 написа:Аз съм твърдо против "Урсула" но за, да дадем шанс на Курдов. Вчрно, че изприказва доста глупости както по наш, така и по адрес на "Пловдивчани в повече", но ако се съсредоточи върху играта си, вместо да дава интервюта, може и да се получи нещо. Видял е кава е ситуацията в Ботев, нека види как ще е при нас, и да прецени къде е истината. Не са един и двама играчите минали през различни отбори, които признават, че в Локомотив се чувстват най-добре.
Брат някои хора сами си нарушават принципите, с които толкова парадират и затова се получават абсурдни неща като например идването на Курдов - ония ден драл гърло за жълтите, на следващия идва на тренировка на Лаута.
Той прегракнал от викане с жълтите, ама било ангина. Разбираш ли - това са абсурдни ситуации, с които ние страшно много олекваме като морал и принципи.
Ванко_Ултраса написа: demy27, значи на теб ти се струва нормално Курдов единия ден да дере гърло в агитката на ботев, а на следващия да тренира на Лаута?!Същия тоя, който се кълнеше пред медиите, че и за 30 000млн. не би се продал на Локомотив, а сега идва без пари на Лаута. Каква ирония на съдбата, нали? То първо в самия футболист няма морал и принципи.Но футболистите са стока - повечето са готови да се продадат и за 30 сребърника на душманина си.Нашите принципи, морал и идеали, къде са питам?!
![]()
Трудно ми е да повярвам, колко сме се променили като манталитет с времето.
Като говорим за млади таланти с качества Георги Стефанов и Симеон Ганчев, какви са според теб?
Не може ли на тях да дадем шанс да се докажат, вместо да олекваме с жълти травестити и разглезени богаташчета на Лаута?
Да сме дадяли шанс на Насьо Курдов, който го гонят навсякъде където иде...баси звездата...все едно на Лаута идва някое футболно дете-чудо.
Аз спирам дотук, майна...повече не ми се коментират абсурди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта