Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: КЪДЕ КУЦА ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот zlatan » 30 авг 2009 00:19

ами аз няма да ти се разсърдя смаш вземам го в предвид,но все пак си казвам мнението,за да го направя трябва да разсъждаваш,ако темата ми те дразни ,разбирам те,но не мисля че трябва да спра да изказвам мненията си относно любимия отбор.Все пак по добре е до помислим преди да се яхваме на клавиатурата.СПРАВКА-ПОСЛЕДНИТЕ ТЕМИ В ТОЗИ ФОРУМ ОТНОСНО ОТБОРА.

ПП смаш ще си взема поука вервай ми.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 авг 2009 00:21

Абе още преди една година, като казвах, че Сърмов е трагедия тук повечето твърдяха, че бил млад и перспективен :o :o :o Само СМАШ-а ме подкрепяше :mrgreen:
ВЪН СЪРМОВ И ЙОВОВ от ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от SAMP на 30 авг 2009 00:22, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 авг 2009 00:21

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот anakin на 29 Авг 2009 19:17
харесвате, не харесвате, такова е. спрете с безсмислените си теми кой да си ходи и кой не.

аз никого не гоня просто коментирам моментните ни слабости никого повтарям не гоня.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 авг 2009 00:24

Проблемът е в липсата на втори дефанзивен халф в момента , не в Сърмов . Да , той прави грешки. Обаче той не получава подкрепа от никой от халфовата линия. Седрик не е дефанзивен халф и това си личи. Другия проблем е в ужасните грешки на отбраната . Аз мисля , че това е и по-голям проблем от липсата на изявен нападател. И днеска имахме 2 център нападателя , които играха слабо , обаче пак вкарахме 3 гола. Проблемите ни са в защита в момента . :roll:

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 30 авг 2009 00:26

КЪДЕ КУЦА ЛЕВСКИ!!!!!

няма такъв вариант. мъждукат край Левски тимчета разни, мъждукат, но Левски БЛЕСТИ! и мъчат се с Левски да крачат и крачат, но Левски лети! 8-)
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот messi7 » 30 авг 2009 00:28

^^
Имаше други варианти - Газпром, Лукойл, ама Батков не искаше да го продава. Особено за Лукойл доста се говореше май... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 30 авг 2009 00:31

moonlight написа:Проблемът е в липсата на втори дефанзивен халф в момента , не в Сърмов . Да , той прави грешки. Обаче той не получава подкрепа от никой от халфовата линия. Седрик не е дефанзивен халф и това си личи. Другия проблем е в ужасните грешки на отбраната . Аз мисля , че това е и по-голям проблем от липсата на изявен нападател. И днеска имахме 2 център нападателя , които играха слабо , обаче пак вкарахме 3 гола. Проблемите ни са в защита в момента . :roll:

Ако ще с още двама дефанзивни халфа да е Левски ,Сърмов пак няма да може да си спре топката , пак няма да може да подаде точно , пак ще прави грешка след грешка , но те някакси ще го поправят но не винаги. Гаджев , когато играеше , играеше за двама. Сърмов е дупка. С него на терена сме с човек по-малко.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 авг 2009 00:31

anakin написа:харесвате, не харесвате, такова е. спрете с безсмислените си теми кой да си ходи и кой не.

Абе човек ти нормален ли си?Защо да не си изразяваме мнението, всеки от нас желае Левски да е по-добър.Аз съм сигурен на 1 000 000%, че с един качествен нападател и без Сърмов и Йовов, Дебрецен ги минавахме.Защо трябва да страдат милиони заради 2-ма високомерни боклуци.Сърмов има желание но НЕ СТАВА, просто няма класа.Той спира топката с пас,само назад връща и има 70-80% неточни пасове.Гаджев го покриваше докато играеше, но вече лъсна жестоко що за футболист е.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 30 авг 2009 00:35

SAMP написа:
anakin написа:харесвате, не харесвате, такова е. спрете с безсмислените си теми кой да си ходи и кой не.

Абе човек ти нормален ли си?Защо да не си изразяваме мнението, всеки от нас желае Левски да е по-добър.Аз съм сигурен на 1 000 000%, че с един качествен нападател и без Сърмов и Йовов, Дебрецен ги минавахме.Защо трябва да страдат милиони заради 2-ма високомерни боклуци.Сърмов има желание но НЕ СТАВА, просто няма класа.Той спира топката с пас,само назад връща и има 70-80% неточни пасове.Гаджев го покриваше докато играеше, но вече лъсна жестоко що за футболист е.

+1
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 авг 2009 00:36

Gateca написа:
moonlight написа:Проблемът е в липсата на втори дефанзивен халф в момента , не в Сърмов . Да , той прави грешки. Обаче той не получава подкрепа от никой от халфовата линия. Седрик не е дефанзивен халф и това си личи. Другия проблем е в ужасните грешки на отбраната . Аз мисля , че това е и по-голям проблем от липсата на изявен нападател. И днеска имахме 2 център нападателя , които играха слабо , обаче пак вкарахме 3 гола. Проблемите ни са в защита в момента . :roll:

Ако ще с още двама дефанзивни халфа да е Левски ,Сърмов пак няма да може да си спре топката , пак няма да може да подаде точно , пак ще прави грешка след грешка , но те някакси ще го поправят но не винаги. Гаджев , когато играеше , играеше за двама. Сърмов е дупка. С него на терена сме с човек по-малко.

Когато играе сам върху Сърмов пада цялото напрежение :!: Той не е магьосник ,за да е навсякъде . Да , пак повтарям.Сърмов прави грешки , но ако има човек до него той ще е по-уверен и по-стабилен . Така става когато и Гаджев е на терена . Да се надяваме ,че скоро ще може да се ползва Саша и ще видиш разликата ;)

Върни се в “Архив”