ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот levski_4_life » 20 авг 2012 22:37

Синьо сърце написа:Абе аз друго не разбрах-как може 90 минути да няма ни К.р за Левски, ни К.р за Ботев... това не е нормално-хората вкарват гол на Мура и пеят КЗЛ, а тука нещо стана инфекция... Веднага да се вземат мерки и таз гавра с българския футбол да се прекрати!

Защото и ние, и жълтите сме много над това ниво.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 22:39

Има и още едни, дето са над това! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:40

daniel875 написа:
шивача написа:за спорта-да, но като цяло си беше гавра с народа, със страната :!:
Само спорта бих върнал от тогава :P иначе, най-слабия отбор от Б група тогава, ся щеше да е фаворит за титлата :roll:

Защо? В сравнение със сега почти всичко ни беше наред. Беше трудно, бяхме потиснати в някои отношения, но не бяхме без пари и да не продължавам нататък. За мен времената си бяха много хубави и титлите от онези времена си ги ценя много повече от "демократичните".

всеки си има мнение. баща ми за бройка да отиде в белене, заради един превод от немски и два вица, та 4-5 г ходеше като алтав, няма как да ми се нрави.
сетих се за още един плюс- циганите като ни видиха очите и бегаха като откачени, а ся стана циганска работа, но пак е по-хубаво
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:42

Синьо сърце написа:Абе аз друго не разбрах-как може 90 минути да няма ни К.р за Левски, ни К.р за Ботев... това не е нормално-хората вкарват гол на Мура и пеят КЗЛ, а тука нещо стана инфекция... Веднага да се вземат мерки и таз гавра с българския футбол да се прекрати!

е,то бива и между вас си да го има, прекалено просташко ще е, дори и за вас. Но и да се случи не бих се учудил

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 авг 2012 22:42

Синьо сърце написа:Има и още едни, дето са над това! ;)

Социализмът беше създал много хубави ценности, които може и доста хора да са ги възприемали като лицемерие, но всъщност са винаги ценени. Лично според мен тогава хората бяха по - разбрани, по - добри, по - уважителни, повече вслушващи се, по - здрави, по - първични може би, в смисъл по - природно надарени, изобщо много "по".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:45

daniel875 написа:
Синьо сърце написа:Има и още едни, дето са над това! ;)

Социализмът беше създал много хубави ценности, които може и доста хора да са ги възприемали като лицемерие, но всъщност са винаги ценени. Лично според мен тогава хората бяха по - разбрани, по - добри, по - уважителни, повече вслушващи се, по - здрави, по - първични може би, в смисъл по - природно надарени, изобщо много "по".

и по-лицемерни :oops:
но за по-здрави и по-вежливи(някой изкуствено) съм съгласен, бих добавил и по-трудолюбиви

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 авг 2012 22:45

шивача написа:
daniel875 написа:
шивача написа:за спорта-да, но като цяло си беше гавра с народа, със страната :!:
Само спорта бих върнал от тогава :P иначе, най-слабия отбор от Б група тогава, ся щеше да е фаворит за титлата :roll:

Защо? В сравнение със сега почти всичко ни беше наред. Беше трудно, бяхме потиснати в някои отношения, но не бяхме без пари и да не продължавам нататък. За мен времената си бяха много хубави и титлите от онези времена си ги ценя много повече от "демократичните".

всеки си има мнение. баща ми за бройка да отиде в белене, заради един превод от немски и два вица, та 4-5 г ходеше като алтав, няма как да ми се нрави.
сетих се за още един плюс- циганите като ни видиха очите и бегаха като откачени, а ся стана циганска работа, но пак е по-хубаво

Значи имаш причина. Ясно, и други хора във форума имат обективна причина. Разбирам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 23:14

Аз визирах Локо Пд. А колкото до гьобелсовия похват всеки, който не харесва Тиквата, да бъде определян като''комунист'', е друга тема!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 20 авг 2012 23:47

ralka_levskarka написа:Някой искаше репортаж понеже не знам дали е гледал ето http://www.livesport.bg/-Vijte-golovete ... ki!-(VIDEO)--70473 последното видео трябва да е.

Много мерси. :)
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2012 23:50

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”