Марков бит в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Re: Марков бит в Перник

Мнениеот loko 1979 » 20 авг 2012 23:44

v.r.s. написа:
loko 1979 написа:Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,
за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули :lol:. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.

А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено радвитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече".

Да и аз разбрах, че си умен колкото метър винкел, явно си един от тези 100 малоумници, хайде лапай хапчетата си и лягай[/quote]

За какви хапчета става въпрос, кажи какви приемаш ти, след като ми ги предлагаш? За разлика от теб аз не взимам хапчета, нито пия, нито пуша и не употребявам наркотици. Нещо което за теб не е сигурно, поне като ти гледам неадекватните коментари и обърканите мисли.[/quote]

Герой, ти дане си от Перник? :lol:
;)
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 авг 2012 23:54

loko 1979 написа:
v.r.s. написа:
loko 1979 написа:Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,
за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули :lol:. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.

А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено радвитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече".

Да и аз разбрах, че си умен колкото метър винкел, явно си един от тези 100 малоумници, хайде лапай хапчетата си и лягай

За какви хапчета става въпрос, кажи какви приемаш ти, след като ми ги предлагаш? За разлика от теб аз не взимам хапчета, нито пия, нито пуша и не употребявам наркотици. Нещо което за теб не е сигурно, поне като ти гледам неадекватните коментари и обърканите мисли.[/quote]

;)[/quote]

Аз като ти казвам, че нямаш умствен капацитет, не го правя просто така и последният ти коментар го доказва, напълно е безсмислен и не мисля да продължавам подобен диалог. Защото има една поговорка,-"Ако се бориш с прасе в кал и двамата ще се окаляте,само че на прасето ще му хареса". Е на мен не ми харесва и заради това спирам до тук.

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 21 авг 2012 00:21

[

;)[/quote]

Аз като ти казвам, че нямаш умствен капацитет, не го правя просто така и последният ти коментар го доказва, напълно е безсмислен и не мисля да продължавам подобен диалог. Защото има една поговорка,-"Ако се бориш с прасе в кал и двамата ще се окаляте,само че на прасето ще му хареса". Е на мен не ми харесва и заради това спирам до тук.[/quote]

много съжалявам господине вие сте висша форма на разум и интелект :)
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 21 авг 2012 02:41

Аз съм привърженик на Миньор. Пиша по темата без да съм присъствал на стадиона. Дори видеото от боя не съм гледал. Бях в Стокхолм по това време. Претендирам, че съм достатъчно възпитан и интелигентен. Разбирам последствията за клуба и не одобрявам - дори Отричам подобно поведение на нашите фенове. Но вътрешно изпитвам задоволство от случилото се! Защото тези хора - ръководителите в българския футбол, заслужават точно това. Не е нормално тяхното поведение. Поведението на Г. Марков след мача на Локо с Миньор пролетта. Ние всички страдаме докато хора като Батков, В. Стефанов, Титаните, Христолов, Лупи, Коко и т.н. управляват. Г.Марков - изп. директор ли е, спортен директор ли е няма значение, недопустимо е да се държи така. Заслужавал е поне да му обърнат захапката.
Не забравяйте - каквито са Генералите, такава е армията.
Дано се оправим някой ден ... Амин

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 21 авг 2012 08:14

Миньор Пк написа:Аз съм привърженик на Миньор. Пиша по темата без да съм присъствал на стадиона. Дори видеото от боя не съм гледал. Бях в Стокхолм по това време. Претендирам, че съм достатъчно възпитан и интелигентен. Разбирам последствията за клуба и не одобрявам - дори Отричам подобно поведение на нашите фенове. Но вътрешно изпитвам задоволство от случилото се! Защото тези хора - ръководителите в българския футбол, заслужават точно това. Не е нормално тяхното поведение. Поведението на Г. Марков след мача на Локо с Миньор пролетта. Ние всички страдаме докато хора като Батков, В. Стефанов, Титаните, Христолов, Лупи, Коко и т.н. управляват. Г.Марков - изп. директор ли е, спортен директор ли е няма значение, недопустимо е да се държи така. Заслужавал е поне да му обърнат захапката.
Не забравяйте - каквито са Генералите, такава е армията.
Дано се оправим някой ден ... Амин

Абе не е много хубаво да казваш сам че си интелигентен,ама карай,приема се! Като гледах тия ескадрони как смело настъпват към рендето,с какви одухотворени лица бяха,приемам всичко едно към едно!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 21 авг 2012 08:46

ключ на темата!
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 21 авг 2012 19:17

http://gong.bg/view_article.php?article_id=292317

Айде стига толкова, по тази тема
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”