v.r.s. написа:loko 1979 написа:Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,
за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.
А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено радвитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече".
Да и аз разбрах, че си умен колкото метър винкел, явно си един от тези 100 малоумници, хайде лапай хапчетата си и лягай[/quote]
За какви хапчета става въпрос, кажи какви приемаш ти, след като ми ги предлагаш? За разлика от теб аз не взимам хапчета, нито пия, нито пуша и не употребявам наркотици. Нещо което за теб не е сигурно, поне като ти гледам неадекватните коментари и обърканите мисли.[/quote]
Герой, ти дане си от Перник?