Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот POPCORN » 29 авг 2009 23:45

rhaegar написа:Стига мрънкахте бе. И кой да дойде като си тръгне Батков? Ти ли ще даваш пари? Аман от такива левскари дето знаят само да викат "вън този", "долу онзи". Заприличвате на една друга публика дето си вика на футболистите "курви". Спрете да се излагат и си подкрепяйте отбора.

а братле вие понеже ги галите с перо затова става така при вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ika bo4i
Контакти:

Мнениеот ika bo4i » 29 авг 2009 23:47

koito dawa parite toi pora4wa muzikata!towa e !a i lewski e na werniq pat 6te se widi towa w grupite!

[warning]Пиши на кирилица[/warning]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 авг 2009 23:50

POPCORN написа:а братле вие понеже ги галите с перо затова става така при вас!

Е сериозно, кой да дойде? Лесно е само да се вика и псува ама какво ще стане ако дойде някойк като Лупи или Христолов? А тая Кръстева не искам да я коментиррам. Тя би взела отбора само да си прави PR, не защото я интересува. Една овца шеф на отбор в България стига.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paparazzo
Контакти:

Мнениеот paparazzo » 29 авг 2009 23:50

накрая верно ще нацелите некой като нашия магьосник-Венци Стефанов..или оня-авантаджиичето-Сашо Томов...,ама щот има и трета вариациика-Митьо селския...
та..внимавай какво си пожелавате...щот нъл знаеш...мераклиите са повече от китайците....
мисля,че тошката си е много на место..и смятам,че бъдещето ще го докаже...даам
8-) 8-)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 29 авг 2009 23:50

Ей само мрънкане, този да се маха, онзи да си отива....човека преди малко много правилно каза: Който дава парите той поръчва музиката!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 29 авг 2009 23:53

paparazzo написа:накрая верно ще нацелите некой като нашия магьосник-Венци Стефанов..или оня-авантаджиичето-Сашо Томов...,ама щот има и трета вариациика-Митьо селския...
та..внимавай какво си пожелавате...щот нъл знаеш...мераклиите са повече от китайците....
8-) 8-)

Просто Батков е най-доброто в случая, за нашето първенство определено е най-читавия и е наясно със отбора си на какво дередже е, левскар е ! ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот Gateca » 29 авг 2009 23:54

Това , че нямаме дефанзивен халф от мач на мач личи с все по голяма сила. До кога ще го търпим Сърмов . Това е футболист , който не може да си спре една топка , не може един точен пас да даде , тромав , бавен абе пълна трагедия.
Централен нападател така и не разбрахме дали има първото полувреме , но и второто бе същото.
Рабех беше под всякаква критика.
Дарко Тасевски просто не знам това момче как е мисли. Един мач играе , десет не играе и това е така от както е дошъл .
Според мен Левски не се напрегна много , но щом проблемите ни личат в мачове с противници като Славия , който е в катастрофално положение и с мега некадърен треньор , някой да помисли как ще лъснат с Лацио и Виляреал.
Тази пауза Ратко и Гонзо да се заемат и да измислят нешо , защото в противен случай в ЛЕ лошо ни се пише.
Видяло се е , че Батков няма да даде и стотинка за селекция .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 авг 2009 23:55

rhaegar написа:
POPCORN написа:а братле вие понеже ги галите с перо затова става така при вас!

Е сериозно, кой да дойде? Лесно е само да се вика и псува ама какво ще стане ако дойде някойк като Лупи или Христолов? А тая Кръстева не искам да я коментиррам. Тя би взела отбора само да си прави PR, не защото я интересува. Една овца шеф на отбор в България стига.

ти нали си от литекс или се бъркам?ми не да дойде някой ама не може те да падат от тамерпе жилина и кой ли не и пубпилката да им ръкопляска са!Или все едно са Бате би литекс и да им пляска.е сори ама всяко нещо си има граници.значи ние може си отделяме от парите за храна и кво ли не да ги подкрепяме на всякаъд в Бългрия а те ще игтраят като женски полов орган.еми като играят така, що да не им викаме путки !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 29 авг 2009 23:56

Дори Батков да продаде отбора, не се знае в какви лапи ще попадне. Защото може да стане и много по-лошо, ако е някой като Сашо Томов, Коце Маца или Христолов.
А примерно да ни купи някаква международна компания или петролен магнат е малко в сферата на фантастиката.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 23:57

stefan_bg2 написа:
paparazzo написа:накрая верно ще нацелите некой като нашия магьосник-Венци Стефанов..или оня-авантаджиичето-Сашо Томов...,ама щот има и трета вариациика-Митьо селския...
8-) 8-)

Просто Батков е най-доброто в случая, за нашето първенство определено е най-читавия и е наясно със отбора си на какво дередже е, левскар е ! ;)

Пък и винаги знае какво да каже :lol: Някак си гали душата с думите си . Играем "Като Барселона" . "This british ...... " :lol: Винаги е точен в изказванията ;)

Върни се в “Архив”