Принципно има и свестни ушета... примерно миналата година като бях в Ловеч (не тази, миналата когато бихме 2:0), като ме проверява 1 полицай ми вика нямаш ли факла, аз му викам нямам не се занимавам с такива неща... той ми вика, е така не е интересно, щях да те пусна с факла така или иначе. И в действителност тогава имаше над 30 факли в нашия сектор.
Тази година обаче, нашите когато са меткали факлите 1 ушев я метнал обратно в сектора... и имаше 1 момче с изгорено лице, така че ги има и свестни и тъпи ко******.
Разказ за един провинциален полицай на футболен мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Разказ за един провинциален полицай на футболен мач
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Просто сме свикнали да сме човечни и очакваме и другите да подхождат по подобен начин... Обаче с ей такива боклуци трябва да се разправяш най-безкомпромисно, особено пък ако имаш гръб в полицията! Де си даде документите , да си даде служебния номер и къде можеш да се оплачеш! Свиват се като най-долни мастии!
Никога няма да забравя 2009 есента, когато полицията ни блокира пътя към нашите хубавци след загубата на Герена от Берое. Едни ушеви, напети и в пълно бойно снаражение, готови да бият! Появи се някакъв пич от нашите, попита кой е старшият, започна да ги храни зверски, че си били скрили служебните номера на униформите и поиска да пише оплакване. Няма да ви казвам какъв смут настана сред тия идиоти!
Само дето човек трябва да ги знае тези работи...
Никога няма да забравя 2009 есента, когато полицията ни блокира пътя към нашите хубавци след загубата на Герена от Берое. Едни ушеви, напети и в пълно бойно снаражение, готови да бият! Появи се някакъв пич от нашите, попита кой е старшият, започна да ги храни зверски, че си били скрили служебните номера на униформите и поиска да пише оплакване. Няма да ви казвам какъв смут настана сред тия идиоти!

Само дето човек трябва да ги знае тези работи...
Това не е единичен случай за съжаление...на всеки стадион в България има полицаи, които си избиват комплексите...и точно така е - за един час или два се мислят за най-големите, а след това жена им ги млати с точилката, защото мирише на алкохол, а той й обяснява - няма повече така...за съжаление тия глупаци като се напъхат в униформите си и си мислят, че вече всички сме им длъжни...точно обратното господа полицаи - Вие сте ни длъжни...
- burgazliqta
- Контакти:
Това ако беше в България щяха да слязат да го набият и да го арестуват, по незнайни за тях причини 

[center]
[/center]

[offtopic]Гражданино Тирант,кви 40 лева,кви глупости ми приказваш?? Ще ти кажа няколко неща....:
1.Аз не мога да си позволя да давам по 40 лв. на седмица за да ходя на мач,апропо и пари за карта нямах да дам и ще си цъкам билетчета,ако ще и по 20лв.да станат,но като отида на стадиона давам всичко от себе си-емоция,глас и настроение. Семкаджии като теб има много,брат.
2.Не съм отишъл на нито едно гостуване,причини много,но знам че тези които ходят го правят с мисъл за отбора(екскурзията за Герена е изключение) и дават малкото си свободно време и средства за това. А ти къде си в тая схема??
3.Фланелките....Ей тва най-много ме ядоса и то без да съм дал грам идея,нерви или средства за тези фланелки. Знаеш ли колко време и нерви изхабиха хората,които задвижиха всичко това?? И го правят не за да печелят,а за да могат хората да повярват на хора като тях,а не на такива като теб псевдофенове. Лесно е да седнеш на седалката,да люпиш семки и да даваш наклон на х.. на хора,които са се хванали да разпространяват идеята"Черноморец". Тези хора,приятелю заслужават уважение дори и само заради това,че са се хванали да правят нещо,което такива като теб рушат.
4.Всеки може да плюе,но не всеки има това право. Ти какво направи за Черноморец,какво му даде?? Колко деца доведе на стадиона,колко лева си дал за хореография,колко песни си изпял,колко пъти остана без глас ? Вероятно по-малко от едно хлапе на 14,което пести цяла седмица за да отиде в Пловдив. А ти даваш 40 лв. ей така,да люпиш семки. Мерси!!
П.П. Желая ти семейно щастие и късмет !! Дано знаеш в какво се забъркваш. Не е лесно,да знаеш!!
[/offtopic]
Мислих да пусна подобна тема,но колегата ме изпревари. и по-добре,тъй като е доста по-добре запознат със случая. Ясно е,че в тази държава всичко трябва да се случва нелегално за да се случва. Тръгнеш ли да се правиш на честен,всеки те мачка. По принцип не обичам да коментирам органите на реда. Учили са ме да имам респект към тях. Отдавна обаче същите тези органи ни карат да превръщаме респекта в ненавист(думата не е съвсем точна,но не се сещам за друга) и опит да заобиколим нуждата от тях.
1.Аз не мога да си позволя да давам по 40 лв. на седмица за да ходя на мач,апропо и пари за карта нямах да дам и ще си цъкам билетчета,ако ще и по 20лв.да станат,но като отида на стадиона давам всичко от себе си-емоция,глас и настроение. Семкаджии като теб има много,брат.
2.Не съм отишъл на нито едно гостуване,причини много,но знам че тези които ходят го правят с мисъл за отбора(екскурзията за Герена е изключение) и дават малкото си свободно време и средства за това. А ти къде си в тая схема??
3.Фланелките....Ей тва най-много ме ядоса и то без да съм дал грам идея,нерви или средства за тези фланелки. Знаеш ли колко време и нерви изхабиха хората,които задвижиха всичко това?? И го правят не за да печелят,а за да могат хората да повярват на хора като тях,а не на такива като теб псевдофенове. Лесно е да седнеш на седалката,да люпиш семки и да даваш наклон на х.. на хора,които са се хванали да разпространяват идеята"Черноморец". Тези хора,приятелю заслужават уважение дори и само заради това,че са се хванали да правят нещо,което такива като теб рушат.
4.Всеки може да плюе,но не всеки има това право. Ти какво направи за Черноморец,какво му даде?? Колко деца доведе на стадиона,колко лева си дал за хореография,колко песни си изпял,колко пъти остана без глас ? Вероятно по-малко от едно хлапе на 14,което пести цяла седмица за да отиде в Пловдив. А ти даваш 40 лв. ей така,да люпиш семки. Мерси!!
П.П. Желая ти семейно щастие и късмет !! Дано знаеш в какво се забъркваш. Не е лесно,да знаеш!!

Мислих да пусна подобна тема,но колегата ме изпревари. и по-добре,тъй като е доста по-добре запознат със случая. Ясно е,че в тази държава всичко трябва да се случва нелегално за да се случва. Тръгнеш ли да се правиш на честен,всеки те мачка. По принцип не обичам да коментирам органите на реда. Учили са ме да имам респект към тях. Отдавна обаче същите тези органи ни карат да превръщаме респекта в ненавист(думата не е съвсем точна,но не се сещам за друга) и опит да заобиколим нуждата от тях.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Първо да кажа,че мнението не ми е с цел заяждане,ако някой му се стори такова...
Доколкото съм запознат полицията иска преди всеки мач в който ще се използват факли,димки и тн да се водят на опис при тях,не знам не го знаете,или досега не са ви искали,но при нас е така.Другия вариант е да се вкарат нелегално,примерно на нас преди 2 години за мача с Ботев не ни пуснаха всички факли и торба с нарязани вестници,но ги вкарахме нелегално,миналата година пак с Ботев не искаха да ни отпуснат повече от определена бройка и пак се наложи да стане по втория начин,100 на 100 и този сезон ще има подобни глупости,на първо време за мача в неделя.Не си мислете,че гостите са ги вкарали по различен начин,просто ченгетата изпълняват каквото им се нареди,дреме им на тях,че някой може да се запали,или да хвърли нещо по някой играч.Също не им пука кое е опасно и кое не,казали им,че не трябва да пускат определени неща и за да не си затормозяват празните глави е по-лесно да не пуснат нищо.Във вашата агитка има доста хора с голям стаж по стадионите,не знам защо не са ги свършили тези неща.
За нещата по време на мача също няма как да е по-различно като първо сте им създали някакви проблеми,а на мача сте 20-30 човека в този сектор,та те куките са колкото вас.Силно се съмнявам на нас да ни направят проблем къде стоим,а и да направят 1 път като видят,че няма как да контролират тълпата няма да си направят труда втори път.Въобще се замислете защо големите агитки нямат подобни проблеми.Все пак и те са хора и ги е страх от масата,не,че не могат и с по-голяма тълпа да се справят,но трябва да стават екшъните от последното "вечно" дерби на Герена с феновете на ЦСКА,но никой няма да се занимава заради едните комфети,или,че сте се качили на оградата при гола.
Доколкото съм запознат полицията иска преди всеки мач в който ще се използват факли,димки и тн да се водят на опис при тях,не знам не го знаете,или досега не са ви искали,но при нас е така.Другия вариант е да се вкарат нелегално,примерно на нас преди 2 години за мача с Ботев не ни пуснаха всички факли и торба с нарязани вестници,но ги вкарахме нелегално,миналата година пак с Ботев не искаха да ни отпуснат повече от определена бройка и пак се наложи да стане по втория начин,100 на 100 и този сезон ще има подобни глупости,на първо време за мача в неделя.Не си мислете,че гостите са ги вкарали по различен начин,просто ченгетата изпълняват каквото им се нареди,дреме им на тях,че някой може да се запали,или да хвърли нещо по някой играч.Също не им пука кое е опасно и кое не,казали им,че не трябва да пускат определени неща и за да не си затормозяват празните глави е по-лесно да не пуснат нищо.Във вашата агитка има доста хора с голям стаж по стадионите,не знам защо не са ги свършили тези неща.
За нещата по време на мача също няма как да е по-различно като първо сте им създали някакви проблеми,а на мача сте 20-30 човека в този сектор,та те куките са колкото вас.Силно се съмнявам на нас да ни направят проблем къде стоим,а и да направят 1 път като видят,че няма как да контролират тълпата няма да си направят труда втори път.Въобще се замислете защо големите агитки нямат подобни проблеми.Все пак и те са хора и ги е страх от масата,не,че не могат и с по-голяма тълпа да се справят,но трябва да стават екшъните от последното "вечно" дерби на Герена с феновете на ЦСКА,но никой няма да се занимава заради едните комфети,или,че сте се качили на оградата при гола.
mazut написа:Първо да кажа,че мнението не ми е с цел заяждане,ако някой му се стори такова...
Тук говориш пристрастно и вкарваш намек за голяма агитка, малка агитка и прочие. Ако щете и 1000 човека бъдете, ако имахте сред вас онова полицейско нашествие друга песен ще запееш. Без да ми се сърдиш, но поуста ти звучи подигравателно-назидателно, но искам да ти напомня, че сред нас тук пишещите във форума има хора ( повечето ), които са ходели на мачове в други времена и са създавали агитки в една твърде далечна и сложна от сегашната конюнктура...Трябва да си го живял това време за да ти го опиша. Английския сектор, който се обособи, като сектор с особено предназначение през ония години беше заклеймяван от властта и милицията. Всички считаха, че там се събират утайките на града. Пиротехническия материал беше семпъл. Лъскавите кутийки и фунийки чинно подредени от другаря китаец, които вие ползвате сега тогава ги нямаше. Да развееш едно знаме с рисунка и надпис различен от идеята за българо-съветската дружба беше престъпление или, ако не се третираше, като такова се търсеше умисъл или "тънък" намек в него. Нека Петкан, Кдимитров, Груд, Иван ( Дизела), Христо , Ицо ( Гонг) да ти кажат как се влизаше в този сектор и, какво би рискувал, когато излезеш от него, НО...Сред нас имаше милиционери, къде в униформа, къде без. Около нас също, но никога не помня сред нас, вътре в сектора някой да си е позволявал силови своеволия в Бургас. Мачът беше празник и милицията празнуваше с нас. Имаше един чичка ( милиционер), който беше на пенсиоонна възраст. Въпреки всичко и служебните си ангажименти пееше дори с нас, но съблюдаваше и за настроенията вътре. Помня една негова фраза: "Яваш, яваш момчета." в моменти, когато освирквахме или овиквахме някой противников играч. Отплеснах се, но дано си схванал идеята ми...В тежки, трудни, рисковани и почти невъзможни времена за създаване на агитки Черноморец имаше такава. Познаваха я всички в Бургас, но подобна полицейщина никога не е имало...Преди да ни броите и да ни давате ценни съвети вие мислете, какво ще правите ако сред вас, зад вас и пред вас има един ред полицаи със щитове. И гЯк няма да кажете. ВЕрвай ми. Може би ще се повторя за не знам ,кой си път, но...Мазут, ти вярваш ли, че сред нас няма хора, които знаят, какъв е реда и как се вкарват нещата на стадиона. Много ни подценявате в това отношение. И ни бъркате с хората "прославили" Черноморец.
Говориш за една бройка от 30 човека и визираш момчетата от бригадата. Ние тук пишещите сме пръснати и седим на други места. Когато полицаите "окопираха" децата от бригадата един друг "шериф" докара останалите с щитовете до нас. Момчетата полицаи очакваха, че ще охраняват охлюви. Виждайки ни, че сме улегнали хора с коренно различни от идеи от Общо-приетите си свалиха щитовете, облегнаха се на парапетите зад нас и си загледаха мача в работна обстановка, но до момента, в който не дойде един "активист" в униформа и не съзря в нас "опасност". Мазут, виж. Тик е момента да се уточним и да се разграничим. Идеите ни за поддръжка на отбора са низ от възприятията ни, ако щеш я приеми и, като следствие от възраст, социално положение и бит. Ние, от нашата фракция никога няма да се съблечем голи до кръста и да подскачаме на стадиона, като охлюви във вряла вода, никога няма да пукаме пиратки или да търсим конфронтация с чуждите агитки. Ние се обединихме, като фенове пръснати досега сред редовите бургазлии. Младите момчета се контролират също от зрели мъже. Ако не сме атрактивни смея да твърдя, че сме задружни. Разделението го оставихме да си отива барабар с фен клуба на Тройката...Пиша това, в случай, че ни "мешиш" с близкото и надявам се отминало време на фен културата на Черноморец. Искаме нея да променим. За мен няма нищо по-хубаво от това да закарам детето си и да превърна ходенето на мач в семеен празник. Пукотевиците, бройките, агитките и каквото щеш там са ми меко казано през крачола. Снощи ми се изправяше косъма, като гледах Евертън и Манчестър и най-вече феновете, усмивките им и семействата, които бяха облечени в клубните цветове...Това ни е МЕЧТАТА.
ПС: Вие имате други вкусове и приоритети и в тази връзка е добре на време да си оправите нещата с "хореографията" на Лазур. Видно е, че стадиона там се превръща в удобно място за демонстрация на сила и забрани. Забрави приказките, че ще ще останете безнаказани, ако внесете нещо нелегално там. Нали трябва да го реализирате. Първата димка и първия пукот ще ви навлекат проблеми...АКО ВЧЕРАШНАТА ОХРАНАТА Е ПОД СЪЩИЯ ПОХЛУПАК - обречена работа. Ще ви горят хора за нищо. Незаконното вкарване на арсенал е решение, но само докато си позволиш да го използваш в нашата ситуация.
Силно се съмнявам на нас да ни направят проблем къде стоим,а и да направят 1 път като видят,че няма как да контролират тълпата няма да си направят труда втори път.
Ти наистина ли си мислиш, че тълпата на стадиона контролира нещата ? Изненадвам се. Явно не си попадал в " конкурентна "среда. Друга песен ще запееш. В яслата си презумпиран престъпник. Това ме беше яд и оня ден на мача, защото, ако в живота имам много опции за суверенна защита, там на стадиона могат да те "изпекат" на скара без подправка и без предварителна обработка. Дамгата остава за дълго време и за след стадиона. Не ти ги пиша случайно тези работи. През месец май така пострада наше момче на гостуването в София Гат бяхме 100 ( сто) човека за разлика от последното ни гостуване. Неприятностите и простотиите след това ще те откажат дори от мач по ТВ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
Аз си бях на моето си стратегическо място , макар , че един чичко полицай положи неистови усилия да ме накара да "си седна на мястото" . Накрая се предаде пред довода - "Човек , ако искахме да създаваме проблеми , щяхме ли да си доведем децата на мача ( сочейки в този момент Найчо и брат му ) . Сериозни хора сме " ... А после Светльо ако не се лъжа му предложи да остане при нас и да скандираме заедно 

mazut написа:Първо да кажа,че мнението не ми е с цел заяждане,ако някой му се стори такова...
Точно този мач който даваш за пример оборва цялата ти теза.Бяхме 3500 души а ни изхвърлиха от стадиона!
BRF написа:mazut написа:Първо да кажа,че мнението не ми е с цел заяждане,ако някой му се стори такова...
Точно този мач който даваш за пример оборва цялата ти теза.Бяхме 3500 души а ни изхвърлиха от стадиона!
Вальо...Не, че нещо, но пак да те попитам. Не сте ли много 3 500 човека ? Яла при нас. Там липсата ти трудно ще се усети, ама Гат дойдеш при нас присъствието ти ще се чувства, като небостъргач насред поляна. Значимо и голямо. ВЕрвай ми.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.