Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот L_Messi » 20 авг 2012 20:44

шивача написа:пониже съм готин, ще ви пожелая нещо- Дай Боже Стойчо да остане, за да ви развеселява :)
но, замисли се, ако не ви пука от него и се кефите, че ни е треньор-щяхте ли да го плювате постоянно :? това показва страх :!:

Не мисля, че е страх. Просто Стойчо е много деен в провокациите си спрямо Левски и е напълно нормално сините фенове да са винаги на нож срещу него.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 20:51

Това не е страх, а подигравка... Той не може да бъде достоен противник по две причини-първата е, че не може да приеме загубата с чест. И втората-може да бълва глупости няколко месеца, а накрая да измънка, че било психология...То добре, но едно дори и през пръсти извинение би звучало различно и би променило нещата, но не би! Колкото до говеждия стадион-това си е негов избор, не ни бърка. Не ни бъркат и съмнителните му треньорски качества, защото титла и победа срещу Левски под патронажа на Черепа мога да ти изброя 10 тренера, дето го могат. Нещо да е направил по-така, освен феноменален хикс на Герена ? Че аз не помня, сигурно съм бил другаде! Нещо мач в ЕКТ, или футбол някакъв що-годе приличен? И не ми говори веднага за Мукачо, че контрирам с Мендоса!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 21:18

Синьо сърце написа:Това не е страх, а подигравка... Той не може да бъде достоен противник по две причини-първата е, че не може да приеме загубата с чест. И втората-може да бълва глупости няколко месеца, а накрая да измънка, че било психология...То добре, но едно дори и през пръсти извинение би звучало различно и би променило нещата, но не би! Колкото до говеждия стадион-това си е негов избор, не ни бърка. Не ни бъркат и съмнителните му треньорски качества, защото титла и победа срещу Левски под патронажа на Черепа мога да ти изброя 10 тренера, дето го могат. Нещо да е направил по-така, освен феноменален хикс на Герена ? Че аз не помня, сигурно съм бил другаде! Нещо мач в ЕКТ, или футбол някакъв що-годе приличен? И не ми говори веднага за Мукачо, че контрирам с Мендоса!

я ми кажи един треньор в Левски, който ви е приемал загубите с чест, а не му е бил виновен съдията, вятъра, рубин-казан или друго природно явление. Да не говорим за Илиян, който по принцип си мрънка, дет се вика: на жена куур ще и порасне, на него-не! Та в тоя ред на мисли, ако съм прав- що не ги говорите за вашите треньори тея неща, а се излагате тук. страх :!: а не мукачо, ами виж последния сезон, без футболисти ви надигра и вас и Лудогорец :!: Факт!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 21:19

L_Messi написа:
шивача написа:пониже съм готин, ще ви пожелая нещо- Дай Боже Стойчо да остане, за да ви развеселява :)
но, замисли се, ако не ви пука от него и се кефите, че ни е треньор-щяхте ли да го плювате постоянно :? това показва страх :!:

Не мисля, че е страх. Просто Стойчо е много деен в провокациите си спрямо Левски и е напълно нормално сините фенове да са винаги на нож срещу него.

щото Наско не е :roll: но това не пречи да ви е най-кадърния ръководител, към който изпитвам неприязън, но не мога да твърдя, че е слаб!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 авг 2012 21:29

за неотсъдени 3 дузпи, 5 фаула, 4 червени картона, 6 засади и прочее

Толкова ли ви трябва за да ни биете ;) ? С по - малко няма ли да можете?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 22:04

шивача написа:я ми кажи един треньор в Левски, който ви е приемал загубите с чест, а не му е бил виновен съдията, вятъра, рубин-казан или друго природно явление.

Сега темата е за Стойча, отговори на предното, пък после ще видим и сините юнаци-треньори...Манкираш!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 22:06

не четеш ли? за европа съм съгласен, но за Бг мачка като говедо, дет се вика. дадох ти и пример, с най-слабия отбор ви надиграхме, както и шампиона :!:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2012 23:10

onegavon написа:за неотсъдени 3 дузпи, 5 фаула, 4 червени картона, 6 засади и прочее

Толкова ли ви трябва за да ни биете ;) ? С по - малко няма ли да можете?

... не можем, бе-требе си ни я дузпичка, я картонче нещо, гол от засадка... Кво да правим, такъв ни е генетичния код!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2012 23:47

Стойчо Младенов отговаря на журналисти защо не напуска ЦСКА в този труден за тима момент!

Последна промяна от GOLEADOR на 24 авг 2012 23:21, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 авг 2012 08:32

Pichichi написа:
шивача написа:напоследък зачестиха атаките към Стойчо!Както от медиите, така и от бивши червени кадри. Най-вероятно му кроят смяната :roll: Давам му месец или най-много до зимата.

Напълно възможно е !!!

Треньорът на ЦСКА е прибрал 10 000 евро комисиона по сделката с футболиста Нилсон Антонио, а в момента чака втори транш от още толкова.
Стойчо доведе още трима свободни агенти със същите условия чрез свои приятели, мениджъри от Португалия.
Обещаната сума общо възлиза на 80 000 евро. Двама от футболистите - Нунес и Мендеш, обаче не подписват заради скандал с въпросните мениджъри.
Стойчо все пак ще "намаже" още 20 000 евро от Тенгариня, който остана в отбора.
От изданието са потърсили единия от собствениците на клуба - Димитър Борисов във връзка със схемите на Младенов.
"Плащаме парите директно на мениджърската агенция, която представлява футболистите. Оттам нататък къде се разпределят парите не знаем.
На мен едно ми е странно: плащаме 60 000 евро комисиона за Сивард Спрокел и след две-три седмици получаваме докладна от треньорския екип, че трябва да бъде освободен", коментирал лаконично Борисов.

Toва просто не го вярвам!!Вие бихте ли мрънкали постоянно заради липса на играчи, ако бяхте взели комисионни за футболисти доведени от близки до вас мениджъри?Някак си не се връзват нещата...Ако аз бях взел тези комисионни под масата, не бих си позволил да вдигам постоянно такъв шум в медиите!

Върни се в “Архив”