На видеото на сайта на Левски ясно си личат индивидите получаващи пари да са стюарди как непредизвикано нападат грубо Карвальо. На подобни комплексари, трябва да им се забрани да стъпват на стадиона. Затова Б сектор беше полупразен, а цените на билетите в А сектор отказват някои хори изобщо от посещение на срещите. Когато до скоро входа беше левче за Б сектор имаше много пенсионери и хора с малки финансови възможности. Малоумниците от типа на въпросните "стюарди" гонят хората от стадиона.
Това, че изгонения Цветков е с 5 класи от Карвальо, не дава право да бъде атакуван. И без това е взет в отбора, поради управленско неумение и само зареди това, че в противен случай щеше да осъди клуба зареди проваления трансфер преди време. Човека се раздава на терена но толкова си може, проблема е в тези които са го привлекли.
ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Страхотно играхме и заслужено ги бихме!

Левски завинаги в моето сърце
zlobul написа:Гугутката трябва да бъде сменен .Това лице е срам за Левски .
Подкрепям.
1. Гугутката ако след този случай не си подаде оставката, значи е един самодоволен дебелак.
2. Сектор Б да се затвори, докато се изясни случая и се изхвърли мършата от там, която си позволява да върши подобни гадости.
3. Не мога да разбера, що за боклуци има в нашата агитка, дето претендира да е за пример.
Срам!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
Тези ще ни довлекат някое жестоко наказание и после да ревем-ще е късно!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
blue avalanche написа:Тези ще ни довлекат някое жестоко наказание и после да ревем-ще е късно!!!
Виж, и на мен още ми чернее пред очите за Сараево, но тези неща на тренировка, не на официален мач! И без да ги защитавам, не става дума точно за расизъм! Знаеш как беше приет Вагнер и особено Ричи! Как се радваха на Жо че и на Зе, който също е с боя, а за Гарата хич и няма да коментирам...Тук въпросът е до играене и неиграене, защото същите бяха нападките към Ангелов, но за това никой не говори! Гаджев вчера направи най-добрия си мач от години и това го отърва, а и имаше един жест към А сектор, който му беше върнат- дребни неща, но важни! Как никой не даде банан на Дембеле? Ама Дембеле май не се е ебавал с фанелката? Простотията от снощи е безспорна, но как никой не погледна на нещата от другата плоскост! Само с ''наркомани'' и ''лумпени'' не става-но крушката винаги има и опашка!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Три безценни неща за мен от снощи:
1. Скандирането "Гости, гости, гости". Да ги накараш да се чувстват некомфортно у дома - безценно!
2. Скандирането "Смешни сте, смешни сте" след гола и първата ни греда. Да накараш Левски да бавят играта на собствения си стадион - безценно!
3. Автогола на фенчетата. Да се опитат да представят бракувани билбордове от 100-годишнината за "гърбени" знамена - безценно!
ПС: Малко по-добри сини, малко повече късмет, повечко подпиране от съдията и... без изненада...
1. Скандирането "Гости, гости, гости". Да ги накараш да се чувстват некомфортно у дома - безценно!
2. Скандирането "Смешни сте, смешни сте" след гола и първата ни греда. Да накараш Левски да бавят играта на собствения си стадион - безценно!
3. Автогола на фенчетата. Да се опитат да представят бракувани билбордове от 100-годишнината за "гърбени" знамена - безценно!
ПС: Малко по-добри сини, малко повече късмет, повечко подпиране от съдията и... без изненада...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
boyoto написа:Три безценни неща за мен от снощи:
Хубаво е, че откриваш положителни неща след футболната лекция, която ви изнесоха Сините от София.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
boyoto написа:Три безценни неща за мен от снощи:
Сваляй очилата брат, щото ти си смешен. Къде видя да бавим играта? Когато водиш в резултата нямаш право да се контузваш, да паднеш на тревата и да искаш лекарска помощ ли? Не те знам какъв си, но от това ти мнение си личи, че футболът не ти е много близък...
Последна промяна от lazio1997 на 20 авг 2012 21:34, променено общо 1 път.