Bourgas написа:калпазанчо написа:Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното)
По-важно е да се подиграват на 20-те човека, а те да останат да гледат Черноморец срещу ЦСКА (нали повечето от тях са и цесекари), вместо да подкрепят отбора си в Севлиево. Все пак къде са 20 човека, къде 11.
Владо, според мен не са знаели, че това е мач на Черноморец. Наистина. Иначе този стадион, така напълнен, няма да го видим никога повече, мисля си аз.
За снимката най-вероятно гафът е на рекламната агенция,много скоро ще ясно кой е виновен за уникалната глупост.Иначе по принцип е смешно да се броим кои са 20 кои 11.Но да се твърди,че феновете на Нефтохимик са останали в Бургас за да гледат ЦСКА е смешно.Има клип на почти цялото първо полувреме в youtube на което се вижда ,че не сме 11човека,може би 30-40(което също не е бройка за хвалене).Но за да ти отговоря в твоят "тон" ще кажа,къде е Видима къде е Левски като дразнител и отбор