История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот xadez » 20 авг 2012 20:45

Bourgas написа:
калпазанчо написа:Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното :mrgreen: )

По-важно е да се подиграват на 20-те човека, а те да останат да гледат Черноморец срещу ЦСКА (нали повечето от тях са и цесекари), вместо да подкрепят отбора си в Севлиево. Все пак къде са 20 човека, къде 11.
Владо, според мен не са знаели, че това е мач на Черноморец. Наистина. Иначе този стадион, така напълнен, няма да го видим никога повече, мисля си аз.

За снимката най-вероятно гафът е на рекламната агенция,много скоро ще ясно кой е виновен за уникалната глупост.Иначе по принцип е смешно да се броим кои са 20 кои 11.Но да се твърди,че феновете на Нефтохимик са останали в Бургас за да гледат ЦСКА е смешно.Има клип на почти цялото първо полувреме в youtube на което се вижда ,че не сме 11човека,може би 30-40(което също не е бройка за хвалене).Но за да ти отговоря в твоят "тон" ще кажа,къде е Видима къде е Левски като дразнител и отбор ;) .Относно стадиона аз си мисля,че рано или късно ще бъде напълнен независимо на мач на кой отбор.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 21:07

И що пък решихте ,че твач е снимка от мач на Черноморец ... Според мен е снимката от финала за суперкупата ЦСКА - Литекс
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 20 авг 2012 21:09

От нашия мач със Левски е. Вижда се, че има хора зад вратата, а на мача за купата нямаше защото валеше, другото е, че на мача за купата нямаше хора на долните редове на В сектор, а тука има. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 21:24

xadez написа:
Bourgas написа:
калпазанчо написа:Дизел, според теб умишлена ли е грешката или престъпно нехайство на рекламната агенция изготвила въпросния афиш...И така да е - нали вашите фенове са го слагали - едва ли не сте забелязали. И все пак да не изпадаме в дребни и незначителни неща, все пак има къде къде по-важни неща в живота на един нафта ултрас (примерно да събере още 4ма и да нападнат някое хлапе в тъмното :mrgreen: )

По-важно е да се подиграват на 20-те човека, а те да останат да гледат Черноморец срещу ЦСКА (нали повечето от тях са и цесекари), вместо да подкрепят отбора си в Севлиево. Все пак къде са 20 човека, къде 11.
Владо, според мен не са знаели, че това е мач на Черноморец. Наистина. Иначе този стадион, така напълнен, няма да го видим никога повече, мисля си аз.

За снимката най-вероятно гафът е на рекламната агенция,много скоро ще ясно кой е виновен за уникалната глупост.Иначе по принцип е смешно да се броим кои са 20 кои 11.Но да се твърди,че феновете на Нефтохимик са останали в Бургас за да гледат ЦСКА е смешно.Има клип на почти цялото първо полувреме в youtube на което се вижда ,че не сме 11човека,може би 30-40(което също не е бройка за хвалене).Но за да ти отговоря в твоят "тон" ще кажа,къде е Видима къде е Левски като дразнител и отбор ;) .Относно стадиона аз си мисля,че рано или късно ще бъде напълнен независимо на мач на кой отбор.

Живи и здрави да сте, никога не сте ми пречили. И по 10 000 ходете на гостувания, ще се радвам за вас, ако спрете да намесвате Черноморец във вашите дерзания.
Гълъбе, дай й зуум на снимката и ще видиш, че е наш мач.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 авг 2012 21:32

Ами аз и давам зум,но пак не се разбира кой играе.Ти как разбираш? Щото се вижда доста замъглено. Аз знам че е ваш мач,но не защото се вижда нещо,а по метода на изключването. Ама аз знам,но един случаен зрител как да разбере,кът нищо конкретно не се вижда?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2012 00:54

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ами аз и давам зум,но пак не се разбира кой играе.Ти как разбираш? Щото се вижда доста замъглено. Аз знам че е ваш мач,но не защото се вижда нещо,а по метода на изключването. Ама аз знам,но един случаен зрител как да разбере,кът нищо конкретно не се вижда?

Тихо тогава Ванка. Между нас да си остане. :) Аз ще се радвам на пълен Бургаски стадион независимо на кой отбор. Но малко съм отчаян от новия Бургаски футболен манталитет :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2012 09:47

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ами аз и давам зум,но пак не се разбира кой играе.Ти как разбираш? Щото се вижда доста замъглено. Аз знам че е ваш мач,но не защото се вижда нещо,а по метода на изключването. Ама аз знам,но един случаен зрител как да разбере,кът нищо конкретно не се вижда?

Не се вижда от тази снимка (в интернет), но като отидеш на място - ясно се виждат жълтите екипи на единия отбор на терена и сините на другия отбор. По метода на изключването пак - виж заетосста, виж новите светлинни табла по дължината на целия терен и ще разбереш от кой мач е. Майната му, грешката явно е на рекламната агенция. Не съм искал да се заяждам на дребно, просто го отчетох като факт. Дано скоро и 2та отбора го напълним тоя стадион...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 21 авг 2012 13:41

Наистина е станало голям гаф. Но не вярвам да е грешка на някои от нашите момчета. А колкото до снимката все си мисля че това е от мача на ЦСКА и ЛИТЕКС. :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2012 14:01

natrapnika написа:Наистина е станало голям гаф. Но не вярвам да е грешка на някои от нашите момчета. А колкото до снимката все си мисля че това е от мача на ЦСКА и ЛИТЕКС. :roll:

Майната му. Другия път вие ще ни дадете снимка на пълен стадион и нещата ще са тип-топ. Или иначе казано: Който напълни стадиона да помага.
Идеята е да се види, че стадиона все някога е бил пълен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2012 14:04

natrapnika написа:Наистина е станало голям гаф. Но не вярвам да е грешка на някои от нашите момчета. А колкото до снимката все си мисля че това е от мача на ЦСКА и ЛИТЕКС. :roll:

Е чак пък голям гаф не е ;) Ти да не мислиш, че повечето хора ще обърнат внимание.... Пак ти казвам - от мача Черноморец-Левски е ;) Ако отидеш на място ще се увериш. Това коетъо аверчето е снимало е с кофти качество и няма как от тук в нета да различиш цветовете. На място ясно се виждат жълтия и синия цвят на екипите на отборите...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”