Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2012 18:31

Кашчей,сам разбираш,че нещата не се движат само от един човек,а от екип.И всички дати по прехвърлянето са условни.А колкото до това , че Димитров ми е "любимец" (тук ме разсмя),всеки има правото на своите 100 дни.Нека новите вземат властта в ЦСКА и започнат да управляват и тогава в зависимост как се оправят,ще станат мои "любимци" или не!А до тогава не е коректно да се оценяват действията им.Бих те помолил и ти да спазваш това правило,но знам ,че няма да го спазваш,защото след 100 дни вече може и да няма за какво да ги плюеш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 18:48

Кашчей написа:
За да бъде спокойна спортната общественост, изразяваме готовност, при положителна развръзка на преговорите за прехвърляне на акции (временни удостоверения), от капитала на ЦСКА, част от цената, в размер на претенцията на офшорната компания, да бъде внесена по специална сметка на съответния съдебен изпълнител, който от своя страна ще бъде задължен да вдигне всички наложени обезпечения, включително и запорът върху временните удостоверения, предмет на прехвърлителната сделка.

Тук нещо не ми става ясно на мен:
Едновременно се признава, че има наложен запор върху разпореждането с акции, като се уточнява, че след сделката със запорираните акции, въпросната сума ще бъде преведена на ЧСИ (убеден съм, че не е Бъзински :mrgreen: )Как се извършва сделка със запорирани акции, ако може да ми обясните :roll:

"Запорирането" се обжалва...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2012 19:06

GOLEADOR написа:Кашчей,сам разбираш,че нещата не се движат само от един човек,а от екип.И всички дати по прехвърлянето са условни.А колкото до това , че Димитров ми е "любимец" (тук ме разсмя),всеки има правото на своите 100 дни.Нека новите вземат властта в ЦСКА и започнат да управляват и тогава в зависимост как се оправят,ще станат мои "любимци" или не!А до тогава не е коректно да се оценяват действията им.Бих те помолил и ти да спазваш това правило,но знам ,че няма да го спазваш,защото след 100 дни вече може и да няма за какво да ги плюеш.

Мога ли да организирам залог за това, колко време ще мине, преди да започнете да плюете по новите собственици?
А че не е коректно да се обсъждат действията им си прав..Аз обсъждам изказвания, не действия.Когато на мен някой ми каже, че в понеделник отива и внася в съда документи за регистрация, аз разбирам именно регистрация.Когато същият, след седмица заяви , че регистрацията ще е се осъществи , ама другата седмица-аз пак разбирам регистрация.А когато (отново същият господин) ми каже, 4 дена по-късно, че "утре внасяме документи за основаване"...как да разбирам предишните му две изказвания?!?Регистрация се прави на нещо вече основано, по всички правила, а не на нещо, което тепърва ще се основава.И те питам за личното ти мнение, относно търговско-икономическата дейност, която ще бъде вписана в Учредителният протокол на новото АД?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2012 19:16

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кашчей,сам разбираш,че нещата не се движат само от един човек,а от екип.И всички дати по прехвърлянето са условни.А колкото до това , че Димитров ми е "любимец" (тук ме разсмя),всеки има правото на своите 100 дни.Нека новите вземат властта в ЦСКА и започнат да управляват и тогава в зависимост как се оправят,ще станат мои "любимци" или не!А до тогава не е коректно да се оценяват действията им.Бих те помолил и ти да спазваш това правило,но знам ,че няма да го спазваш,защото след 100 дни вече може и да няма за какво да ги плюеш.

Мога ли да организирам залог за това, колко време ще мине, преди да започнете да плюете по новите собственици?
А че не е коректно да се обсъждат действията им си прав..Аз обсъждам изказвания, не действия.Когато на мен някой ми каже, че в понеделник отива и внася в съда документи за регистрация, аз разбирам именно регистрация.Когато същият, след седмица заяви , че регистрацията ще е се осъществи , ама другата седмица-аз пак разбирам регистрация.А когато (отново същият господин) ми каже, 4 дена по-късно, че "утре внасяме документи за основаване"...как да разбирам предишните му две изказвания?!?Регистрация се прави на нещо вече основано, по всички правила, а не на нещо, което тепърва ще се основава.И те питам за личното ти мнение, относно търговско-икономическата дейност, която ще бъде вписана в Учредителният протокол на новото АД?!

Смяташ, че новите ще бъдат плюти без значение какво правят и как се справят, така ли? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2012 19:29

vaskonti написа:Смяташ, че новите ще бъдат плюти без значение какво правят и как се справят, така ли? :shock:

Абсолютно!
Те, засега поне, доказват, че се справят, като ТИТАН.След като г-нът Димитров може 2 пъти, за две седмици да каже, че новото АД ще се регистрира "следващата седмица", то днес да казва, че ще се внасят документи за основаване тепърва.
Е, ТИТАН с какъв контрагент водят преговори в момента?С депутата Е. Димитров, който няма работа да се меси в делата на ТИТАН-АС или с нещо, което е в евентуалното близко, или по-далечно бъдеще?!

ПП-Васко, припомни си колко пъти викахте "Браво и Ура!" след поредната смяна на собственик и след колко време започвахте да викате "Вън!".Вие сте разглезени фенове, които искат резултати на мига и не умеят да чакат!Поради това и смятам, че няма да мине повече от година (максимум) след която да не започнат плювните.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2012 19:38

Добре, за теб кое е нормално - от първия ден да се почне с плюене и да чакаме да се докажат като добри собственици, така ли? Или може би е редно от начало като се почне с УРА, да се кара до край все така, независимо, че не само, че не се прави абсолютно нищо за развитието на клуба, ами напротив - докарва се до състояние на фактически фалит! Кой от двата варианта за теб е нормален? Защото за мен е нормално именно това - всяка промяна да бъде приемана първоначално с кредит на доверие и някаква надежда за по-добро, а при доказване на некадърност и/или корупция, следва най-нормалното нещо - плюене - минимум!
Изобщо не ми пука, че нещата с регистрацията са се отложили с 1 седмица. Става въпрос за стиковане на 10 фирми, преговори с незнаен брой хора, преговори със гърнетата и т.н. Ако за теб е нормално всичко това да се случи за 1 седмица само защото някой е мислел, че може да стане, значи май си леко наивен.
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 19:54

виж го, че търси за кво да се чопли! това показва, че го е яд, сиреч-идват хубави дни за нас :)
просто му се наслаждавайте, как се омотава в собствените си ....... :mrgreen:
едно е сигурно, него го яд, мен-Не!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2012 20:01

vaskonti написа:Добре, за теб кое е нормално - от първия ден да се почне с плюене и да чакаме да се докажат като добри собственици, така ли? Или може би е редно от начало като се почне с УРА, да се кара до край все така, независимо, че не само, че не се прави абсолютно нищо за развитието на клуба, ами напротив - докарва се до състояние на фактически фалит! Кой от двата варианта за теб е нормален? Защото за мен е нормално именно това - всяка промяна да бъде приемана първоначално с кредит на доверие и някаква надежда за по-добро, а при доказване на некадърност и/или корупция, следва най-нормалното нещо - плюене - минимум!
Изобщо не ми пука, че нещата с регистрацията са се отложили с 1 седмица. Става въпрос за стиковане на 10 фирми, преговори с незнаен брой хора, преговори със гърнетата и т.н. Ако за теб е нормално всичко това да се случи за 1 седмица само защото някой е мислел, че може да стане, значи май си леко наивен.

Никак даже не съм наивен аз.Просто изчаках десетина дена, защото си помислих, че този път може нещата да са по-различни и хората (поне водещият хорото Димитров) да са по-сериозни.Трябва да си абсолютен наивник, за да вярваш, че такова нещо, като АД се учредява и регистрира за седмица, но тук пак имаше екзалтирани фенове, дори назначиха Стоичков за президент, а Бакеро за... май и те не знаят за какъв, защото едни говорят за СТД, други за треньор, а самият Бакеро надали знае нещо по въпроса.Обаче, когато две седмици говориш за регистрация, и накрая казваш, че това, което ще се регистрира още не е основано......Не знам дали си спомняш, но когато ТИТАН купиха ЦСКА, те ясно заявиха, че ще образуват нова фирма, която ще е специално за управление на отбора.Това обаче не стана веднага, а отне 3-4 месеца.А там се говореше само за дъщерна фирма, а не за АД, което тепърва се създава, и което задължително трябва да има в Учредителния протокол записано с каква цел се създава и каква дейност ще развива, както и дяловото разпределение на акциите.Нали не смяташ, че в този протокол може да бъде вписано-"Спасяване на ЦСКА"?!Или пък може и да може.. в България сме все пак 8-).
Въпрос за размисъл:Ако от ТИТАН-АС не стигнат до договореност с това ново АД, то къв ще го дървят членовете в него?Сами ли ще поискат от съда да бъдат обявени в ликвидация, без да са развивали дейност :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2012 20:08

шивача написа:виж го, че търси за кво да се чопли! това показва, че го е яд, сиреч-идват хубави дни за нас :)
просто му се наслаждавайте, как се омотава в собствените си ....... :mrgreen:
едно е сигурно, него го яд, мен-Не!

Шивача, аз откак са ви собственици Митал и Титан, си загубих съня, а сега пък даже и не мога да го търся.. като гледам къф печен манипулатор ви води хорото :cry:Като гледам какво светло бъдеще ви се очертава - мъка ми пълни сърцето.

Изображение

Ще си отворя още една бира, за да заглуша сълзите в очите си :cry:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2012 20:16

Алелеее, е как така си отпуснал цели 10 дена доверие на новите? Цели 10 дена! Не трябваше ли да ги емнеш от първата минута и да питаш с разобличаващ тон какъв ще е уставният капитал, каква дейност ще бъде записана и защо точно такава, а не онакава, как ще плащат запорирани акции - дали пък няма да ги откраднат, дали няма да пребият съдебния изпълнител и все подобни "смислени и актуални" въпроси?
Изобщо не ме интересува какво ще стане с това АД ако Титан се отметнат от сделката. Идея си нямам защо теб те интересува това. Дано поне ти знаеш.
[/center]

Върни се в “Архив”