Beck's написа:мислиш ли? мен ме радва , че ни помагаш чрез интернет реклама. дано освен марги по филийте, да замезваш и народен, нали сте от народа
Със СО ЛЕПКАТА
ауу, че ги вади на торбички

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beck's написа:мислиш ли? мен ме радва , че ни помагаш чрез интернет реклама. дано освен марги по филийте, да замезваш и народен, нали сте от народа
Със СО ЛЕПКАТА
шивача написа:Beck's написа:мислиш ли? мен ме радва , че ни помагаш чрез интернет реклама. дано освен марги по филийте, да замезваш и народен, нали сте от народа
Със СО ЛЕПКАТА
ауу, че ги вади на торбички
шивача написа:Мерси![]()
И теб те поздравявам [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lAwPg88Nj7c[/youtube][/offtopic]
шивача написа:Супер, удари една биричка с меззе и мисли кой ще купуваме, като дойде парата от газпром, но без куци коне
За да бъде спокойна спортната общественост, изразяваме готовност, при положителна развръзка на преговорите за прехвърляне на акции (временни удостоверения), от капитала на ЦСКА, част от цената, в размер на претенцията на офшорната компания, да бъде внесена по специална сметка на съответния съдебен изпълнител, който от своя страна ще бъде задължен да вдигне всички наложени обезпечения, включително и запорът върху временните удостоверения, предмет на прехвърлителната сделка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост