Уникално слаб Бербатов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Уникално слаб Бербатов!

Мнениеот Lord of memory » 29 авг 2009 22:33

Бижутера написа:леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството :twisted: :twisted:

Нарочно го подкупих да ви гадно на такива хейтъри. :twisted:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 22:38

Все пак Бербо влезе в игра 3 минути преди това. Аз не съм му най-големия му фен ,ама да го упрекваме за такъв пропуск. :? На всеки се случва да пропусне , но последните мачове преди този игра добре. Странно защо САФ го остави резерва. :roll:

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 29 авг 2009 22:54

moonlight написа:Все пак Бербо влезе в игра 3 минути преди това. Аз не съм му най-големия му фен ,ама да го упрекваме за такъв пропуск. :? На всеки се случва да пропусне , но последните мачове преди този игра добре. Странно защо САФ го остави резерва. :roll:

Чудиш се защо Съра го е оставил резерва... :lol: Ами и миналата година беше резерва във важните мачове, в такива мачове се иска "битка" на терена, необходими са играчи като Рууни и Флечер, които да си оставят дробовете на терена, а не манекени напред... Ако някой не го е разбрал това все още значи е много далече от играта... :roll:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 авг 2009 22:55

Lord of memory написа:
Бижутера написа:леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството :twisted: :twisted:

Нарочно го подкупих да ви гадно на такива хейтъри. :twisted:

а ти що се скри след финала на ШЛ бе мишко, един месец преди тва разправяше как барса била жалък отбор а на финала кво стана?
плъх си и плъх ще си останеш :!: :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 29 авг 2009 22:59

а ти що се скри след финала на ШЛ бе мишко, един месец преди тва разправяше как барса била жалък отбор а на финала кво стана?
плъх си и плъх ще си останеш

Никъде не съм се крил, още 3 дена преди него казах че тая седмица няма да имам възможност да съм на компа, тъп си и тъп ще си останеш.

-----------------------------

Чудиш се защо Съра го е оставил резерва... :lol: Ами и миналата година беше резерва във важните мачове, в такива мачове се иска "битка" на терена, необходими са играчи като Рууни и Флечер, които да си оставят дробовете на терена, а не манекени напред... Ако някой не го е разбрал това все още значи е много далече от играта

Не просто го остави резерва, защото се искаше наситена халфова линия, понеже по този начин се спира главното оръжие на Арсенал, същото се опита да направи и на финала на ШЛ , но не стана, а това че Гигс в някои ситуаций със сигурност можеше да реагира по-добре (въпреки че беше замесен в головете) е факт, само дето САФ не е врачка да знае как ще реагира определен футболист в определена ситуация.
Последна промяна от Lord of memory на 29 авг 2009 23:00, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 23:00

4400 написа:
moonlight написа:Все пак Бербо влезе в игра 3 минути преди това. Аз не съм му най-големия му фен ,ама да го упрекваме за такъв пропуск. :? На всеки се случва да пропусне , но последните мачове преди този игра добре. Странно защо САФ го остави резерва. :roll:

Чудиш се защо Съра го е оставил резерва... :lol: Ами и миналата година беше резерва във важните мачове, в такива мачове се иска "битка" на терена, необходими са играчи като Рууни и Флечер, които да си оставят дробовете на терена, а не манекени напред... Ако някой не го е разбрал това все още значи е много далече от играта... :roll:

Аз мисля ,че това е футбол , не борба :lol: Казах го и в предното мнение , не съм най-големия фен на Бербо . Точно това е причината , че е малко "мек" на терена . Обаче Рууни понякога се изявява като откровен грубиян :lol: Аз обаче от двамата повече харесвам Бербо като футболист .Техниката на Бербо е доста по-добра от тази на Рууни .Лично мнение :roll:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 авг 2009 23:16

Не знам,ама нищо добро не чака Берба и Юнайтед с тази игра този сезон-засега се измъкват но докога...? Мисля че дядо Алекс требва да си ходи вече в къщичката в Шотландия и да си кара спокойно старините :) P.S-Автора на темата е пак някое комплексарче :evil: Уникално слаб Юнайтед бих казал! Берба игра 5-6 минути-без оценка за мен

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 29 авг 2009 23:23

Pro-European написа:спокойно, Бербатов ще играе добре и ще вкара срещу Фулъм.
и в някои други мачове без значение

Няма мачове без зачение.Всяка победа носи 3 точки-и срещу "Арсенал" и срещу "Уигън".
Мачът срещу "Бърнли" без значение ли беше?Защото там загубихме точки!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 29 авг 2009 23:38

все едно беше пил през целият мач като влезна стана поне забавно :Д
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 авг 2009 23:52

според мене Берба е слаб вярно прави някои финт може да вкара гол но във футбола се иска тичане а не чакане на топката иска се борба а не манекенски да я загуби и според мене в национала место Бербата може да викат Камбуров ем Марто Камбуров ше иска да вкара за националниа а не като Бербата идва развява екипчето показва новите бутонки гледа мача от близо и Национала пада или прават Х
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”