Марков бит в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Марков бит в Перник

Мнениеот Lyubaka01 » 20 авг 2012 11:33

За мене истината е някъде по средата. От една страна рендето е уникално просто и елементарно същество и определено е срам за ЛОКО. И съм склонен да вярвам, че неговото малоумно и дебилно държание е предизвикало ексцесиите. От друга страна обаче, реакцията на тази групичка фенове на Миньор е изцяло стадна и първосигнална... Какво точно са мислели, че ще постигнат? ОК, ще набият рендето. И какво? Единственото, което ще последва(освен може би моралното им удовлетворение) ще са наказания за техния отбор-лишаване от домакинство и сериозна глоба(а те самите трябва да са наясно с не особено цветущото финансово състояние на отбора)...
Та така. Както се казваше-не става само с ядене, трябва и акъл. А нито рендето, нито побойниците му са показали наличието на такъв...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 20 авг 2012 12:23

Дванадесет привърженици на Миньор на съд за спортно хулиганство
20 август 2012 12:08 Размер на шрифта: T- | T | T+
Дванадесет привърженици на Миньор на съд за спортно хулиганство
© Gong.bg

Дванадесет привърженици на ПФК Миньор Перник ще бъдат санкционирани за спортно хулиганство по време на съботния мач с Локомотив София, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Перник. Предстои актовете да бъдат внесени в съда.

Феновете ще отговарят по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия заради нахлуването във ВИП-ложата на стадиона в Перник и саморазправата с

изпълнителния директор на столичните "железничари" Георги Марков. По предварителна информация, до инцидента се е стигнало след разменени реплики между Марков и запалянковците на "жълто черните".

Непосредствено след срещата е задържан 30-годишният Георги И. от Перник. Веднага са предприети действия за установяване и на други участници в инцидента. Установени са 12 запалянковци, на които ще бъдат изготвени и внесени в съда актове за административни нарушения.

Въпреки тримесечния срок, служителите на полицията ще оформят преписките в най-кратки срокове и ще ги внесат за разглеждане. В момента се проверява, дали дванадесетте са криминално проявени и дали имат санкции и забрани във връзка с предишни спортни хулиганства.

Днес е задържан още един агресивен зрител, 20-годишният М.К. от гр. Перник. Предстои да се изясни пълната му съпричастност и участие във възникналия инцидент.

За действията на изпълнителния директор на Локомотив, за когото се твърди че е провокирал феновете, е уведомен дежурният делегат на срещата.

Работата по случая продължават служители от Първо РУ "Полиция" - Перник.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=291963

Да осъдят и Рендето да не присъства на мачовете на Локомотив за 5-10 години, представям си Гигов да уволни за уронване на престижа :x
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 авг 2012 12:28

Lyubaka01 написа:За мене истината е някъде по средата. От една страна рендето е уникално просто и елементарно същество и определено е срам за ЛОКО. И съм склонен да вярвам, че неговото малоумно и дебилно държание е предизвикало ексцесиите. От друга страна обаче, реакцията на тази групичка фенове на Миньор е изцяло стадна и първосигнална... Какво точно са мислели, че ще постигнат? ОК, ще набият рендето. И какво? Единственото, което ще последва(освен може би моралното им удовлетворение) ще са наказания за техния отбор-лишаване от домакинство и сериозна глоба(а те самите трябва да са наясно с не особено цветущото финансово състояние на отбора)...
Та така. Както се казваше-не става само с ядене, трябва и акъл. А нито рендето, нито побойниците му са показали наличието на такъв...

Аз заради това и казах, че от цялата ситуация ще пострада единствено и само Миньор и останалите привърженици, които ходим на стадиона. Като и тези които нанесоха побоя, тъй като са задържани над 10 души и се очаква да има още арести, ще си получат заслуженото от съда и се надявам дълго време да не бъдат допускани по стадионите. А Марков наистина постъпи в негов стил, провокира, викаше "елате бе, елате" и предизвикваше публиката, за което и той трябва да си понесе заслужено наказание. До сега нито един шеф на противников отбор не се е държал по този начин, още повече визуална връзка между феновете под ложата и тези които са горе има единствено ако някой от ложата е прав. Той просто трябваше да си седне на мястото и нищо нямаше да се случи, като не се е случвало никога до сега, а са идвали отбори и техни ръководители, които са много по-недолюбвани от Марков. Той беше решил да провокира и да навреди на отбора и се получи, заради 50 малоумника, които въобще не осъзнават, че по този начин отбора ни ще понесе наказание. Всички участващи в конфликта са на ниско интелектуално ниво и не заслужават да са на стадиона, а да не говорим да изпълняват някаква длъжност в даден клуб, каквата изпълнява Рендето. Той като ръководител излага отбора ви и Гигов би трябвало да вземе мерки и да го отстрани от длъжността, която заема.

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 20 авг 2012 14:48

v.r.s. виж ми предишното мнение,ти си мислещ човек но това не може да се каже за останалата част на тази публика,да не говорим за някои нейни водачи.
Иначе съм съгласен на 100%, ВЪН МАРКОВ ОТ БГ ФУТБОЛА, и въобще вън ГеоргиМарковците от стадионите.
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 20 авг 2012 20:47

надрусани и пияни селяндури, егати цървулите 100 скачат на един много сте силни БРАВО БРАВО
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 авг 2012 20:58

loko 1979 написа:надрусани и пияни селяндури, егати цървулите 100 скачат на един много сте силни БРАВО БРАВО

Не бе интелигентно "граждаче" от някое близко село около София, не ти е ясна ситуацията, а тя беше един цървул скача на сто и яде шамари и ритници. Но на теб ти е простено, тъй като си личи, че все още си в детска възраст, а ако не си значи си със забавено умственото развитие.

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 20 авг 2012 22:40

v.r.s. написа:
loko 1979 написа:надрусани и пияни селяндури, егати цървулите 100 скачат на един много сте силни БРАВО БРАВО

Не бе интелигентно "граждаче" от някое близко село около София, не ти е ясна ситуацията, а тя беше един цървул скача на сто и яде шамари и ритници. Но на теб ти е простено, тъй като си личи, че все още си в детска възраст, а ако не си значи си със забавено умственото развитие.

Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,
за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули :lol:. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 авг 2012 22:53

loko 1979 написа:
v.r.s. написа:

Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,
за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули :lol:. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.

А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено развитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече". То на повечето от вас потеклото е от Трънските села, което те е лошо, но няма по смешно хора от селата да се изживяват като голями граждани. И преди го казах истинските столичани са хора интелигентни и аристократи, докато ти си просто момче, с беден речник и на ниско интелектуално ниво, което не може да води нормален диалог.
Последна промяна от v.r.s. на 20 авг 2012 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 20 авг 2012 23:07

за едно си прав "един цървул скача на сто" цървули :lol:. Но и на теб ти е простено от тези рудници изобщо нямаш умствено развитие.[/quote]

А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено радвитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече".[/quote]

Да и аз разбрах, че си умен колкото метър винкел, явно си един от тези 100 малоумници, хайде лапай хапчетата си и лягай
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 авг 2012 23:12

loko 1979 написа:Да интелигентно столичанче съм, то близко село до гр. София е Перник, а на теб много ти е ясна ситуацията защото си БСП /Баси Селската Пръчка/,

А сега прочети отново какво си написал, разтълкувай какво си искал да кажеш и тогава ми говори за нормално умствено радвитие, което при теб ако не си дете, наистина трябва да е доста забавено. Да вижда се, че наистина "интелигентно" горе-долу колкото Георги Марков и със сигурност си "столичанче", но с добавката "в повече".[/quote]

Да и аз разбрах, че си умен колкото метър винкел, явно си един от тези 100 малоумници, хайде лапай хапчетата си и лягай[/quote]

За какви хапчета става въпрос, кажи какви приемаш ти, след като ми ги предлагаш? За разлика от теб аз не взимам хапчета, нито пия, нито пуша и не употребявам наркотици. Нещо което за теб не е сигурно, поне като ти гледам неадекватните коментари и обърканите мисли.

Върни се в “Локо София”