Колкото до комплексите в Германия навремето си бяха направили труда да направят едно такова изследване и и се беше оказало, че феновете на силните отбори са много повече психически лабилни, несамостоятелни и отъждествявали успехите на отбора като свои собствени ,отколкото феновете на по-слабите отбори, които били психически по устойчиви
Черноморец - ЦСКА - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
За Америка си прав, има си правила спазват се,но всичко е предварително уточнено. За пример под MJ не разбират всички носещи тези инициали, а един конкретен и ако става въпрос за някой друг се прави уточнение като са измислили добавки като Джуниър и т.н.Отделно вашата абревиатура е взаимствана, така че не виждам какви претенции може да имате за правилното и и изписване. Също така не съм видял ти и твоите колеги след всяко изписване на ЦСКА да добавяте и задължителното уточнение София, за да не го бъркаме с успелия руски клуб.
Колкото до комплексите в Германия навремето си бяха направили труда да направят едно такова изследване и и се беше оказало, че феновете на силните отбори са много повече психически лабилни, несамостоятелни и отъждествявали успехите на отбора като свои собствени ,отколкото феновете на по-слабите отбори, които били психически по устойчиви
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:За Америка си прав, има си правила спазват се,но всичко е предварително уточнено. За пример под MJ не разбират всички носещи тези инициали, а един конкретен и ако става въпрос за някой друг се прави уточнение като са измислили добавки като Джуниър и т.н.Отделно вашата абревиатура е взаимствана, така че не виждам какви претенции може да имате за правилното и и изписване. Също така не съм видял ти и твоите колеги след всяко изписване на ЦСКА да добавяте и задължителното уточнение София, за да не го бъркаме с успелия руски клуб.
Виждаш ли че можеш!Браво!Въобще не ми пука за навиците в Америка.Идеята беше,че щом живееш там знаеш,че трябва да се спазват правилата.В този форум едно от правилата е да се показва уважение към всички с правилно изписване на името на отбора.И на мен не ми е приятно да изписвал Левски по футболни въпроси,но тук го правя или и за тях трябва да добавя едно София за да знаеш за кой Левски говоря.А за Черноморец какво да напиша за да не ги бъркаш с Дражевия.
Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
BRF написа:клпазанчо написа:Хихихихих Вальо, мача е 3:2 за доброто срещу злото
Ще намерим още двама футболисти да ни станат 14 и ще ви бием!Ако сме с 12 както с Литекс маже и да го докарате до Х
[offtopic]И Станко Машината е в тази бройка[/offtopic]
- калпазанчо
- Контакти:
Просто не са попаднали на фенове, а на група интелектуалци. Прости подлизурковци пълни с комплекси, произхождащи от нейде на майната си около масива Странджа-Сакар.......И спряха...........надлежно внесени .............конфети..........за детски партита. Нямало надпис на български........Иначе той знаел какво е, не било пиротехника, ама все пак : - Кът стИ сЪ Фанали дЪ ги праЙти тия раоти - дъ съ бьяхти научили кЪк съ праи...
После защо никой няма респект от българския полицаи - навън хората са със супер висок статус в обществото, интелигентни, възпитани, когато ти потрябва нещо - питай някой полицаи - ще ти помегне, ще те насочи, упъти и т.н. А тук някакъв разгърден запотен чичко в пенсионна възраст ще побърза да те нахока и да те заплаши, като ще си помисли, че ти "вземе страха" и ще си реши проблема и ще му е мирна главата. Е, не става така....Такива меко казано провокации от несъразмерно интелигентен и търпелив човек като мен ме амбицират още повече. Ако ще се вживяват на властелини на реда, да вземем и ние да се взивяваме на футболни хулигани?
Едва ли ще им се хареса 
После защо никой няма респект от българския полицаи - навън хората са със супер висок статус в обществото, интелигентни, възпитани, когато ти потрябва нещо - питай някой полицаи - ще ти помегне, ще те насочи, упъти и т.н. А тук някакъв разгърден запотен чичко в пенсионна възраст ще побърза да те нахока и да те заплаши, като ще си помисли, че ти "вземе страха" и ще си реши проблема и ще му е мирна главата. Е, не става така....Такива меко казано провокации от несъразмерно интелигентен и търпелив човек като мен ме амбицират още повече. Ако ще се вживяват на властелини на реда, да вземем и ние да се взивяваме на футболни хулигани?
[center]Member of Old School Boys [/center]
Да спомена че след гола за Черноморец няколко момчета включително и аз се качихме на оградата в резултат на което полицаите дойдоха да ни дърпат и едно от момчетата си разряза доста сериозно пръста ... А веднага след последния съдийски сигнал ни беше казано "АрИ бе вие що не си заминавате кво' чакате"
.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- калпазанчо
- Контакти:
ще го напиша и тук:
Поздрав за тлъстичкия спОтен чичко с разгърдената ризка дето се мислеше за някой, докато не се прибра у тях и пенсионираната му женица не го наби с мръсния тиган по главата, затова че не е измил чиниите преди да отиде на работа и че не си е оправил леглото (да, да, с жена си спят на отделни легла!)
Enjoy, Mr. Officer![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bQn4bERLzrI[/youtube]
Аз както чета то голяма гавра било,то май не сме били домакини а гости на собствения си стадион.Не мога да разбера що толкова се натягат тия полицаи.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
калпазанчо написа:ще го напиша и тук:Поздрав за тлъстичкия спОтен чичко с разгърдената ризка дето се мислеше за някой, докато не се прибра у тях и пенсионираната му женица не го наби с мръсния тиган по главата, затова че не е измил чиниите преди да отиде на работа и че не си е оправил леглото (да, да, с жена си спят на отделни легла!)
Enjoy, Mr. Officer![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bQn4bERLzrI[/youtube]
Човече,явно много си им набрал,а и не само ти!
- калпазанчо
- Контакти:
Вальо, държаха се като с животни и то с малки деца. Хйаде на мен дреме ми на шалтера, слагам си го у дригия крачол, ама представи си какво им беше на децата, които просто се израдвали на гола и се покатерили на оградата...едното е със рязан пръст! Е*бем и респекта пред полицията! Честно. Мн скоро ако не дойдат те на среща с нас ще се обърна към началника на ОД на МВР (много интелигентен човек, който познавам лично от над 10 години и който също ме познава и знае кой съм и откъде идвам) с молба да им вкара малко акъл в кухите (явно) манерки (не на всички де).
Да си ги вкарват в пътя, защото ако още веднмъж някой такъв замахне на някое дете (дето искало да го изтупа от..........няколко лентички от конфети) ще стане белята!
п.п. А представи си да ядосат Нейчо
за какво иде реч!
Да си ги вкарват в пътя, защото ако още веднмъж някой такъв замахне на някое дете (дето искало да го изтупа от..........няколко лентички от конфети) ще стане белята!
п.п. А представи си да ядосат Нейчо
BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на ХероКолкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?
А милиционерите бяха ли в кошарата? Не нали? Ей там е разликата. Иначе всеки може да вкара нелегално.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта