4изречени-имаме години история в тези работи.Не съм запознат как,но знам,че винаги имаме пълен арсенал от пиротехника.Първата крачка беше да изгоним полицията от сектора.Отне време и жертви,но стана
Не Вальо. Тя полицията не е искала не ви е спряла. Вярвай. Ти поне знаеш случая в София, когато гостувахме на Левски. Тук иде реч за други неща, които аз писах по-напред. Видно е, че отбор може да се поддържа и без бомби ( умишлено тях пиша). Ето една Англия, една Германия, една Испания - водещи първенства, които загърбиха пиротехниците и то не без помощта на полиция, стюарди. Дори скоро даваха подобен филм за Шалке 04 и Дортмунд. Много просто и много ефикасно е действано там. На нас обаче ни беше друга мисълта. Не ни разрешиха да вкараме дори конфети, дръпнаха наши момчета за незначителни провинения. Какво да говорим ? То бомба всеки може да внесе, но бива ли да е така ? Сред нас има големи и зрели хора ( Владо, Дидо, Понката), които следят за тези дивотии и успяват да обяздят момчетата. За общата идея беше организирано нещо приятно и свежо за колорит...Оня, който се усъмни в копчетата ми ли да коментирам ? Или оня строгия чичко в униформа, който загрижен за здравето ни даде мъдър съвет, ако искаме у дома да си гърмим с конфетите. Ей така от загриженост за моето здраве.