Черноморец - ЦСКА - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 13:43

4изречени-имаме години история в тези работи.Не съм запознат как,но знам,че винаги имаме пълен арсенал от пиротехника.Първата крачка беше да изгоним полицията от сектора.Отне време и жертви,но стана

Не Вальо. Тя полицията не е искала не ви е спряла. Вярвай. Ти поне знаеш случая в София, когато гостувахме на Левски. Тук иде реч за други неща, които аз писах по-напред. Видно е, че отбор може да се поддържа и без бомби ( умишлено тях пиша). Ето една Англия, една Германия, една Испания - водещи първенства, които загърбиха пиротехниците и то не без помощта на полиция, стюарди. Дори скоро даваха подобен филм за Шалке 04 и Дортмунд. Много просто и много ефикасно е действано там. На нас обаче ни беше друга мисълта. Не ни разрешиха да вкараме дори конфети, дръпнаха наши момчета за незначителни провинения. Какво да говорим ? То бомба всеки може да внесе, но бива ли да е така ? Сред нас има големи и зрели хора ( Владо, Дидо, Понката), които следят за тези дивотии и успяват да обяздят момчетата. За общата идея беше организирано нещо приятно и свежо за колорит...Оня, който се усъмни в копчетата ми ли да коментирам ? Или оня строгия чичко в униформа, който загрижен за здравето ни даде мъдър съвет, ако искаме у дома да си гърмим с конфетите. Ей така от загриженост за моето здраве.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 13:46

Спирам вече по тази тема. Ще пътувам. За сега БГ футбола ми дойде в повече. Дано се заредя отново от утре нататък.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:48

ntodorov написа:
4изречени-имаме години история в тези работи.Не съм запознат как,но знам,че винаги имаме пълен арсенал от пиротехника.Първата крачка беше да изгоним полицията от сектора.Отне време и жертви,но стана

Не Вальо. Тя полицията не е искала не ви е спряла. Вярвай. Ти поне знаеш случая в София, когато гостувахме на Левски. Тук иде реч за други неща, които аз писах по-напред. Видно е, че отбор може да се поддържа и без бомби ( умишлено тях пиша). Ето една Англия, една Германия, една Испания - водещи първенства, които загърбиха пиротехниците и то не без помощта на полиция, стюарди. Дори скоро даваха подобен филм за Шалке 04 и Дортмунд. Много просто и много ефикасно е действано там. На нас обаче ни беше друга мисълта. Не ни разрешиха да вкараме дори конфети, дръпнаха наши момчета за незначителни провинения. Какво да говорим ? То бомба всеки може да внесе, но бива ли да е така ? Сред нас има големи и зрели хора ( Владо, Дидо, Понката), които следят за тези дивотии и успяват да обяздят момчетата. За общата идея беше организирано нещо приятно и свежо за колорит...Оня, който се усъмни в копчетата ми ли да коментирам ? Или оня строгия чичко в униформа, който загрижен за здравето ни даде мъдър съвет, ако искаме у дома да си гърмим с конфетите. Ей така от загриженост за моето здраве.

Тук не те разбирам!Какво са ви спряли факли или нещо друго.Ние бомби(миниумки)не хвърляме от години.Това което си чува да гърми са пиратки.Тяхна цел в момента е финансови глоби за титан.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 13:48

Точно пред нас стана положението когато Янчев спря поредния пробив на Уатара и след катоМ„ирянов даде фаула , той мина зад гърба му и го изрита отзаде , нашия се обърна да поиска обяснение както си беше на земята и съдийчето само му показа с ръце да става . за какво да говорим . Бандаловски лежа 3 минути до тъча преструвайки се ,че една бутилка го е нацелила , а тя мина поне на метър от него .. смях в залата и после съдията в тунела получил нареждания ..пфффф
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 13:51

А иначе червените журналисти начело с Ники Александров , Стефчо Стефанов бяха бая щастливи , че техния отбор не е загубил срещата ,че се едно с Барс са играли :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:52

Bartolomej написа:Точно пред нас стана положението когато Янчев спря поредния пробив на Уатара и след катоМ„ирянов даде фаула , той мина зад гърба му и го изрита отзаде , нашия се обърна да поиска обяснение както си беше на земята и съдийчето само му показа с ръце да става . за какво да говорим . Бандаловски лежа 3 минути до тъча преструвайки се ,че една бутилка го е нацелила , а тя мина поне на метър от него .. смях в залата и после съдията в тунела получил нареждания ..пфффф

Честно казано невярвам Тодор Янчев да настъпи някого умишлено!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:53

Bartolomej написа:А иначе червените журналисти начело с Ники Александров , Стефчо Стефанов бяха бая щастливи , че техния отбор не е загубил срещата ,че се едно с Барс са играли :)

И аз съм щастлив!За нас бяхте като Барса преди мача!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 13:54

Факли , димки , конфети .. напълно безобидни и бих казал красиви неща бяха конфискувани

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2012 13:56

Bartolomej написа:Факли , димки , конфети .. напълно безобидни и бих казал красиви неща бяха конфискувани

Ми то и ние бяхме само с факли и пиратки за шум!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 13:57

BRF написа:
Bartolomej написа:Точно пред нас стана положението когато Янчев спря поредния пробив на Уатара и след катоМ„ирянов даде фаула , той мина зад гърба му и го изрита отзаде , нашия се обърна да поиска обяснение както си беше на земята и съдийчето само му показа с ръце да става . за какво да говорим . Бандаловски лежа 3 минути до тъча преструвайки се ,че една бутилка го е нацелила , а тя мина поне на метър от него .. смях в залата и после съдията в тунела получил нареждания ..пфффф

Честно казано невярвам Тодор Янчев да настъпи някого умишлено!

Невярваш , но за тва скочи целия сектор ,защото стана пред нас и той гонаправи абсолютно целенасочено . Между другото ако така бяха ритани ваши играчи както го отнесоха Боли, Гаел и Уатара , сега Александров Ники щеше да е пропищял орталъка , за един вид расизъм ....
Не се излъчват мачовете по телевизията и видните червенижурналисти се погрижиха да маниполират мнението на хората , че видиш ли ЦСКА бил изгърбен от съдията и пропуснали една победа заради това ...срам го беше Александров да си признае

Върни се в “Черноморец”