(от темата за инцидента "де карвальо")naso написа:[...]
не знам защо с такава масовост, не знам мода ли е, не знам дали и вас ви смущава, но лично аз не разбирам схващането, че ако си в сектор б, г, на трибуна бесика или изток или слънцето ти пече в очите на "тича", то задължително трябва да категоризираш себе си като нео-нацист. свастиките, бръснатите глави и прякорите от рода на "рудолф (хес)" не ви правят с дадени политически разбирания, както сърпът и чукът и лениновските мустаци не биха ви направили с други.
един приятел бе в лаута хуулс известно време. разказва:"и гледаш всичките с татуировките, 14/88, свастиките, комбат 18, всичко... в следващия момент пеят <<гара дембеле, гара дембеле>>".
бихте ли ми дали отговор защо се смята, че щом си запалянко (тая дума стана архаизъм вече :D) трябва да си и с крайно десни възгледи и всяка седмица да пребиваш до смърт поне петима представители на циганския етнос?
не ме разбирайте погрешно, аз съм напълно неутрален политически "наблюдател" единствено и също смятам, че трябва да се направи нещо с циганския проблем, но не смятам, че това е начинът. не знам, обаче, защо сред 90% от ултрасите върлува схващането, че това е правилното поведение... [...]
позволявам си да извадя мнението си като тема, защото смятам, че е важно. чакам вашите разкази ; ))