Черноморец - ЦСКА - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
Напълно равностоен мач с положения пред двете врати.През първото полувреме по силна игра на Черноморец но ЦСКА вкара гол без удар към вратата обратно второ полувреме.Доста нервни ми изглеждаха нашите играчи и правеха глупави грешки в центъра от където тръгна и гола на ЦСКА.Фо поре през първото полувреме игра повече като крило отколкото като бек,до някъде той има вина за гола.Гаел не ми хареса въобще,доста бавен при отиграванията,доста мек в единоборствата,забави доста атаки,дано по бързо свикне с начина на игра в нашето първенство..Уатара ми хареса доста бърз и с усет към играта мисля че ще замести Азис,личиси че е играч.Бандаловски беше развинтен тотално и само съдията го спаси,много по рано трябваше да му даде картон.На мен като цяло ми хареса мача с тези играчи толкова,а си мисля че ще навлизат във форма.За мен ЦСКА не беше по слаб от пролета,явно проблемите им оказват голямо влияние. Аз съм оптимист за Черноморец може да не сме като миналата година но пак ще показват хубава игра,запазихме си защитата с Боли и Уатара отпред ще стане работата, обаче ни трябва на всяка цена халф.Сега малко за съдията. Абсолютен червен картон за Карачанаков,до колкото знам удар без топка е червен картон.Игра с ръка от играч наЦСКА след удар на Паланков през второто полувреме съдията беше на два метра и видя всичко ама как да свири.Постоянно накъсваше играта с глупави фалове в центъра вместо да пусне авантаж.Чувал съм че когато съдията е слаб свири фалове в центъра.Не виждам ЦСКА какво искат от съдията,че ако беше някой Стойчо щеше да бъде пратен на трибуните с тези заплашителни ръкомахания към съдията.И за последно за сетен път се убеждавам че вБургас не си заслужаваме отбора,спирам че за това ме е по яд отколкото резултата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Хахаха, Стойчо изнесъл лекция. Той Стойчо когато изнася лекции влиза с поредното си име във футболния фолклор. Предполагам, че вчера специалния му тактически приом беше Черноморец сами да си вкарат гол 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
grud написа:BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на ХероКолкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?
И с кого играхме.... + БФС + политическия натиск на определени "особи" - нещастници!
Спор няма че и нашия отбор в момента не е стока, ама вкараха 2 гола!
А след т.н. "Стойчовата лекция" да вземе да си направи и мозъчна дисекция! По селско поведение на Тройчо и Евангелиста не бях виждал, държаха се като абсолютни цървули от селските групи!
Относно пиротехниката на стадиона - ЕЖК че става не без помоща на придружаващата група полицаи ( как ли става?)
Ми с ЦСКА играете с кой?Разгледаи си историята и ще схванеш какво ти пиша!Или да биеш ЦСКА е детска игра,а?Какво бфс,какъв политически натиск
Devian написа:Хахаха, Стойчо изнесъл лекция. Той Стойчо когато изнася лекции влиза с поредното си име във футболния фолклор. Предполагам, че вчера специалния му тактически приом беше Черноморец сами да си вкарат гол
Явно мача са го предавали само в САЩ
BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на ХероКолкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?
Вальо. С кого играхме ? С име ?
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел.
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално "избазикан" от ЦСКА и Черноморец. Тактики, мактики - ташаааак. Получи се накрая селски мач от типа : Махленски.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на ХероКолкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?
Вальо. С кого играхме ? С име ?![]()
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел.С подходящи изпълнители, респективно и с отбор ЦСКА си отиваше с разлика. Късмета ви беше, че имахте един слаб, вял и безидеен Черноморец. Положенията ви се отвориха след "ва банк", който заиграхме. Незнайно защо ?
![]()
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално смачкан от ЦСКА и Черноморец.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях.Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.
Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак!
Re: Черноморец - ЦСКА 19.08.2012
BRF написа:клпазанчо написа:Хихихихих Вальо, мача е 3:2 за доброто срещу злото
Ще намерим още двама футболисти да ни станат 14 и ще ви бием!Ако сме с 12 както с Литекс маже и да го докарате до Х
[offtopic]И Станко Машината е в тази бройка[/offtopic]
Помните ли това
Последна промяна от BRF на 20 авг 2012 12:29, променено общо 1 път.
Мачът беше нервен, първото полувреме беше нашо, ЦСКА нямаха нито едно положение. Второто полувреме до средата му, че и малко отгоре пак беше нашо. Вкарахме гола, хукнахме напред и се оголихме в защита. Центъра ни се изгуби и за това ЦСКА направиха 4 много опасни атаки, едната греда и комичния пропуск на Присо. Пристрастен съм, но съдията не даде и един авантаж в мача, нито за нашите, нито за цесекарите. Особено ме накефи, когато при 4 на 3 в наша полза и контра, свири, за да покаже жълт картон... Бандата трябваше първото полувреме да получи картон заради онова безумно влизане по тъча, Мирянов само го предупреди... Два пъти хандбалните умения на футболистите на ЦСКА също бяха подминавани с лека ръка, поне 3 измислени засади бяха вдигнати, както и спестен директен червен картон за набедената звезда Карачанаков за удар без топка! Страничния към сектор "В" не сигнализира 1 път на главния, все го чакаше той да свири и тогава размахваше флага и никога не беше на линията на последния в защитата... И на Стоян за какво показа жълт картон, никой не знае? И чета за контестации от ЦСКА, ми че той Нанков влезе на 20 метра на терена, Стойчо подскача като обезумял и още един от щаба, който не познавам. Даже не бяха предупредени...
Играта на двата отбора беше мъжка, но нямаше в повечето моменти футбол, просто имаше много нервност. Доволен съм от това, че момчетата искаха да победят. Оптимист съм, че ще имаме важна роля в първенството, не ми пука дали ще се класираме за Европа или не.
П.П. Попитах един от многото червени журналисти, дошли в кръчмето, където бяхме "Александров, какви са тия глупости за Мирянов, какво е подпирал Черноморец цялото второ полувреме?" Той само се обърна, погледна ме за миг и нищо не каза. Разбира се, не каза и нищо на хората на масата, на която седеше. А ако се слушат подобни журналисти ще си представи човек, че едва ли не са били заколени...
Играта на двата отбора беше мъжка, но нямаше в повечето моменти футбол, просто имаше много нервност. Доволен съм от това, че момчетата искаха да победят. Оптимист съм, че ще имаме важна роля в първенството, не ми пука дали ще се класираме за Европа или не.
П.П. Попитах един от многото червени журналисти, дошли в кръчмето, където бяхме "Александров, какви са тия глупости за Мирянов, какво е подпирал Черноморец цялото второ полувреме?" Той само се обърна, погледна ме за миг и нищо не каза. Разбира се, не каза и нищо на хората на масата, на която седеше. А ако се слушат подобни журналисти ще си представи човек, че едва ли не са били заколени...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - ЦСКА - 1:1
BRF написа:ntodorov написа:BRF написа:Много се бяхте надъхали за лесна победа и забравихте с кого играете.Въпреки,че знаехте че и вашия отбор е слаб.Стойчо изнесе една лекция на ХероКолкото до факли и бомби-нали не си мислите,че нашите са вкарани легално
?
Вальо. С кого играхме ? С име ?![]()
За снощи: По-слаб отбор никога не ни е домакинствал. По точно - по- слаби два отбора в мач помежду им отдавна не съм гледал. За Стойчо и лекцията - все едно не съм го прочел.С подходящи изпълнители, респективно и с отбор ЦСКА си отиваше с разлика. Късмета ви беше, че имахте един слаб, вял и безидеен Черноморец. Положенията ви се отвориха след "ва банк", който заиграхме. Незнайно защо ?
![]()
След снощния мач смея да твърдя, че футбола, като понятие беше тотално смачкан от ЦСКА и Черноморец.
Що се касае за бомбичките и факлите. Нямаше да ни стигнат гъзовете за да скрием всичко в тях.Иначе си прав, че когато играеш по правилата ставаш за резил...Още едно нещо, което засилва абсурдната ни родна картинка.
Ми Нейчо съберете си по-читав отбор и ни победете.Същите работи мога да ги напиша и аз с обратен знак!
...няма смисъл да пиша - в психологията има диагноза за подобна логика...
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Bourgas написа:Мачът беше нервен, първото полувреме беше нашо, ЦСКА нямаха нито едно положение. Второто полувреме до средата му, че и малко отгоре пак беше нашо. Вкарахме гола, хукнахме напред и се оголихме в защита. Центъра ни се изгуби и за това ЦСКА направиха 4 много опасни атаки, едната греда и комичния пропуск на Присо. Пристрастен съм, но съдията не даде и един авантаж в мача, нито за нашите, нито за цесекарите. Особено ме накефи, когато при 4 на 3 в наша полза и контра, свири, за да покаже жълт картон... Бандата трябваше първото полувреме да получи картон заради онова безумно влизане по тъча, Мирянов само го предупреди... Два пъти хандбалните умения на футболистите на ЦСКА също бяха подминавани с лека ръка, поне 3 измислени засади бяха вдигнати, както и спестен директен червен картон за набедената звезда Карачанаков за удар без топка! Страничния към сектор "В" не сигнализира 1 път на главния, все го чакаше той да свири и тогава размахваше флага и никога не беше на линията на последния в защитата... И на Стоян за какво показа жълт картон, никой не знае? И чета за контестации от ЦСКА, ми че той Нанков влезе на 20 метра на терена, Стойчо подскача като обезумял и още един от щаба, който не познавам. Даже не бяха предупредени...
Пишеш за две ситуации за игра с ръка!Аз видях една в края към 80 мин.и на 99% съм сигурен,че беше избита с ръка.Не видях от какво растояние някой от вашите ритна топката.