Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Акциите на ЦСКА са под запор, собственикът не може да се сме

Мнениеот DrAvalanche » 20 авг 2012 12:17

Beck's написа: И как по точно ще си ги взема тези пари с обръщение към БТА ? Ако имам да взимам пари и акциите на клуба са запорирани, то и на ПАПАТА да пиша, нещата няма да се променят!
Изплащат ми дълга и акциите са освободени от запор , също така не ми се вярва новите акционери да нпямат застъпени в бюджета средства за погасяване на неотложни плащания.
А доколкото знам, става въпрос за 1 000 000 Е ако не се лъжа към Жеваго ?

Явно хората искат да предупредят новите кандидат собственици, че имат да получават едни пари. Освен това искат да предупредят обществеността, че веднъж вече е заобиколен закона с продажбата на Маркиньос въпреки запора, но втори път такова нещо не трябва да се допуска. И как леко ги коментирате "става въпрос за 1 000 000 Е". На теб малко ли ти се виждат тези пари?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 12:19

DrAvalanche написа:
Beck's написа: И как по точно ще си ги взема тези пари с обръщение към БТА ? Ако имам да взимам пари и акциите на клуба са запорирани, то и на ПАПАТА да пиша, нещата няма да се променят!
Изплащат ми дълга и акциите са освободени от запор , също така не ми се вярва новите акционери да нпямат застъпени в бюджета средства за погасяване на неотложни плащания.

Явно хората искат да предупредят новите кандидат собственици, че имат да получават едни пари. Освен това искат да предупредят обществеността, че веднъж вече е заобиколен закона с продажбата на Маркиньос въпреки запора, но втори път такова нещо не трябва да се допуска. И как леко ги коментирате "става въпрос за 1 000 000 Е". На теб малко ли ти се виждат тези пари?

кви хора бе, човек? Тук става въпрос за махаленски разговор, в който ББ казва кво да става и тва е, ни запори, ни затвори ще спрат това, дето ще става
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 12:25

DrAvalanche написа:

Не са никак малко пари , но не знам как се коментират големи пари във форума за да ти е удобно на тебе, може би трябва да подчертавам сумата или да я оцветявам ?
Винаги ако има желание нещо да бъде изплатено, то начин се намира без проблеми .

go6obebeto
Контакти:

Акциите на ЦСКА са под запор

Мнениеот go6obebeto » 20 авг 2012 12:29

"Пепаз трейдинг корпорейшън" уведоми българската общественост, чрез открито писмо до БТА, че Професионален футболен клуб ЦСКА няма право да сменя собствеността на акциите си, защото понастоящем те са наложени под запор. Пълният текст на писмото e подкрепено с Определение от Софийския окръжен съд, обезпечителна заповед и удостоверение от ЧСИ:
В последните седмици в общественото пространство се появи новината, че Професионален футболен клуб ЦСКА ще има нов собственик.
Упълномощен съм от името на "Пепаз трейдинг корпорейшън" да уведомя българската спортна общественост, че върху акциите на ПФК ЦСКА е наложен запор.
С определение номер 238/29.10.2010 год. по гр.д. номер 99/2010 год. състав на Софийския окръжен съд е наложил запори върху:

- трансферните права на футболистите Джилиън Шеридън и Маркос Антонио Джуниър - Маркиньос;

- притежаваните от "Титан спорт" ЕАД 6 500 000 поименни акции, представляващи 100 процента от капитала на ПФК ЦСКА;

- притежаваните от "Титан интернешънъл холдинг" АД 100 бр. поименни акции, представляващи 100 процента от капитала на "Титан спорт" ЕАД.

Определението на Софийския окръжен съд е обжалвано и потвърдено с определение номер 1398/27.07.2011 год. по ч.гр.д. номер 2023/2011 год. на Софийския апелативен съд. Запорите са наложени по изпълнително дело 312/2010 год. от Частен съдебен изпълнител регистърен номер 787 на Камарата на ЧСИ - София.

Въпреки наложения запор, ръководството на ПФК ЦСКА продаде футболиста Маркиньос, с което грубо наруши закона. Това нарушение е на вниманието на българските правозащитни органи.
Запорираните акции, които са целият капитал на дружеството, не могат да бъдат прехвърлени, защото прехвърлянето им представлява престъпление по Наказателния кодекс на Република България.
За "Болар консулт" АД - представител на "Пепаз трейдинг корпорейшън" в България - адвокат Николай Стойнов
А, сега де.....
Последна промяна от go6obebeto на 20 авг 2012 12:30, променено общо 1 път.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Акциите на ЦСКА са под запор

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 12:30

жалко :cry:

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 20 авг 2012 12:31

Май няма да има смяна на собствеността...
LEVSKI FOREVER

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 12:34

go6obebeto написа:Май няма да има смяна на собствеността...

да

smith12

Мнениеот smith12 » 20 авг 2012 12:37

преди няколко дена излезна варианта онзи депутат да направи цска-2 с лиценза на чавдар етрополе,май така ще стане
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2012 12:39

Лошото е че тая година ще е една от най-тежките в историята на клуба ни, но пък от друга стана ние сме на дъното в момента, по-лошо няма как да стане ;)

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 20 авг 2012 12:40

Абе тези титани големи батаци са забъркали. Всеки ден нов батак лъсва.
Между другото каква е въпросната фирма "Пепаз трейдинг корпорейшън", и какви са претенциите и към титаните?
LEVSKI FOREVER

Върни се в “Архив”