ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам за истинските левскари - расистки скандал
Ред е на Гугутката да каже кой е тоя нещастник и да го даде на полицията !
[center]1914[/center]
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Вчера в нашата агитка не се пя КЗЛ. Имаше само блед опит, но бе потушен в зародиш. Не знам кво си слушал и къде си блял! Бяхте по-добри, с малко шанс, с малко съдийско бутане в правилния момент... но надявам се в Пловдив да вземем реванш!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Re: Срам за истинските левскари
ZinedineZidane написа:Низък - низко! Точно така се пише!
Не е тук мястото, ама да уточним
низък = низко
нисък = ниско
Две различни думи са, при това със съвсем различно значение.
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
boyoto написа:
Вчера в нашата агитка не се пя КЗЛ. Имаше само блед опит, но бе потушен в зародиш. Не знам кво си слушал и къде си блял! Бяхте по-добри, с малко шанс, с малко съдийско бутане в правилния момент... но надявам се в Пловдив да вземем реванш!
Какво пяхте преди мача? На говеждия стадион... По време на мача не можеше да се чуе какво точно пеете, но преди мача бяхте влезли по-рано и ясно се чу. Не знам какво сте потушили, мен това лично много ме издразни. Точно феновете на отбора носещ името Ботев, да скандират подобно нещо...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
dan71 написа:ZinedineZidane написа:Низък - низко! Точно така се пише!
низък = низко
нисък = ниско
Точно правилно и ясно казах НИЗКО, за поведението на определени лупменизирани лица!
- ZinedineZidane
- Контакти:
dan71 написа:ZinedineZidane написа:Низък - низко! Точно така се пише!
низък = низко
нисък = ниско
Естествено. Но понеже колегата е написал низко (в точния смисъл на думата), а е коригиран с "ниско", затова ми беше и коментара. И надявам се не мислиш, че не съм чувал за нисък/ниско...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Момчета,за съжаление същото нещо се случи и снощи на нашият мач като изключим часта със саморазправата. Такива фенове нямат място на стадиона.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
kiko3 написа:Момчета,за съжаление същото нещо се случи и снощи на нашият мач като изключим часта със саморазправата. Такива фенове нямат място на стадиона.
Колега прочетох какво се е случило при вас, и това не са нормални фенове, но докато разни фракцийки със съмнителни човешки качества, занимания и разбирания искат да управялват феновете, не ни чака нищо позитивно по стадионите, ние това го изпитваме вече няколко години, ако сега не се организирате да дадете отпор на офанзива, ви чака същото което ни сполетя нас...празен сектор и разделение!
- сини шампиони
Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)
WPWW написа: А и какъв всъщност е тоя "отбор на народа" с 50 чужденци...
как какъв интернационален

И само Левски оле
Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)
Е това вече е скандално
Стюардите,които имат за цел да опазват редът на стадиона,сами създават конфликти
Не знам дали има по света на друг стадион такъв тип "пазители на реда" и после се сърдят,като вместо тях,слагат полицаи да пазят по мачовете.В България трябвда да има истински стюарди ! Без значение дали са мъже или жеи,дали са на 18 год. или на 60,както е в Англия и Германия...