ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Re: Срам за истинските левскари

Мнениеот Уейн Рууни » 20 авг 2012 10:28

Levskar_90 написа:
Theos написа:
smith12 написа:незнам защо правиш сравнение при положение,че никъде не съм писал,че това нещо ще се случи с нас,писал съм че ТОВА ВИ Е НИВОТО,ясно се чува от клиповете че маймунските звуци не са от 1,2,3-ма,а от почти целия ви сектор,не можете да го замажете като единичен случай както се опитвате

Моя грешка, помислих че защитаваш малоумните дето направиха тая простотия.
И въобще не искам да го замазвам, искам възмездие за тия дето сътвориха простотията със звуците, бананите и агресията!
Нивото на тези е низко, факт! Но на тия не може да кажеш че са Левскари, те не са , те са някакви комплексари, незнаят за какво са на стадиона!

Пише се ниско. Такива като Карвальо, Опоку и подобните им недоразумения не заслужават да срамят синята фланелка. Затова донякъде подкрепям феновете, но не е такъв начина все пак да ги изритат, но ако вземат и се махнат няма да е зле :) 8-)

Ей, какъв си ясновидец. Как само след 1 официален мач го разбра ?! Може ли и на мен да ми предскажеш нещо?
[offtopic]Опоку е контузен, а де Карвальо има 2 или 3 гола вече![/offtopic]
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

pepsi 1914
Контакти:

Re: Срам за истинските левскари - расистки скандал

Мнениеот pepsi 1914 » 20 авг 2012 10:30

Едно е да си голям Левскар съвсем друго е да си расист,но Левскар расист това вече не го одобрявам,СРАМОТА, КАКВИТО И ЩЕ ДА СА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЖДАТ ХОРАТА ПО ТОЗИ НАЧИН.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 20 авг 2012 10:30

Theos написа:
smith12 написа:истинските левскари и по принцип фенове са на стадиона,вие тук сте просто форумни чикиджии и нищо повече,това че нивото ви е ниско и ви е срам да си признаете е друг въпрос

Истинските фенове са далеч от стадиона заради олигофрени като теб.Които са по стадионите да чупят, да се бият, да псуват и да избиват комплекси.Сам си отговори защо преди стадионите дори на мачове Левски-Черно Море примерно са събирали по 40 хиляди човека а сега на дербитата сте по една шепа народ?Ще ти отговоря защото виждам че мисленето ти е сбъркано.Проблема е във вас лумпените истинските фенове не смеят да припарят до стадиона а камо ли да си заведат децата на мач.Аз съм истински Левскар и не стъпвам вече на стадиона, няма и да стъпя докато не се направят промени.Няма да рискувам живота си или този на семейството ми заради шепа наркомани комплексари.Седя си в къщи тръпна в случая пред радиото.Вие не знаете какво означава името Левски или Ботев примерно.Възмутен съм от вчерашното поведение на така наречените фенове

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 авг 2012 10:31

Theos написа:Моя грешка, помислих че защитаваш малоумните дето направиха тая простотия.
И въобще не искам да го замазвам, искам възмездие за тия дето сътвориха простотията със звуците, бананите и агресията!
Нивото на тези е низко, факт! Но на тия не може да кажеш че са Левскари, те не са , те са някакви комплексари, незнаят за какво са на стадиона!

Напоследък може да се каже, че е модерно да се ходи в сектор Б, да си направиш снимчица и да се отбележиш във ФБ-то...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 20 авг 2012 10:31

Ами тези които издигнаха свалени от билбордове винили като трофеи????? Това е проблема на феновете на Левски. Събрани сте (не се обиждайте) от кол и въже. От села и паланки.....ми нормално като живее на село да се държи като селянин, пак вмятам че не говоря за всички, а за определени единици. И при нас ги има, но не са толкова много, просто защото голяма част фенската ни маса е съсредоточена в Пловдив, а при вас от къде ли не- та нали това е отбора на народа... има фенове на всякъде из БГ. Но пак казвам както ви дават численост и фенска маса, така отстъпват като манталитет и то много.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 10:34

Плачевното в случая е, че привърженици на Левски, с татуировки на Левски, пеещи за Левски и свободата, са расисти. Че те, драги, не знаят въобще кой е Левски. Те на училище не са ходили, не са възпитавани от хора, не са били сред хора. Нещото, което мразя, а аз мразя само едно, са фашистите. Тази сган не заслужава да се нарича хора.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 авг 2012 10:34

Levskar_90 написа:
Theos написа:
smith12 написа:незнам защо правиш сравнение при положение,че никъде не съм писал,че това нещо ще се случи с нас,писал съм че ТОВА ВИ Е НИВОТО,ясно се чува от клиповете че маймунските звуци не са от 1,2,3-ма,а от почти целия ви сектор,не можете да го замажете като единичен случай както се опитвате

Моя грешка, помислих че защитаваш малоумните дето направиха тая простотия.

Пише се ниско. Такива като Карвальо, Опоку и подобните им недоразумения не заслужават да срамят синята фланелка. Затова донякъде подкрепям феновете, но не е такъв начина все пак да ги изритат, но ако вземат и се махнат няма да е зле :) 8-)

Низък - низко! Точно така се пише!
По темата. Да защитаваш подобно идиотско поведение е меко казано глупаво, независимо какво е представянето на играчите (това по принцип, а не конкретно към теб). Има си други начини за протест и гонене. Расистките извращения са белег на друго.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)

Мнениеот Уейн Рууни » 20 авг 2012 10:34

Какви стюарди, какви 5 лева ?! Като са виновни те, вие що го дразните с тея малоумни звуци, банани и т.н. ?!?!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
tommy77
Контакти:

Мнениеот tommy77 » 20 авг 2012 10:36

Истинските фенове на Левски не са тези жалки, комплексирани момченца, които ходят на стадиона само, за да псуват и обиждат.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 10:36

Уейн Рууни написа:Какви стюарди, какви 5 лева ?! Като са виновни те, вие що го дразните с тея малоумни звуци, банани и т.н. ?!?!

Кои ние бе човек? Виж ,че всеки нормален привърженик осъжда тая малоумщина!

Върни се в “Архив”