Получи се страхотен мач!Двете агитки бяха перфектни,като изключим идиотските изяви на шепа лумпени от сектор Б след края на мача.
Играта на.нашите ми хареса много,всички се представиха отлично!Везалов е страхотен,днес направи една грешка,но имаше и много добри прояви!Марсиньо влиза във форма.Единствено Райков имаше много грешни отигравания,но головете му ни донесоха победата!
ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Браво Левскари, при мач без никакво значение за вас им показахте, че са се надъхали нещо много!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Kryten написа:Доста стойностен мач, радвам се, че играха със сърце, хубаво, че спечелихме.
Ето кратък репортаж от това, което успях да заснема.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d5Iwn7zW3Yk&hd=1[/youtube]
Съжалявам, че липсва третият наш гол, така и този на Ботев и гредите им! Пускам каквото ИМАМ
Мерси за видеото , тук http://videa.hu/videok/sport/levski-4WIIVoBASuqV7SmP може да видите гола на Ботев и третия гол на Левски .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)
Това може да се случи единствено в агитките на Левски и Ботев, да си псуват играчите. И това не е само наркомания, това е манталитет. Аз пък изобщо не се учудих на клипа.
Това е моят ЛЕВСКИ !!! Само да съм видял от сега нататък да мрънкосвате срещу Илиев, Г-н Тонев и Г-н Батков !!! Да се вземате в ръце и да си подкрепяте отбора ааааа ще ви дам едни оставки и декларации. Отбора намира стила си, трябва му спокойствие и безрезервна подкрепа! Шампиони сме !!!!

еми напсували се малко, голяма работа, ще го преживее 

Много хубаво, наистина, мила родна стадионна картинка!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Доста добър мач стана наистина и сравнително равностоен и страхотно шоу от публиката на двата отбора
Лично аз смятам, че при два на един бяхме по добрия отбор в началото на второто полувреме но си изпуснахме положенията за гол и резонно накрая получихме трети който ни пречупи окончателно и до края Левски си бяха по добрия отбор и контролиха мача като цяло.
Лично аз смятам, че при два на един бяхме по добрия отбор в началото на второто полувреме но си изпуснахме положенията за гол и резонно накрая получихме трети който ни пречупи окончателно и до края Левски си бяха по добрия отбор и контролиха мача като цяло.
Това е моят ЛЕВСКИ !!! Само да съм видял от сега нататък да мрънкосвате срещу Илиев, Г-н Тонев и Г-н Батков !!! Да се вземате в ръце и да си подкрепяте отбора ааааа ще ви дам едни оставки и декларации. Отбора намира стила си, трябва му спокойствие и безрезервна подкрепа! Шампиони сме !!!!
Докато Батков ви е шеф никога няма да мръднете от това ниво в което сте в момента. Лично аз мога само да ви пожелая по скоро да се махне от отбора ви и да ви поеме някой по нормален собственик.
Много съм доволен от снощня мач, прекрасна игра на Левски и достойно представяне на Ботев-играха много открито и допринесоха за красивия мач. Чудесна атмосфера на трибуните, с изключение на идиотската постъпка спрямо Базил след мача, тези които го направиха не са Левскари!