ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
- ultralevski
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Kryten написа:Доста стойностен мач, радвам се, че играха със сърце, хубаво, че спечелихме.
Ето кратък репортаж от това, което успях да заснема.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d5Iwn7zW3Yk&hd=1[/youtube]
Съжалявам, че липсва третият наш гол, така и този на Ботев и гредите им! Пускам каквото ИМАМ
Поздравления, благодаря за клипа, дава много отговори!

Дет` се вика - Честито на печелившите
И един малко по-страничен въпрос - досега ви гостуваха два отбора - Черноморец и Ботев. Кой се представи по-добре?
Питам, защото ни предстои мач с канарчетата и да знам горе-долу какво да очаквам...

И един малко по-страничен въпрос - досега ви гостуваха два отбора - Черноморец и Ботев. Кой се представи по-добре?
Питам, защото ни предстои мач с канарчетата и да знам горе-долу какво да очаквам...
[center]
[/center]

Хубав мач стана. Вторият ни гол най -много ме впечатли ( браво на Райков ). Двете агитки също помогнаха за приятната атмосфера.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
petkan написа:Дет` се вика - Честито на печелившите![]()
Черноморец със сигурност. Ботев още не са обиграни и далеч от класата, която им се иска.

ralka_levskarka написа:Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ!! Важното е, че спечелихме мача с хубава игра, но в защита има какво да се желае още. Публиката отново на ниво. Поздравления за "майните".
П.С. видях назад, че има хора, които са оптимисти за този отбор, няма лошо, ама точно след мача със Сараево, когато казвах дайте време бе хора, от този ЛЕВСКИ може да се получи нещо бях нахоканаКакто и да е, САМО ЛЕВСКИ!
Това, че измъкнаха трудна победа от Черноморец (от който даже и ЦСКА взе точка като гост

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Честита победа ! Първите 30 минути Левски ни надигра тотално и трудно задържахме топката. След това мачът стана равностоен , като при 2:1 ударихме 2 греди и пропуснахме още две чисти положения . Поне от нашия сектор дузпата си изглеждаше чиста , но няма какво да се заблуждаваме - Левски ни победи заслужено ! Левскарите играха много надъхано и успешно ни пресираха почти през целия мач . В Пловдив се надявам ролите да се разменят . Хубав мач с голям заряд и много емоции на трибуните.
- vladitol
- Контакти:
Какъв е проблемът между Карвальо и стюард номер 039?
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tommi написа:ralka_levskarka написа:Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ!! Важното е, че спечелихме мача с хубава игра, но в защита има какво да се желае още. Публиката отново на ниво. Поздравления за "майните".
П.С. видях назад, че има хора, които са оптимисти за този отбор, няма лошо, ама точно след мача със Сараево, когато казвах дайте време бе хора, от този ЛЕВСКИ може да се получи нещо бях нахоканаКакто и да е, САМО ЛЕВСКИ!
Това, че измъкнаха трудна победа от Черноморец (от който даже и ЦСКА взе точка като гост) и биха един от новаците не променя нищо.
Повярвай, това днес не беше онзи Левски, който игра срещу Сараево или пък срещу Черноморец

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]