"A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - 1:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: "A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - 1:1 FT

Мнениеот T&T » 20 авг 2012 01:36

sure thing1926 написа:Не знам дали Курдов ще дойде, но ако дойде, нека да му дадем шанс.

Курдов дойде да подкрепи Ботев на Герена и беше в агитката, но иначе вие си му дайте шанс :)

sure thing1926 написа:Монката Райков ми напълни душата тази вечер!!! Браво.

Това ще ти остане този сезон.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 20 авг 2012 06:50

Марин Петров и Николай Станчев, добруджанския Деко, някой има ли идея за какво точно сме ги взели? Първия тичаше, имаше желание, но вече става само за "В" група. "Деко" за цяло полувреме един път не пипна топката.
През първото полувреме Христо Спасов не спечели едно, ама едно единоборство! Второто полувреме Стефанов като влезе, спечели десетина пъти първа топка, от него тръгна атаката за гола, той изведе Златински за положението в края на мача.
Не знам, ама за мен е по-добре да играят Маламов, Илиян Йорданов и Стефанов, отколкото Марин Петров и Станчев. От по-младите поне може да се получи нещо, а от Петров и Станчев какво чакаме? Те отдавна са се пуснали от хорото. После, отбора като е силен е в състояние да носи на гърба си 1-2 "президентски любимци" :mrgreen: но в момента не сме в състояние да го правим!
Димо Атанасов не ми хареса, но може би още да не е готов физически и да не се е сработил с другите.
Ако продължаваме по тоя начин, ще има да пушим по кутия цигари на мач и да се потим на "Лаута" и през зимата!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 20 авг 2012 10:14

Тити, Курдов разбра ли, че е бил във вашата агитка? А ние що да не му дадем шанс? Вас ви слагаше къде ли не... и после пак му вдигахте плакати с благодарности. За Курдов разбрахме че е "бил" на мача вчера. А онова невдимото банкер беше ли? Или пак ънгъжимьент ф чожбина??? Левскарите ме накефиха: за нас е обикновен мач, а за вас е дерби!

Можехме и да паднем, но кога Златински ще я уцели тази врата, без дузпа? Кокалче, искаме нападателна двойка Г. Стефанов и Абушев! Сега и с тоя смазан Цска ли ще играеш да не загубиш????

Комплименти за Марешки! Уж не се интересува от футбол, ама вече втори мач е на стадиона. Наглежда си вложенията, ама така като гледам ще стане, както казва един голям локомотивец Една секунда невнимание и после цял живот ЛОКОМОТИВЕЦ!!!!!!

Ванко, за the suspect, само адмирации!!!!! Поразпитай кой е и после поразпитай що ония мишки си слагат допълнителен Памперс като му чуят името....

Успешна седмица!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 авг 2012 10:16

Вие луди ли сте бе :) Курдов в Локо Пловдив. Тоя няма да мине бариерата на Лаута :twisted: Само се чудите за какви глупости да пишете по една страница мнения :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 20 авг 2012 10:20

Сядай под магданоза и не се обаждай, бе младеж! :) Хах. Данчев е чупил телефона на Бонев. Ама Зума не го иска. Май Данчев, обаче е почукал при Марешки? :?:
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 авг 2012 10:55

На мен ли говориш бе?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 20 авг 2012 17:46

ralka_levskarka написа:
demy27 написа:
ralka_levskarka написа:1:1 :roll:

Е, хубава работа. Толкова интелигентни и верни мнения имаш в този форум, че няма как да не реши човек, че разбираш много от футбол а сега какво е това 1:1?

Не ми се сърди :oops:

Как да ти се сърди човек :) Футболни познания плюс женска интуиция е убийствена комбинация.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”