ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот levski_4_life » 20 авг 2012 00:26

[center]ГОЛОВЕТЕ
ИзображениеИзображениеИзображение[/center]
Последна промяна от levski_4_life на 20 авг 2012 00:31, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 авг 2012 00:30

Rivaldo10 написа:Иначе пак намерихме начин да си вгорчим вкуса! Какви бяха тези банани накрая на мача?!? Защо беше хвърлен един по Дъстли??? Идиотизъм!!!

докато не се изкоренят вредните елементи , все ще е така .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 авг 2012 00:34

STENLI написа:4естита победа, все пак идваме от 3 годишно изгнание в долните дивизии, нещо което на вас нqма как да се слу4и ;)

Бе до днес надигахте глави , сега отнесохте тройка и се почна с оравданията . През последната седмица се мъчих да обясня , че с къде по стойностни отбори сте падали с по 3-4 на герена .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 20 авг 2012 00:43

Доста стойностен мач, радвам се, че играха със сърце, хубаво, че спечелихме.

Ето кратък репортаж от това, което успях да заснема.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d5Iwn7zW3Yk&hd=1[/youtube]
Съжалявам, че липсва третият наш гол, така и този на Ботев и гредите им! Пускам каквото ИМАМ :)
Последна промяна от Kryten на 20 авг 2012 00:52, променено общо 1 път.

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 00:49

Хубав мач като цяло, НО това се дължеше на многото грешки и в двата отбора. Лично на мен този Старокин ми скъса нервите. Всичките им положения и гола станаха през него, абе все едно нямахме ляв бек(както беше и срещу сараевци - дежавю)! :idea: Също доста лошо впечатление ми направи донякъде Карвальо и най-вече Марсиньо. Много безидейност и страх в тези ,,звезди". Но както писа един пич преди мен, нека сега да им се радваме и дано се извлечат поуки от този мач и искам да похваля играча, който този път ме изненада с прекрасна игра- ГАДЖЕВ, дано да е за по-дълго време. Като заключение си мислия, дали Левски започна да се обиграва или Ботев са си посредствен отбор. Само времето ще покаже. И последно, преди мача разни президенти, драскачи и момченца с жълти очила ни заливаха с оди за величие, точно като нашите президентчета и придворни журняла преди важен мач в Европа или срещу розовите и после ....... много боли. Майни слезте на земята. И на трибуните и на терена показахме,че

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48834

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48832

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2012 00:57

Kryten написа:Доста стойностен мач, радвам се, че играха със сърце, хубаво, че спечелихме.

Съжалявам, че липсва третият наш гол, така и този на Ботев и гредите им! Пускам каквото ИМАМ :)

Браво! Това е доста по-добро от спорталското. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 20 авг 2012 00:59

Kryten написа:Доста стойностен мач, радвам се, че играха със сърце, хубаво, че спечелихме.

Много добре е станало! Само не разбрах, точно към 2рата минута, че свърши май при най-интересното, какво стана, как успяха да го пропуснат? Иначе другото беше супер!

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 20 авг 2012 01:03

levski_4_life написа:Много добре е станало! Само не разбрах, точно към 2рата минута, че свърши май при най-интересното, какво стана, как успяха да го пропуснат? Иначе другото беше супер!

Еми стана човекът пред мен както виждаш и дори не видях, доколкото чета в гонга Райков е стрелял и са спасили шута :)
Разбира се има много положения, които не съм хванал, два гола и две греди, естествено, както и уникалните пропуски в карамбола около 60тата минута.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2012 01:10

Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ!! Важното е, че спечелихме мача с хубава игра, но в защита има какво да се желае още. Публиката отново на ниво. Поздравления за "майните" :).
П.С. видях назад, че има хора, които са оптимисти за този отбор, няма лошо, ама точно след мача със Сараево, когато казвах дайте време бе хора, от този ЛЕВСКИ може да се получи нещо бях нахокана :oops: Както и да е, САМО ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 авг 2012 01:13

Честито на победителите. Мисля, че с малко повече късмет и нормално съдийство можеше да измъкнем нещо от мача, но здраве да е. Радвам се, че днес и феновете на Левски се убедиха, че Ботев има доста приличен отбор за българските стандарти и когато този отбор се сработи добре ще ни носи доста радостни мигове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”