18.08, 18ч. - Етър - Черно море - ?:?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 18.08, 18ч. - Етър - Черно море - ?:?
Извинявай Гочето,но ти треньор ли си?Определяш Стефан Генов като НЕПРОФЕСИОНАЛЕН треньор все едно си преподавател в школата за треньори в Кьолн!Генов си разбира професията много повече от нас!И стига с тоя Румен Николов!!!Стига!!!Къде играе великото крило?Из Б групите,хем не щеш играчи от Б група,хем тикаш напред името на абсолютен такъв,като Николов,който с НИЩО не доказа,че заслужава титулярно място в Черно Море.Опитвам се да разбера гледната ви точка,но сякаш се забавлявате когато Черно Море пада,а когато бие - злобеете.КАКЪВ КЪСМЕТ БЕ МОЙ???Ти беше ли на мача?Удряме греда в 5-тата минута,Сашо изтърва сам срещу вратаря,както и Симеонов изтърва...трябваше да ги ушием с 0:3,имат късмет,че не ги разгромихме.Къв късмет може да имаме след като те НЯМАТ голово положение цял мач???Що гледате тука да храните човека?Николов,Николов,мразел юношите....абе ЕЙ,на вратата ни е 17 годишен юноша!!!За сметка на доведения от Генов Пламен Колев!!!Мишок бил Генов...а кой треньор в А група ще сложи 17 годишно момче на вратата си а?Капитанов и той титуляр твърд....мразел юношите.Камазола го няма,Росен го няма,Дончо го няма,бием навън отбор с прилично ниво...пак недоволни.Какво всъщност искаш?Говориш за юноши,2-ма са титуляри,не броим Жоро Илиев,3-ма резерви?Смятам,че с връщането на 3-мата в строя,не слагам Паломино дори тука към тях,и с една нормална обстановка ще сме в битката за 4-тото място
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
ShooterMan написа:Извинявай Гочето,но ти треньор ли си?Определяш Стефан Генов като НЕПРОФЕСИОНАЛЕН треньор все едно си преподавател в школата за треньори в Кьолн!Генов си разбира професията много повече от нас!И стига с тоя Румен Николов!!!Стига!!!Къде играе великото крило?Из Б групите,хем не щеш играчи от Б група,хем тикаш напред името на абсолютен такъв,като Николов,който с НИЩО не доказа,че заслужава титулярно място в Черно Море.Опитвам се да разбера гледната ви точка,но сякаш се забавлявате когато Черно Море пада,а когато бие - злобеете.КАКЪВ КЪСМЕТ БЕ МОЙ???Ти беше ли на мача?Удряме греда в 5-тата минута,Сашо изтърва сам срещу вратаря,както и Симеонов изтърва...трябваше да ги ушием с 0:3,имат късмет,че не ги разгромихме.Къв късмет може да имаме след като те НЯМАТ голово положение цял мач???Що гледате тука да храните човека?Николов,Николов,мразел юношите....абе ЕЙ,на вратата ни е 17 годишен юноша!!!За сметка на доведения от Генов Пламен Колев!!!Мишок бил Генов...а кой треньор в А група ще сложи 17 годишно момче на вратата си а?Капитанов и той титуляр твърд....мразел юношите.Камазола го няма,Росен го няма,Дончо го няма,бием навън отбор с прилично ниво...пак недоволни.Какво всъщност искаш?Говориш за юноши,2-ма са титуляри,не броим Жоро Илиев,3-ма резерви?Смятам,че с връщането на 3-мата в строя,не слагам Паломино дори тука към тях,и с една нормална обстановка ще сме в битката за 4-тото място
Да бях на мача!Генов разбирал от работата - айде не ме разсмивай

Абе момче, ти вече се забравяш... едно и също като като развален грамофон. "Генов- вън, Румен Николов, Виктор Митев, Симеон Симеонов- Б група, Християн- некадърник, Дечев- за Б Група, Детелин- селски бек...". Притеснявам се за здравето ти, честно. Гледай малко по- отгоре на нещата, ако щеш и с майтап. Това е игра бе, човече, не е война. Да не говорим че ти тая помия я изливаш непрестанно и само срещу своите. Аз честно казано не виждам какви претенции толкова може да имаме. Претенции по отношение на упревлението на клуба- да, състояние на стадиона- да, медийна политика- да... ама другото... Християн е опорен халф и при наличието на Камазола и Бергонси кога ще играе като такъв? Симеонов влиза като резерва и то максимум по едно полувреме, Детелин и Дечев си се справят момчетата. Аз претенции към Генов имам заради това че подхожда с прекалено голям респект към противниците (вероятно от страх). Инак в болшинството от мачовете си ги води добре. С тези футболисти разполага- толкова играе отбора. Плюеш Дончо и Божилов... ама ако те двамата напуснат веднага ще си намерят отбор в А група. А любимеца ти Румен- какво? В "Б"... и то на магия. Да не кажа по милост, щото е юноша на Нефтохимик. Ами Виктор... те задника му и бързината му бяха като на Жардел... само че той е на 21. Даже ще кажа че Генов е прекалено търпелив към Капитанов. Просто прекаляваш яко.
blue_lagoon написа:Фундаментален успех за моретоНякой като Кил-морски нещо за мача Левски-Ботев беше споменал? Нещо за 0 на 3 беше. Нищооо 31.08.2012г идва скоро.... Само Левски!!!

И спри с шизофренията, че все ти се привиждат хора, които не са едни и същи

-
- Контакти:
Грехота да гониш типични крила като Румен Николов?Този,който никой в А група не го иска ли,че отиде в Б да рита?Ти да не искаш да държи тука смешковци само защото са родом от Варна и публиката им вика имената.Румен Николов пък точно не е никакво крило,камо ли типично,което ме хвърля направо в тиквите и само показва,че целта ти е да товариш Генов.Само,че товарейки Генов практически пречиш на отбора,защото Генов НЯМА да бъде сменен.Впрочем и аз бях против освобождаването на Николов поради късата ни пейка,но факта,че никой не го взе и отиде в Б група да рита показа само колко прав е бил Генов относно него.Същото важи и за Виктор Митев.Ако тука някой ми каже,че с Николов и Митев по крилата сме щели да мачкаме хахахахаха.Впрочем и Митев е едно крилооооо,мани мани,типичен вътрешен халф,не знам от кога крилата почнаха да пълзят,Митев е един от най-бавните ни играчи.И най-големия слепец знае защо Християн е в групата.....ами защото Камазола е контузен,много просто.И не забравяй,че Черно Море е по-голям от личните ни пристрастия,тоя харесваме,оня не харесваме.Генов работи за Черно Море и трябва да има поне някакво уважение.Може да не е някакъв голям треньор,но в абсолютно никой случай не заслужава толкова негативно и вулгарно отношение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
[quote="Vladislav"][/quote]
Аз говоря реалността!Ти си доволен от Християн Попов? Аз съм го гледал и година и нещо ми къса нервите! Знам го кой е Християн Попов-некадърник! Аз от много време гледам как я мъчим тази топка! Ритаме и напред каквото стане - това не е игра! Те повечето добри футболисти ни отказаха , защото като чуят Генов и бягат, Преслав Йорданов , Даниел Младенов , Румен Трифонов отидоха в Черноморец , защото там е Херо!Писаров избра Миньор, защото там е Стойчо Стоев! А при нас е господин никой който завършва сезонът с 6 контузени и го започва с 4ма контузени!От лоша физическа подготовка е това! Ти гледа ли мача в Търново? Защото аз го гледах! Победата ни плод на късмет, а не на игра!Нас ни трябва треньор, който да умее да прави добра физическа подготовка!И да подбира играчи!А не да си взима свои хора където не ги искат никъде в Пловдив!Как да гледам позитивно , след като на кормилото ни е абсолютен аматьор , а не професионален ТРЕНЬОР! Генов след като си замине , никъде няма да го искат , евнтуално максимум Б група треньор , същото се отнася и за Стамен Ангелов , Дечев , Християн Попов, Живко Атанасов! Капитанов не се развива добре , Генов го съсипа , както съсипа формата на Паломино, Фернандес , а на Божилов бе съсипана още от Велизар Попов! Дончо не се връща в задни позици на лявата зона , и пропуска много! Писаров и Милен Василев ако дойдат тук, ще бъдат много добри крила , но им трябва ТРЕНЬОР!
А колкото до Стрелеца , ще си говорим след 15тият кръг колко работи за Черно море Генов и колко е треньор! За първи път с помисли , че е треньор на 55 години! По-добре наши юноши,отколкото на местата им да играят резерви на отборчета в Б група! Защо не намери заместник на Румен Николов? Защото толкова е и треньор! Румен ще го видиш какво ще прави в Нефтохимик този сезон, и ще се ядосваме, че нямаме такъв играч! А контузиите са резултат от некадърната физическа подготовка! На лявото крило също няма никой - защо гони Виктор Митев? Аз съм убеден, че и Митев и Румбата щяха да ни вършат работа, но с тях трябва да се работи от ТРЕНЬОР , а не аматьор!
Аз говоря реалността!Ти си доволен от Християн Попов? Аз съм го гледал и година и нещо ми къса нервите! Знам го кой е Християн Попов-некадърник! Аз от много време гледам как я мъчим тази топка! Ритаме и напред каквото стане - това не е игра! Те повечето добри футболисти ни отказаха , защото като чуят Генов и бягат, Преслав Йорданов , Даниел Младенов , Румен Трифонов отидоха в Черноморец , защото там е Херо!Писаров избра Миньор, защото там е Стойчо Стоев! А при нас е господин никой който завършва сезонът с 6 контузени и го започва с 4ма контузени!От лоша физическа подготовка е това! Ти гледа ли мача в Търново? Защото аз го гледах! Победата ни плод на късмет, а не на игра!Нас ни трябва треньор, който да умее да прави добра физическа подготовка!И да подбира играчи!А не да си взима свои хора където не ги искат никъде в Пловдив!Как да гледам позитивно , след като на кормилото ни е абсолютен аматьор , а не професионален ТРЕНЬОР! Генов след като си замине , никъде няма да го искат , евнтуално максимум Б група треньор , същото се отнася и за Стамен Ангелов , Дечев , Християн Попов, Живко Атанасов! Капитанов не се развива добре , Генов го съсипа , както съсипа формата на Паломино, Фернандес , а на Божилов бе съсипана още от Велизар Попов! Дончо не се връща в задни позици на лявата зона , и пропуска много! Писаров и Милен Василев ако дойдат тук, ще бъдат много добри крила , но им трябва ТРЕНЬОР!
А колкото до Стрелеца , ще си говорим след 15тият кръг колко работи за Черно море Генов и колко е треньор! За първи път с помисли , че е треньор на 55 години! По-добре наши юноши,отколкото на местата им да играят резерви на отборчета в Б група! Защо не намери заместник на Румен Николов? Защото толкова е и треньор! Румен ще го видиш какво ще прави в Нефтохимик този сезон, и ще се ядосваме, че нямаме такъв играч! А контузиите са резултат от некадърната физическа подготовка! На лявото крило също няма никой - защо гони Виктор Митев? Аз съм убеден, че и Митев и Румбата щяха да ни вършат работа, но с тях трябва да се работи от ТРЕНЬОР , а не аматьор!
MORSKI написа:blue_lagoon написа:Фундаментален успех за моретоНякой като Кил-морски нещо за мача Левски-Ботев беше споменал? Нещо за 0 на 3 беше. Нищооо 31.08.2012г идва скоро.... Само Левски!!!
имаш очи да пишеш за Ботев- Левски, след като беше прогонзирал за нашия мач 3:0... Къде ти е 3:0- то
Фундаментален, да е фундаментален, колко да е фундаментален
Не колкото "великата победа над Ботев"
И спри с шизофренията, че все ти се привиждат хора, които не са едни и същиЗнам, че за теб всички потребители фенове на Черно море във форума са Морски, ама няма нужда да го демонстрираш
Всъщност, давай защо не. Поне ще се посмеем
Morski, нема ли начин лагуната и Гочето да ги заключим в некъв подфорум, да не могат да пишат никъде другаде. Да си стоят там двамата и да плюят заедно Черно море. Много добре ше си паснат.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
- Контакти:
Християн Попов е младежки национал!Или и треньора там е аматьор,некъдърник?Що не викнат там Румен Николов и Виктор Митев?Щото първия е за Б група,а втория за реклама на закусвалнята "Баничките на Чичо Митко".Преслав Йорданов,Дани Младенов,изреждаш ебаси играчите,изгонени поради некъдърност от къде ли не,а Писаров го изритаха даже и от Берое където беше резерва цяла пролет.Милен Василев е пълен смотаняк,както и целия дърварски отбор на Миньор начело с онзи папардак Стойчо Стоев.Брахимита,мрахимита,Чечо им скъса гъзовете поне няколко пъти
-
То има 1000 младежки национали!И колко мача има за младежкия национален отбор и колко минути е играл?Вкарали са го там няколко мача по малко минути, колкото да пишат , че е младежки национал!Мен ме интересува какво играе! Отговорът е 0!Изгонен от Локо Пд , Сливен - какво повече да говоря!Християнчо е играч за ниво - долната част на таблицата на Б група , а ако Милен Василев и Писаров заиграят тук съвсем друго ще говориш - футболисти отвсякъде!Видях лятото - Миньор ни би с 4:2! Продължавай да ми го хвалиш Генов - "Великият треньор" по-добър дори от Моуриньо и Гуардиола взети заедно! 

Гоче, поспри се малко, бе човек. И аз не харесвам много неща, които прави Генов, но нека бъдем реалисти. Кой определя колко пари ще се похарчат за трансфери? Собственика на клуба. Знаеш ли с колко пари за нови футболисти разполага Генов? Точно с "0" ( нула, зеро ). И още нещо. Истина е, че доста играчи от българското първенство ни отказват, но не заради треньора, а поради сравнително малкото пари, които се дават за заплати в нашия отбор. А за контузиите какво да ти кажа? Най-малко Генов е човека виновен за този проблем. Защо? Защото Черно море не разполага с кондиционен треньор! Защото нямаме знаещ и можещ технически директор, който да се "сифиряса" и да назначи такъв! И още нещо за Генов - не забравяй кой привлече ( няма да се връщам назад във времето и да ти цитирам и други абсолютни трансферни попадения ) например един Бергонси.
Така, че Гоче, основно проблема е в собствениците, а не в треньора. Но нека спрем с негативизма и: "запей за моряците..."
Така, че Гоче, основно проблема е в собствениците, а не в треньора. Но нека спрем с негативизма и: "запей за моряците..."

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!