ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Публиката е била 12 000 и е смешно феновете на Ботев да се изкарват повече.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Момци то не е за тая тема, ама гледам нещо познат голмайстор за Лудогорец днес е имало?
Слава на господа, че се отървахме от него и от Милиев! Отбора без тях изглежда Галактически по-добре!

Слава на господа, че се отървахме от него и от Милиев! Отбора без тях изглежда Галактически по-добре!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Призовавам нашите фенове да спрем да си мерим публиките със "жълтите".
Както писах и преди мача,когато "пернатите" паднат,почват да си броят феновете!
Айде нема нужда!!!
Да говорим за играта...
ПП.Писах и,че Цветков няма да вкара на Левски.
Както писах и преди мача,когато "пернатите" паднат,почват да си броят феновете!
Айде нема нужда!!!
Да говорим за играта...
ПП.Писах и,че Цветков няма да вкара на Левски.

- Обичам Левски
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Момци то не е за тая тема, ама гледам нещо познат голмайстор за Лудогорец днес е имало?![]()
![]()
![]()
Слава на господа, че се отървахме от него и от Милиев! Отбора без тях изглежда Галактически по-добре!![]()
![]()
Иво Главата пак ни прецака като си вкара поредния автогол във важен момент
- Обичам Левски
- Контакти:
Някой запознат може ли да каже какво е тая случка със Карвалъо и каква е била играта му.Мисля си,че другия мач може да видим Силва 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Един въпрос. Тези, които се скъсахте да коментирате, а след края на мача да разказвате как биете и мачкате, що не бяхте на мача???
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Хубав мач като цяло, НО това се дължеше на многото грешки и в двата отбора. Лично на мен този Старокин ми скъса нервите. Всичките им положения и гола станаха през него, абе все едно нямахме ляв бек(както беше и срещу сараевци - дежавю)!
Също доста лошо впечатление ми направи донякъде Карвальо и най-вече Марсиньо. Много безидейност и страх в тези ,,звезди". Но както писа един пич преди мен, нека сега да им се радваме и дано се извлечат поуки от този мач и искам да похваля играча, който този път ме изненада с прекрасна игра- ГАДЖЕВ, дано да е за по-дълго време. Като заключение си мислия, дали Левски започна да се обиграва или Ботев са си посредствен отбор. Само времето ще покаже. И последно, преди мача разни президенти, драскачи и момченца с жълти очила ни заливаха с оди за величие, точно като нашите президентчета и придворни журняла преди важен мач в Европа или срещу розовите и после ....... много боли. Майни слезте на земята. И на трибуните и на терена показахме,че
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48834
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48832

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48834
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48832
Последна промяна от joro bad на 20 авг 2012 00:43, променено общо 4 пъти.
ZinedineZidane написа:Един въпрос. Тези, които се скъсахте да коментирате, а след края на мача да разказвате как биете и мачкате, що не бяхте на мача???
За да питаш.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- neverbackdown
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Момци то не е за тая тема, ама гледам нещо познат голмайстор за Лудогорец днес е имало?![]()
![]()
![]()
Слава на господа, че се отървахме от него и от Милиев! Отбора без тях изглежда Галактически по-добре!![]()
![]()
аххаахаххаха

- Обичам Левски
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Един въпрос. Тези, които се скъсахте да коментирате, а след края на мача да разказвате как биете и мачкате, що не бяхте на мача???
Защото не съм от София и нямам възможност във момента да ходя във София да гледам Отбора на Народа !