Мнениеот YoTheReal » 19 авг 2012 22:42
Доволен съм, даже доста. Много положения и атаки, разбира се имаше сума си пропуски, но в предишни мачове даже и това нямаше. Техния гол + нашия трети бяха грешки на съответните отбрани, но иначе двата на Райков бяха страшни, особено втория си беше як пердах върху топката. Имахме още много чисти положения, като няколко пъти ставаше корида с топката в малкото им наказателно.
Ботев също имаха добри положения, които изпуснаха, но резултата е напълно закономерен за мен.
А извън всякакви пристрастия, това е най-здравия мач в А група, на който съм ходил, от както играхме с Литекс есента на 2009 година.
Някой присъствал в сектор Б да ми каже защо имаше сума си стюарди около Пелето? Да не би пак да е имало "Юда"?
P.S. Бултрасите изглеждаха масивно, докато много хора като мен предпочетоха да са в А и В, но ако пак имах избор, определено щях да ида в Б. Спокойно мина целия мач, но сектор Б изглеждаше някак си слабо пред препълнения сектор за гости, въпреки че общо левскарите бяхме 2 или 3 пъти повече от тях...
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?

контузени