Защо не пускат юноши ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cska_kts_888
- Контакти:
Защо не пускат юноши ?
Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Re: Защо не пускат юноши ?
Шеридан трябва да го изгонят а Присо е класен играч но може би е в слаба форма.
- Jorkorazporko
малоумно работа! Със сигурност юношите няма да играят по - зле от тия смешки!
Стойчо Младенов: ''На младите и за 10 минути не може да се разчита, не са подготвени''.
Това каза през седмицата.
Това каза през седмицата.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Не пипайте Джоджо Присо. Той е един от асовете на отбора!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ей заради това няма да имаме и национален отбор скоро...
Левскар съм, но и на мен ми е болно като само се приказва за младите и после нищо...купуват си на кило съмнителни типове заради големите комисионни и им дреме на шмайзера...
Левскар съм, но и на мен ми е болно като само се приказва за младите и после нищо...купуват си на кило съмнителни типове заради големите комисионни и им дреме на шмайзера...
Nil satis nisi optimum

ivo23 написа:Ей заради това няма да имаме и национален отбор скоро...
много си хитър, ЦСКА да пуска юноши и да пада с 7-0, а други да си играят с най-опитен и добър състав
Tommi написа:Не пипайте Джоджо Присо. Той е един от асовете на отбора!
Милото Присовче ли викаш, да не пипаме :D Maни, мани ...
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
cska_kts_888 написа:Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА
с халфове като Тошко(ЧЕКОРА) и това ни много
Последна промяна от kiko75 на 19 авг 2012 22:30, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
cska_kts_888 написа:Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА
Абе професоре вземи се скрий някъде.Нали се сещаш че юношите не могат да бият връстниците си какво остава да играят при мъжете!
само специалисти тука аман