Марков бит в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Марков бит в Перник

Мнениеот haiobaio » 19 авг 2012 19:21

Убеден съм, че тоя селяк е предизвикал феновете на Миньор.
И си е получил заслуженото.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 авг 2012 19:24

mad forest написа:
v.r.s. написа: И какво като пише требъл, както го пише тази година след две-три години може и да пише В група. Видя се тази година когато Ганчев беше решил да прекрати финансирането на Литекс, как се заговори, че отбора има вероятност да прекрати съществуването си. Такива отбори са зависими само от един човек и оттеглянето му от отбора води до прекратяване на съществуването му. А на тази трибуна освен официални лица има и фенове, които са си заплатили карти за да бъдат на нея и от тях никой няма да направи нещо подобно. Иначе има официална трибуна, която се намира на терасата на сградата и предимно там седят официалните лица на гостуващите отбори. Така, че като не си запознат не изказвай "компетентно" мнение.

С риск да оцапам темата ще ти кажа че футбол в Разград има от 1919 година по документи, даже се говори за по-отрано, така че Лудогорец не започва с Домусчиев, няма и да завърши с него! Така се случи, че нашият момент дойде именно при него!
Сега по темата- Чета, че бил арестуван само един пернинчанин! Как е възможно, като на видеото се виждат поне още 5 човека, които налагат, да не говорим, че физиономиите им са абсолчтно ясно снимани! Дано да има правосъдие след този идиотски инцидент, особено след като има толкова ясно видео от сериозна медия (доколкото разбрах видеото е на гонг)! Иначе само като те видях да ми пишеш, че всеки нормален който си е купил карта ще гледа мачовете от така наречената VIP :lol: ложа, където се виждат ламаринени оградки и бетонирани гуми с пилон за тях, най-вероятно за чадърчета, ме избива на смях! Това не бива да са условия за А група, това са условия за селските дивизии! За А група трябва да се въведат изисквания за стадионите такива, каквито са евротурнирите, иначе няма лиценз, та дори да остане групата с 5 или 6 отбора! Това вече на нищо не прилича! Някакви говедари да ми се разхождат из VIP-a и да ритат и плюят! Егати чудото!

Защо не спреш да пишеш глупости и да се излагаш, в този сектор картите са скъпи и ги вземат хора, които не са от феновете които се качиха отдолу, а за хората от ръководствата на други отбори официалният сектор е на терасата на сградата и предимно от там гледат мачовете. В този сектор местата са най добри за наблюдаване на срещата и заради това е определен като ВИП, не за друго. Хайде гледай си измисленият отбор, който след някоя и друга година може и да го няма в групата и му се радвай докато имаш възможност да го гледаш в елита и не се занимавай с останалите клубове, кой какъв бил и къде му е мястото. След една година в елита и вие придобихте мания за величие и започнахте да си надскачате сенките, но най-вероятно скоро ще бъдете поставени където ви е мястото.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 авг 2012 20:28

Аз_съм_Спас написа:Ще ги познаете по зализаните бретони, по мазните коси и ниските чела, по еднаквите дрехи и некадърността да шофират. Ще ги познаете по изкривените лица и пожълтели от мините зъби, по черното под ноктите и нечленоразделните звуци, излизащи от гърлата им. Ще ги асоциирате с романът-класика на Толкин “Властелинът на пръстените”. Това са те – под-човеците, орките, най-нисшата раса в нашата Родина – перничаните.

+1
Вън Миньор от А група!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

gor40_67
Контакти:

Мнениеот gor40_67 » 19 авг 2012 21:29

Не съм писал от месеци , но просто не е редно да си от Локо и да плюеш Гошо Марков .Опитват се да го убият 50 ненормалници и вие феновете на Локо ги подкрепяте.Тоя човек е играл и беше капитан на Локо.Не ви ли е срам останали сме 20 човека агитка и ми се оправдавате с Гигов за личните си неудачи.В "бригадите "видях много свестни хора но има 2 - 3 , които внасят всички тези глупости.Те отричат всичко .Цитират историята , а те само са я чели и не са присъствали.Не съм адвокат на ръководството нито на " Бригадите " , беше ми приятно да съм сред тях , но почвам да се замислям , дали си заслужава да съм сред вас.

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 19 авг 2012 22:59

gor40_67 написа:Не съм писал от месеци , но просто не е редно да си от Локо и да плюеш Гошо Марков .Опитват се да го убият 50 ненормалници и вие феновете на Локо ги подкрепяте.Тоя човек е играл и беше капитан на Локо.Не ви ли е срам останали сме 20 човека агитка и ми се оправдавате с Гигов за личните си неудачи.В "бригадите "видях много свестни хора но има 2 - 3 , които внасят всички тези глупости.Те отричат всичко .Цитират историята , а те само са я чели и не са присъствали.Не съм адвокат на ръководството нито на " Бригадите " , беше ми приятно да съм сред тях , но почвам да се замислям , дали си заслужава да съм сред вас.

Напълно съм съгласен с теб. Нито ме вълнува Гигов, нито Марков, а Чаво още по-малко. Вълнува ме Локомотив София.
Поклон за момчетата от Бригадите за това, че са последните мохикани и подкрепят отбора си навсякъде, но не забравяйте, че Локомотив София не сте само Вие.
Иначе по темата - простотия и от двете страни, но няма как 2012 година да се допускат подобни неща в професионален клуб в професионално първенство.
Арест за нападателите със съответните присъди, а за Марков - глоба.

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Мнениеот Dumbara » 20 авг 2012 00:28

Дреме ми за някой, който предизвиква. Но щом некви си позволяват да раздават правосъдие без да са оторизирани, начи отбора се вади за 2,3,4-5 години, не бива да се забравя Хейзъл. Това се нарича превенция. Ако ги извадят за 10 е винкел-превенция.

Потребителски аватар
SEDEFKIN
Контакти:

Георги Марков

Мнениеот SEDEFKIN » 20 авг 2012 06:10

Фен съм на Миньор Перник.Не,не ме е срам и го обичам.Може би заради това,но това не е темата.
Г-н Марков беше на стадиона в Перник като изпълнителен директор на ПФК"Локомотив "София във ВИП ложата да наблюдава своя отбор.Какво по-добро от това на всеки БГ стадион да присъстват футболни легенди,радвали ни на клубно и национално ниво,които са за пример на мало и голямо с поведението си.До тук добре но шило в торба не стои.Той показа как не трябва да се държи популярна личност като него.На нашият стадион са присъствали стотици по-омразни персони на футболно клубно ниво и какво?Нищо.Всичко в рамките на нормалното за нашите и не само,стадиони и зали.Словесни престрелки от страна на феновете към гостуващите.Марков се изправи от ложата заобиколен от трима едри и мускулести гардове срещу пернишкият манталитет с приканване да дойдат при него да се бият а не да се правят на мъже от далече.Настойчиво жестикулираше за посещение.Диалогът му няма да го цитирам,цензура.И стана тя каквато стана.Този човек за мен е мазохист.
На този стадиона идвали толкова много по-недолюбвани от него футболни хора на клубно ниво,че не е нужно да ги изреждам.Чест прави на сини,червени и другоцветни легенди.Идват, гледат си отбора,вършат си работата,пресконференция,изказват мнения на уреченото за това място и довиждане.Никакъв контак с публиката,никакво внимание,без провокации,гледат си отбора,гледат си работата.Професионалисти.
Не съм привърженик на насилието по стадионите и извън тях,но Марков си го заслужи,защото го искаше.Съжалявам,че феновете се доближиха до нивото на поведение на Георги Марков.

локо до живот
Контакти:

Re: Георги Марков

Мнениеот локо до живот » 20 авг 2012 07:14

този си го заслужаваше,то е ясно,жалко,4е ще ви накажат

миле гърбавия

Re: Георги Марков

Мнениеот миле гърбавия » 20 авг 2012 07:19

До тук добре,Марков си го е заслужил! А сега и Миньор да си го заслужи,а? Само без разкази на очевидци като бабата на 80 години дето цитира псувните без притеснение и свян! Красива гледка бяха и талазите от привърженици които налитаха към Марков които незнам защо, някой наричат "орки"Така че не става само с бой, трябва и малко акъл!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 20 авг 2012 09:25

до Смит и Гор4о_67,
ако сте в наще редици или поне около нас,знаете за какво става въпрос.
Не сме толкова против човечеца Жорко Марков, а против ЖороМарковизма,НикиГиговизма,ВенциСтефанизма в БГ футбола.
Наголст,арогантност,безпринципност и малоумщина.
Обръщаме се към него с въпрос кога ще се върнеме на ст.Локомотив,обръщаме се към шеф на този отбор,той ни праща да събираме пари за въжетата на стадиона.
Това сериозно ли е?
Отделно ни излага при всяко свое изказване пред медии, праща отбора на Монтана да прескача релсите на трамвая, "храни" дори култов наш футболист от бившото минало - Стойчо Стоев, а Стойчо ако не легенда,то поне е на светлинни години пред Рендето.
Рендето е някакво име благодарение на Локомотив, а не обратното.
Нищо не започва с Железни бригади и нищо няма да свърши с тях, но имаме Чест,достойнство, не се купуваме и продаваме за стотинки,не зависиме от никой,за това не сме удобни на "ръководство" и други фенове подвалстни на Гиговата клика.Когато прати отбора на Монтана да прескача релсите на трамвая или да се возят на ескалатор в Мола му казваме "тихо не излага поста,който заемаш и отбора, който представляваш", когато напсува Стойчо Стоев като каруцар, му се обяснява кой е Стойчо,какво е дал на Локомотив и му се тегли лека майна, когато ни прати да събираме стотинки за въжетата на стадиона директно се праща на майната си.
Никой не може да се подиграва с нас, още по малко редовния дузпаджия срещу отбора на Левски.

По темата, не всички се радваха на побоя над Марков,не може тука общи знаменатели да се слагат,не е нормално да се радваш на побой на човек какъвто и да е той,малко е извратено.
респект за всички фенове на Локомотив, правим записване за гостуването на Лудогорец Разград,понеже бойкотираме домакинствата,надявам се на по голяма активност от страна на всички.....

Гледам интелигентни фенове на Миньор пишат тук,приятно съм изненадан,
обаче и при вас както при едни други като лице и пример за фенщината са хора,като този,чак и в някакъв култ бил издигнат в Перник някак си не става...

Пешо Буфера : Ще стреляме на месо

Разкажи за тактиката ви при посрещане на гости в миналото.

- Едно време не смееха много да идват тука в Перник организирано – идваха на групички по трима-четирима и се криеха. Като слезнеха на гарата, със скрити шалове, знамена… Пречаквахме ги… което е нормално, навсекъде е така, нали, и ги проверявахме – паспорт нещо, документ кой откъде е… Стискахме ги на гарата и нема мърдане.

- И ако в паспорта пише, че е от София, кво става?

- Ами бой! Значи, имах случай, където видех на един паспорта, че е от София. Има мач Миньор – Левски, а той ми казва, че е тръгнал в университета на изпит. А в Перник няма университет! Тогава получи една доза юмруци и така…
Локомотив за нас е всичко!!!

Върни се в “Локо София”