ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/
factotum написа:[offtopic][/offtopic]
Кво стаа?Да не сте попаднали в задръстване на коматевско шосе?Гледайте да не закъснеете за мача.
СПУКАНОГЪРНЕ
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Няма ли да дават мача по Ботев ТВ ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- we are the champions
- Контакти:
хетрик на Цветков щото господин Илян илиев е много умен 

Само за четири часа от 1.80 победата за "сините" се срина до 1.30
Мачът Левски - Ботев започва да понамирисва. Коефициентът за победа на домакина се срина значително само за последните четири часа. Успех на "сините" в "Еврофутбол" бе оценен с 1.80, а в момента е 1.30.
Срещата е играна от много хора със знак единица, не само в Бълъгрия, но и по света, защото коефициентът за Левски пада драстично и в чуждите букмейкърски къщи.
Ще има ли феърплей на "Герена" довечера? Остава да разберем.
Мачът Левски - Ботев започва да понамирисва. Коефициентът за победа на домакина се срина значително само за последните четири часа. Успех на "сините" в "Еврофутбол" бе оценен с 1.80, а в момента е 1.30.
Срещата е играна от много хора със знак единица, не само в Бълъгрия, но и по света, защото коефициентът за Левски пада драстично и в чуждите букмейкърски къщи.
valiooooo написа:Само за четири часа от 1.80 победата за "сините" се срина до 1.30
Това е пълна измислица. В чуждите букмейкъри е паднал (което е нормално), но не драстично.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Тъй като не успях да стигна до Герена, искам само да благодаря на всички перковци ака перуки, батковци, волф, коковци, дебелата бяла свиня и т.н. за това, че няма да мога да гледам Левски по телевизията. Дано да им приседне някоя голяма хапка!
zippy написа:Тъй като не успях да стигна до Герена, искам само да благодаря на всички перковци ака перуки, батковци, волф, коковци, дебелата бяла свиня и т.н. за това, че няма да мога да гледам Левски по телевизията. Дано да им приседне някоя голяма хапка!
+1
Къде да го слушам поне мача?
Моля,някой ако знае защо не мога да пусна радиото.Изписва ми това:
Сървърът отказва да изпълни заявката. Недостатъчни права за достъп до адреса.
Допреди няколко дни си слушах без проблем,сега ми иска някакви права.
Иначе,само ЛЕВСКИ!!!
Сървърът отказва да изпълни заявката. Недостатъчни права за достъп до адреса.
Допреди няколко дни си слушах без проблем,сега ми иска някакви права.
Иначе,само ЛЕВСКИ!!!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!