Тунчев продължава да стои без отбор, но пустия инат на Велев задето го покани, а Сашо отиде в Рзаград Кокалът няма да му прости, а се вижда, че отбора страда от качествени защитници.
Вместо Кокалът да ми взима разни косьо мирчевци дето хем са на преклонна футболна възраст / както се изразява Марешки за футболисти на тези години / Велев да преглътне гордостта и да привлече Тунчев на всяка цена.
Котев като го гледам как навлиза във форма най-вероятно за следващия полусезон ще е готов.Кавдата пък не е водил подготовка...Сашо поне проведе подготовка при това с Лудогорец.
Тунчев, Янев и Бибишков и сме готови!
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Съчинения по картинка by Ванко Ултраса 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- White Snake
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Тунчев продължава да стои без отбор, но пустия инат на Велев задето го покани, а Сашо отиде в Рзаград Кокалът няма да му прости, а се вижда, че отбора страда от качествени защитници.
Вместо Кокалът да ми взима разни косьо мирчевци дето хем са на преклонна футболна възраст / както се изразява Марешки за футболисти на тези години / Велев да преглътне гордостта и да привлече Тунчев на всяка цена.
Котев като го гледам как навлиза във форма най-вероятно за следващия полусезон ще е готов.Кавдата пък не е водил подготовка...Сашо поне проведе подготовка при това с Лудогорец.
Тунчев, Янев и Бибишков и сме готови!
Забравил си Камбуров.Ванко,Ванкооо
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
White Snake
Забравил си Камбуров.Ванко,Ванкооо
Не съм го забравил, бе момче - Камбуров има още договор с китайците, и ако дойде ще е през зимната пауза.

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Атанас Курдов и Локо (Пд) се разбраха
Нападателят става "смърф" в понеделник
Най-добрият футболист на Ботев (Пловдив) през последните две години - Атанас Курдов, ще премине в градския опонент Локомотив, научи Topsport.bg. "Машината за голове" ще подпише със „смърфовете" в понеделник, разкриха ни от офисите на „Лаута". Наско ще излезе без пари на Локо (Пд), тъй като се раздели с „канарчетата" като свободен агнет. Старши треньорът на Ботев - Ферарио Спасов, дори не пожела да види „на живо" качествата на преминалия като юноша таран през школата на Байер (Леврекузен).
Ловешкият спец се довери на своите началници и бързо посочи пътя на голаджията. През лятото Курдов бе близо до договор с ЦСКА и Славия, но до трансфер не се стигна по ред причини независещи от футболиста. Голяма част от подготовката му премина във втородивизионния Нефтохимик, където изигра и последната контрола на „шейховете". Офертата от Локо (Пд) обаче накара Курдов бързо да си събере багажа от стадиона в квартал „Лазур".
Нападателят ще подпише в понеделник договор с „черно-белите" от типа „1 плюс 1 година". Първата тренировка на Атанас Курдов под ръководството Емил Велев е във вторник от 18:00 часа на „Лаута".
Нападателят става "смърф" в понеделник
Най-добрият футболист на Ботев (Пловдив) през последните две години - Атанас Курдов, ще премине в градския опонент Локомотив, научи Topsport.bg. "Машината за голове" ще подпише със „смърфовете" в понеделник, разкриха ни от офисите на „Лаута". Наско ще излезе без пари на Локо (Пд), тъй като се раздели с „канарчетата" като свободен агнет. Старши треньорът на Ботев - Ферарио Спасов, дори не пожела да види „на живо" качествата на преминалия като юноша таран през школата на Байер (Леврекузен).
Ловешкият спец се довери на своите началници и бързо посочи пътя на голаджията. През лятото Курдов бе близо до договор с ЦСКА и Славия, но до трансфер не се стигна по ред причини независещи от футболиста. Голяма част от подготовката му премина във втородивизионния Нефтохимик, където изигра и последната контрола на „шейховете". Офертата от Локо (Пд) обаче накара Курдов бързо да си събере багажа от стадиона в квартал „Лазур".
Нападателят ще подпише в понеделник договор с „черно-белите" от типа „1 плюс 1 година". Първата тренировка на Атанас Курдов под ръководството Емил Велев е във вторник от 18:00 часа на „Лаута".

- Пловдив1926
- Контакти:
Стига си разпространявал глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Plovdiv Finest
- Контакти:
Тоя Ванко е бахти ненормалника майна!
Ей луд човек!
Ей луд човек!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Какво ви е виновен пак Ванко ве?!
Да не би написаното Ванко да го е измислил?
Все Ванко ви е виновен на вас...
http://topsport.ibox.bg/news/id_867323546
Постнах една новина от медия и вече ненормалник ще ми вика...ненормалник ще викаш на хората си вкъщи.
Постнах една новина от медия и вече ненормалник ще ми вика...ненормалник ще викаш на хората си вкъщи.

- Plovdiv Finest
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Какво ви е виновен пак Ванко ве?!
Ей луд, ти искаш ли куткурдов на Лаута, бе ?
Новина може и аз да ти напиша!
Меси пред трансфер в Родопа Смолян. Връща се към българските си корени. Има баба в Родопите!
Ето ти новина. Аз съм го измислил, иди го разпространявай ся. Чак и с главни букви пишеш.
Кво целиш с тея информации, тука дето пускаш при положение, че знаеш, че куткурдов няма как да стъпи на Лаута!?
И много добре знаеш, че са драсканици и измислици и пак пишеш. Еми сам си го забиваш. Тва е форум все пак, не сме на пейката пред нас да си лафим и да се смеем майна. Хората тука влизат да прочетат някоя новина - а то, лафовете на Ванко.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Избърши си пяната от устата първо!
Луд ще викаш на някои от твоите приятели...ти нито ме познаваш, нито пък си някакъв богопомазан да обиждаш!
Преди да ми даваш на мен акъл прочети заглавието на темата!
Новината за идването на Курдов между другото не е от вчера...сигурно се върти поне от месец насам и то от различни медии.
Кой знае вече какво стана, че съм публикувал една новина от Топспорт, която през ден излиза по медиите.
И не е важно аз какво искам...нали ние феновете НЕ правим селекцията.За нея е отговорен ст-треньорът Велев.
Луд ще викаш на някои от твоите приятели...ти нито ме познаваш, нито пък си някакъв богопомазан да обиждаш!
Преди да ми даваш на мен акъл прочети заглавието на темата!
Новината за идването на Курдов между другото не е от вчера...сигурно се върти поне от месец насам и то от различни медии.
Кой знае вече какво стана, че съм публикувал една новина от Топспорт, която през ден излиза по медиите.
И не е важно аз какво искам...нали ние феновете НЕ правим селекцията.За нея е отговорен ст-треньорът Велев.