IBUU написа:Георги Марков е меко казано недолюбван от 90% от нашата публика,даже аплодираха момента когато го носеха като бръмбара сламка из ложите,което за мен е недопустимо но как да е.
Перничани,заради подобни сцени сте недолюбвани пак меко казано от останалата част от България,
не ми цитирайте наредби от една до четири срещи,защото отбора бе на косъм да напусне терена и тогава се присъаждаше 0:3 ,голяма парична глоба,до шест срещи в Кюстендил,срещу отбори като Левски примерно,щеше да е виновно синьото БФС и световната конспирация.
Вангелов се моли,обаждаха се на Гигов само и само мача да продължи.
Стадиона на Мира ако е най добрия стадиаон,то вие не сте виждали по далеч от ст.Металург,организация нулева,имаше 5 полицая.Ложите бяха пазени от двете страни по един дядо,които няма как да удържат някаква тълпа.
Марков си го търсеше и си го получи,вие че не стока е 100% вярно..
Марков е срам за ръководител на клуб като Локомотив и да се маха по скоро му пожелавам и да не го бият като селски тупан.
Защо да не цитирам правилника, точно това предвижда като наказание и най-вероятно ще е максималното от 4 срещи и никой от нас няма основание да го оспорва. Георги Марков си беше в ложата от началото на мача, защо нямаше нищо до тази 80-минута и всичко си беше спокойно и в един момент се породи напрежение. Не може служебно лице и директор на даден отбор да се разправя с публиката да вика "елате, елате..." и т.н., това също е недопостимо. И да, точно това си говорехме повечето привърженици след мача, че целта му вероятно е била точно такава, мача да бъде прекратен и Локомотив да спечели служебно, каквато вероятност имаше, тъй като не се виждаше как това може да спечели на терена. Всичко вече е без значение, инцидента и побоя са факт и наказанието няма да е малко. Никъде не съм твърдял, че стадиона е най-добрият, но в сравнение с повечето стадиони е доста по-добър и като трибуни и като терен и мога да дам и примери със стадион Славия, който в сектора за гости има камъни и отломки, стадиона в Надежда, който също е по-зле и др.