Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Национален протест срещу управлението на ГЕРБ
Аз съм против, имаха 8 години да ги направят тези работи, за разлика от тях, Бойко се опитва да прави нещо.
- Синьо сърце
- Контакти:
Teo написа:Аз съм против, имаха 8 години да ги направят тези работи, за разлика от тях, Бойко се опитва да прави нещо.
И какво точно прави, освен да загроби държавата тотално? И освен да реже ленти на калпави магистрали? Къде е валутния резерв и кой източи пенсионните фондове, та и на ЗК е хвърлил око, че няма вече откъде? По-добре ли живееш днес, отколкото преди три години? Как Станишев за всичко му е виновен, ама за 11 млрд резерв си траем, дето го осрахме за две години? За тези 8 години как мислиш, нищо не е построено, а? Но друго е за всеки канал да те дават на тв и да режеш...Неслучайно в нета битува определението '' гербераст''... Ти ако си такъв-твой проблем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Teo написа:Аз съм против, имаха 8 години да ги направят тези работи, за разлика от тях, Бойко се опитва да прави нещо.
И какво точно прави, освен да загроби държавата тотално? И освен да реже ленти на калпави магистрали? Къде е валутния резерв и кой източи пенсионните фондове, та и на ЗК е хвърлил око, че няма вече откъде? По-добре ли живееш днес, отколкото преди три години? Как Станишев за всичко му е виновен, ама за 11 млрд резерв си траем, дето го осрахме за две години? За тези 8 години как мислиш, нищо не е построено, а? Но друго е за всеки канал да те дават на тв и да режеш...Неслучайно в нета битува определението '' гербераст''... Ти ако си такъв-твой проблем!
Много точно казано!Управлението на ГЕРБ е най-калпавото в историята на България!Не мога да повярвам, че има толкова наивни хора, които се връзват на евтините ПР изпълнения на Тиквата, но какво ли се учудвам..Народът изпростя тотално, а умни хора в тази скапана държава просто не останаха!
Леле, който бил против "мъдрото" пожарникарско управление на Боце Тиквата, Цуци Пудела и Мони Пицата - първия нереализиран пожарникар, втория нарисуван физкултурник, а последния откровено менте и некадърник изритано с шутове не откъде да е, а от ГРУЗИЯ (!!!!!) - бил комунист. Един вид, крадеца вика - дръжте крадеца. Явно в тоя форум се навъртат доста членове на младежката организация на ПП ГЕРБ. Това обаче не ме очудва, нали Великия Вожд призова хитлеровата си младеж да е по-активна и настъпателна в интернет. Но какво ли се очудвам, тя герберастията по хората ходи, а не по дърветата.
Много ме кефи като им кажеш на герберастите черно на бяло това това това как им излиза пяна от устата и почват да сипят обвинения, тоя комунист, оня такъв, НЯМА АЛТЕРНАТИВА, това-онова, какво искаш нова тройна коалиция ли, не знам си кво, не знам си що. Искам нова Тройна коалиция, да. Когато един обикновен работник поне можеше да преживява някак си месеца, без да му иде да захапе дулото. Отвличанията към края на мандата не ги коментирам, макар че не би ме очудило Великия Вожд да има пръст в цялата работа - както и малките деца знаят, произхода му е тясно свързан с мутренското движение в България.
Хайде сега да видим кое от това ще бъде оборено от другарите герберасти. Очаквам всеки момент пак да завалят обвинения от типа на "комунист, ченге, доносник". Само дано някой не се изпусне накрая с някое "ХАЙЛ ТИКВА", че ще стане срамно вече
Много ме кефи като им кажеш на герберастите черно на бяло това това това как им излиза пяна от устата и почват да сипят обвинения, тоя комунист, оня такъв, НЯМА АЛТЕРНАТИВА, това-онова, какво искаш нова тройна коалиция ли, не знам си кво, не знам си що. Искам нова Тройна коалиция, да. Когато един обикновен работник поне можеше да преживява някак си месеца, без да му иде да захапе дулото. Отвличанията към края на мандата не ги коментирам, макар че не би ме очудило Великия Вожд да има пръст в цялата работа - както и малките деца знаят, произхода му е тясно свързан с мутренското движение в България.
Хайде сега да видим кое от това ще бъде оборено от другарите герберасти. Очаквам всеки момент пак да завалят обвинения от типа на "комунист, ченге, доносник". Само дано някой не се изпусне накрая с някое "ХАЙЛ ТИКВА", че ще стане срамно вече

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Не ме интересува, дали е тройна, четворна или петорна коалиция!!Интересува ме какво има в портфейла ми и като влезна в магазина да си купя това, което ми трябва!Еми извинявайте, но от както тези ченгесари са на власт с всяка изминала година положението ми се струва все по-зле..Не знам, дали предните са били комунисти, не ме и интересува!Само знам, че тогава със сигурност бюджетът ми беше по-голям!От както са тези нещата стават все по-зле!Дянков само повтаря всяка година да затягаме коланите и че другата ще е по-добре...Е колко още да ги затягаме ве да го ева, те хората няма какво да ядат вече! 

Добре де, не мога да разбера как може всеки човек, който има различно мислене от поддръжниците на ГЕРБ или изобщо от това на властимащите, да бъде наричан "комунист". Тази дума не е редно да бъде употребявана "под път и над път". Когато на някого кажеш, че си с "леви" убеждения, веднага те мислят за луд най - малкото. Е, добре, но иначе се гордеем с постиженията на миналото, гордеем се с четвъртото място, гордеем със сума медали и изобщо постижения в областта на спорта, но видиш ли за тях комунизмът не помагал. Те падали от небето май. Той социализмът, че възпитаваше някои неща, които може и да не са хубави, е истина, но в същото време се създаваха хора. Хора бе? Тези хора имаха изградени ценности, харесваха музиката, но тази, която наистина си заслужава да се слуша, и то българската на първо място. Същите хора не бяха богати, а напротив - в пъти по - бедни от управляващите, но все пак парите им стигаха, за да оцелеят. Даже бяха по - спокойни за дома си, че няма да ги окраде всеки срещнат, че няма да ги убият. Също така е важно да се отбележи, че им оставаха пари, за да пестят, не живееха "на кредит".
Изобщо социализмът възпитаваше добри хора, но наистина потискаше човека от гледна точка на това, че не му даваше пълна свобода на изява, на стремеж да се покаже напълно. Или по - точно само на определени хора. Хората имаха страх от властта и не смееха да бъдат напълно себе си истина. От друга страна обаче все си мисля, че това не е нещо неестествено.
Това за герберастите ме разсмя искрено, но според мен диалогът не бива да ескалира чак в такива крайности. Ако този протест има успех, ще е важно. В момента българското общество започва своето събуждане, преизграждане наново. Ще е добре да доживеем деня, в който нещата ще са такива, каквито ние ги желаем, но това е трудна работа. Така че колкото се промени към добро, пак ще е от полза. Хубавите неща стават много бавно и без непрекъснато перчене от типа "Аз..."
Изобщо социализмът възпитаваше добри хора, но наистина потискаше човека от гледна точка на това, че не му даваше пълна свобода на изява, на стремеж да се покаже напълно. Или по - точно само на определени хора. Хората имаха страх от властта и не смееха да бъдат напълно себе си истина. От друга страна обаче все си мисля, че това не е нещо неестествено.
Това за герберастите ме разсмя искрено, но според мен диалогът не бива да ескалира чак в такива крайности. Ако този протест има успех, ще е важно. В момента българското общество започва своето събуждане, преизграждане наново. Ще е добре да доживеем деня, в който нещата ще са такива, каквито ние ги желаем, но това е трудна работа. Така че колкото се промени към добро, пак ще е от полза. Хубавите неща стават много бавно и без непрекъснато перчене от типа "Аз..."
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
Сега е модерно да си не с леви убеждения,а с лява резба. 

- Синьо сърце
- Контакти:
Лека вечер, момчета, тука видях мнения на мислещи хора и това е радостното...500 години турско сме преживели, ще преглътнем и 5 години тиквенско, малко нанагорно ни идва, ама то кога ни е било лесно?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- amstel_beer
- Контакти:
Синьо сърце написа:Лека вечер, момчета, тука видях мнения на мислещи хора и това е радостното...500 години турско сме преживели, ще преглътнем и 5 години тиквенско, малко нанагорно ни идва, ама то кога ни е било лесно?
+ 1914

-
- Контакти:
1912BOTEV написа:Тъпо е да пълнете Свободната зона с политика. А като толкова искате Станишев, гласувайте си за него, изборите наближават.
+1