ivo23 написа:Перник не е град, Перник е диагноза...
+1 Това не са хора ... ОРКИИИИ !!!! Вижте ги и кажете х'О'ра ли са ...
http://vbox7.com/play:0965c085
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
ivo23 написа:Перник не е град, Перник е диагноза...
v.r.s. написа:... когато някой се помисли, че може да лъже и не спазва обещанията си, тогава го слагаме на мястото, като играем с юношите с конкурента му, а него го побеждаваме и така си заема мястото, което си заслужава.
Pride написа:orlando7 написа:lisynger написа:Нали се правеше на голям мъж предния им мач с Миньор тоя селяндур,не го видях да изглежда много бит като се качи в джипа да си ходи
Не го защитавам Марков, ама и ти не си голям интелектуалец!
Като се прави на мъж на приказки да се държи като мъж и на действия,не оправдавам перничаните,но той си го е направил сам тоя бой.
petrof написа:Призовавам всички да подкрепите перничани в този инцидент. Трябва да има битка срещу боклуците в българския футбол. Не може разни самозабравили се кретени да се подиграват с нас феновете. На всички стадиони бой срещу подобни вредни типове.
tsonpen написа:v.r.s. написа:... когато някой се помисли, че може да лъже и не спазва обещанията си, тогава го слагаме на мястото, като играем с юношите с конкурента му, а него го побеждаваме и така си заема мястото, което си заслужава.
И аз мисля, че това звучи достоверно. Във всеки случай ако не е било протест и наистина е трябвало да загубите мача, поне го направихте мъжки и тези които излязоха играха на 100%, защото някои други играят театър на терена, което намирам за най-лошото. Но не всеки може да различи евтиния театър от футбола.
По темата - насилието никога не води до нищо добро. Подкрепям, че битият провокатор също трябва да се накаже, заедно с побойниците. И най-вече да има персонални наказания, след това за клуба. Стига едни са плащали сметките на други.
Въпросният провокатор и на мен ми се е набил в очите с една от предишните си разправии.
BEROE_StZ написа:Наказание за провокатора (Георги Марков) и естествено за нанеслите побоя (феновете на Миньор).
Какво повече да се коментира?
Има си дежурен делегат и наблюдател от БФС....
v.r.s. написа:Значи от всичко което се случи единственият истински потърпевш ще е отбора, както и феновете, които го подкрепяме.
Че Рендето провокира, така е, но и ние феновете трябва да мислим за отбора и да му помагаме, а не да вредим и пречим. В тази криза и безпаричие в клуба 10 000 лева наказание са от голямо значение, а да не говорим, че ще трябва да се плащат и наеми на стадионите на които ще играм заради наказанието. А като включим и загубите от продажба на билети сумата набъбва доста и може да достигне и над 20 000 лева загуби. Също така заради 50 души няколко хилади няма да могат да гледат отбора в Перник и фактора домакинство отпада. Заради това не трябваше да се отговаря по този начин на тази негова провокация, защото потърпевши сме ние, феновете и клуба, а не Рендето.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта