Марков бит в Перник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Марков бит в Перник

Мнениеот Pride » 18 авг 2012 21:59

Грозни сцени се разиграха в самия край на мача между Миньор Перник и Локо София, който завърши при резултат 0:0. Десетина привърженици на перничани нахлуха в официалната ложа на Стадиона на Мира и нападнаха спортния директор на столичните железничари Георги Марков.

Наложи се намесата на органите на реда, както и на президента на „чуковете“ Никифор Вангелов, за да се предотврати по-сериозен инцидент.

Самият Георги Марков напусна стадиона съпроводен от полицията и под бурните освирквания на феновете на домакините.

Твърди се, че феновете на домакините са били предизвикани от Марков.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=291653

Доста сериозен е бил побоя, над 30 са нахлули в ложата, но за този ми е трудно да му съчувствувам.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Марков бит в Перник

Мнениеот damageplan » 18 авг 2012 22:04

Пред винкело всички сме равни . :) :) :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 18 авг 2012 22:07

Малко му е било на рендето , иначе за орките е ясно... Бгрупа ги зове ...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 18 авг 2012 22:08

Спортният директор на Локо София Георги Марков говори специално за Спортно шоу Гонг, като коментира нелепия инцидент, разиграл се в самия край на срещата между Миньор Пк и Локо Сф, която завърши при резултат 0:0. Фенове на домакините нахлуха в официалната ложа на Стадиона на Мира и нападнаха ръководителя на столичните железничари. Марков обяви, че е бил ударен от немирните фенове и добави, че те са се разхождали в ложата като на пазара.

"За пъври път виждам на стадион да няма охрана и феновете да влизат спокойно в ложата, да хвърлят бутилки и т.н. Всичко си вървеше нормално, започнаха да ме псуват и така“, бяха първите думи на афектирания Марков.

„Не съм провокирал никого. Те влязоха започнаха да скачат, няма жив човек охрана. Всичко беше нормално, до последните 10 минути, когато се качиха, започнаха да хвърлят бутилки, да удрят, бяха към 200 човека“, продължи емоционалния си разказ ръководителят на Локо Сф.

„Нямаше никой в ложата, живо пиле нямаше, никакви хора на на Миньор нямаше. Имаше някакви момчета на Вангелов, които се опитаха да направят нещо, но... Тези, които нахлуха ритаха, псуваха, аз тръгнах да излизам, само двама полицаи ме извеждат. Полицията се намеси в края. Тогава дойде един полицай, който ми каза, че има един задържан за това, че ме е наплюл, а тези които ме удариха?! Но то няма охрана на стадиона. Те влязоха все едно са на пазар. И с Левски съм играл на този стадион, хвърлят камъни. И аз мога да се бия, но ако аз скоча ще ме заключат и два дни няма да мога да се оправя. Те замахваха, удариха ме в лицето. Няма ред, имаше 10 души полицаи. Такова не ми се беше случвало“, завърши изказването си емоционалния Марков.

Марков също допълни, че има доста охлузвания по тялото и ще изкара медицинско свидетелство за това в Пирогов.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=291669

Марков е посрещнал първия със шут, а след това е бил бит.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Мнениеот ♥Nike♥ » 18 авг 2012 22:10

Бях на мача и здраво го отупаха...
MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 18 авг 2012 22:11

Pride написа:
Грозни сцени се разиграха в самия край на мача между Миньор Перник и Локо София, който завърши при резултат 0:0. Десетина привърженици на перничани нахлуха в официалната ложа на Стадиона на Мира и нападнаха спортния директор на столичните железничари Георги Марков.

Наложи се намесата на органите на реда, както и на президента на „чуковете“ Никифор Вангелов, за да се предотврати по-сериозен инцидент.

Самият Георги Марков напусна стадиона съпроводен от полицията и под бурните освирквания на феновете на домакините.

Твърди се, че феновете на домакините са били предизвикани от Марков.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=291653

Доста сериозен е бил побоя, над 30 са нахлули в ложата, но за този ми е трудно да му съчувствувам.

Еми айде тогава на мач, кой на когото има зъб да го рендосва. Това е път за никъде!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 авг 2012 22:12

Орките заслужават да бъдат изхвърлени от А група , ама като знам на кой са "сателит" Перучко ще клекне и наказание няма да има . Мене ми е интересно как стадиона на орките има лиценз въобще ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 авг 2012 22:13

Стадионът на мира !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2012 22:15

Жалко, че това се случи и отбора със сигурност ще бъде наказан тежко, но и този индивид се направи на голям мъж и провокира публиката. Вместо да си седи и да си гледа мача, той започна да ги подканя махаше с ръце и викаше,- "айде качете се, елате, елате след като сте толкова смели" и т.н. и в един момент една част от феновете проби и влезна в сектора, а този мъж както се правеше на смел побягна. Дори и след мача в интервю е казал, че и той може да се бие и е щял да ги набие, но не го направил за да не го задържат. И разбира се, отново се прави на света вода ненапита, че той не бил виновен и не ги бил провокирал с нищо.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 18 авг 2012 22:18

Какви са критериите за лиценз на стадионите! Като гледам тая ВИП ложа на стадиона в Перник с тия ламарини отгоре и бетона отдолу и трябва да ви кажа, че ст.Локомотив е 50 пъти по-безопасен!

Върни се в “Локо София”