Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как оценявате играта ни?
Момчета,аз не го плюя!Нали не съм казал,че сме диария!Така,че има накъде да се слиза още!Просто гледайте реално и ще си видете и сами!Не стават така нещата! Все още "не връщаме изобщо назад постоянно" , "изнасяме светкавично топката" и "съсипахме отбора на Славия от атаки" има време.....ох мъка, мъкааааа! 

Дела трябват,а не думи!
- Blue_World_Order
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Делибаш написа:Фамозна победа?!...Слава богу, мача свърши!
С тоя антифутбол и точица няма да вземем в Лигата!!!
ти луд ли си,къв си? кво искаш в такъв измислен мач срещу такъв съперник неква супер игра ли? важни са единствено трите точки,а ги взехме на стадион,на който попринцип ни е доста трудно.
до дербито и ние и свинете няма да загубиме точки...
СИН ТЕРОР!
- danchovalev
- Контакти:
Абе... не знам каква е причината, ама...неиграхме добре. Спечелихме заради това, че СлаБия е прекалено слаба, а не, защото сме показали кой знае какви качества. То верно, че времето беше ужасно за игра, с тази жега, че имаше умора от Сряда - имаше, че натежа провала срещу Дебрецен - натежа, ама... не е оправдание, особено за такива дивотии като на Сърмата и отново нескопосаната игра на Гошо Христов, Топчо и Рабех в някои ситуации. Верно, че на първия не му подаваха почти, ама все пак...има много какво да се желае, иначе не ни виждам, дори срещу Залцбург и то в София...
"Ако спечеля - печели цял народ..."
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Славия игра по - добре от предишните кръгове, но може да сме доволни от играта на Левски. Със не много положения, отбелязахме три гола, а и владеехме инициативата. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
DukeUnv написа:Apostola написа:Ох,мъкооо,мъкооо!Въобще няма и да ти коментирам поста!За мен най-слабия мач на Левски под опеката на Достанич!Една голяма Мъка!Всичко ни е мъка!Гошко нападателя е мъка,Сърмов е мъка,защитата ни е мъка,изражението на Гошко Петков е мъка.Незнам къде ще ходим,какви Лиги Европи, какви п...и майни ше търсим там.Не е това отборът,който искам да виждам.....
А ти как очакваш футболистите да играят на пълни обороти на тая адска жега?!
О,не!В никакъв случай!Не ме разбирай погрешно, не искам да се заяждам, ама ако им е горещо толкова да си седят вкъщи на климатиците.Абе, хора, може и аз да съм крив, ама не мога да си представя да облека аз синята фанелка и да се влача по терена.Толкова мудно и безидейно!Вярно 3 гола-да, ама Славия не са сила сега и трябваше да се докажат именно в тоя мач,ако не друго на психическо ниво поне!Нямаше и помен от положенията от онази вечер.Вярно, че не е същия залога, ама дайте тогава да си разцъкваме само.Просто манталитет!Това не ми харесва на мен!Ще играя когато ми опре ножа до кокала и после що футболиститъе ни нямат физическата подготовка, която се иска от тях и като ни набарат некви наденици незнайни и ни правят да си хапем ушите (или трактористи).Не може при положение, че се гласиш за групи на европейски турнир,да си играеш ходом!Във всеки един мач трябва доказване.И като отидем на Виляреал, ако пак е жегица, пак ли ще се оправдаваме с това!
Дела трябват,а не думи!
ми кво да се каже то се вижда тръгнали сте да биете Лацио и Виляреал на сгъстен цикъл а съдията решил ,че времето било тежко и дал на левскарите почивка посред полувреме да пийнели водичка милите . Срамна работа е тва ,поне да се беше затичал по някое време съдията да вкара и той гол за Левски та току виж им помогне на левскарите и ги понаучи как се вкарват голове...То бива ,бива ама тва вече е върхът на всичко !!! После що отпадате от смешници като Дебрецен, ами ето за тва играчите ви са свикнали на брутални аванти от страна на съдиите. Ей затва ше си сотанете без точка даже в теази група.
Тамън леко взехте да ми ставате симпатични и некой рефер левскар по душа ще обърка нещата .Аман от такива аванти!!!
Тамън леко взехте да ми ставате симпатични и некой рефер левскар по душа ще обърка нещата .Аман от такива аванти!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Blue_AvalanchE написа:В началото на сезона играта не върви, пък и при тази жега е трудно да се играе.
Саега жега, на зима студено, той климата си е такъв от хиляди години. Стига са се оправдавали тея некадърници-болен левскар съм, но много, ама много слаб Левски. Сърмата-нямам думи, Христов-само угази тревата, Рабех-ПИЯН, треньра-некадърник, спортно-техническия директор-селски псувач. С тези толкова!
- delqnski47
- Контакти:
Абе верно скучен мач си беше а и не показахте кой знае каква сила,пък имаше на моменти където Славия държеше повече играта отколкото Левски,но да не забряваме че това е игра с голове нали 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Грозна игра! Наистина са важни точките, ама не може всички след мача да говорят за времето- те метереолози ли са или футболисти? Докато не почнат да се играят сериозни мачове в А група в Европа ще сме най-желаният съперник! Да я правят тая А група от 10 отбора и да играят като замаяни Левски, Литекс, ЦСКА и морето по 4 пъти на сезон един срещу друг и няма да е такъв ташак какъвто е сега! Жалко ни е първенството, а ние се смеем на унгарците! На какво отгоре? С тия смешни мачлета нашият футбол като цяло няма бъдеще!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- santiliana
В момента играта ни е под всякаква критика меко казано.И за кой ли път се убеждавам, че не толкова са виновни треньорите, ами самите играчи- те просто толкова си могат.Треньора не може да ритне вместо Христов,Еньо,Йовов,Дарко и т.н.-топката.Или вместо Сърмов поне веднъж да спре що годе топката и да подаде точен пас.Това са неща, които се учат още в школата- спиране,подаване и удар по топката.Та те наш`те са направо жалки когато се опитат да ритнат топката от дистанция- такъв друг "професионален" отбор няма.Но всъщност, то май и играчите не са толкоз виновни, а най-вече тези, които са ги препоръчали на Батков преди време за да ги привлекат в Левски.Като започнеш от Саид Ибраимов,Наско Сираков,Ст. Стоилов,В. Вуцов,Е.Велев и различните знайни и незнайни мениджъри,които заради шибаните комисионни пробутват такива жалки играчи.Между другото какво става с Тиберканин? Чужденец и да не е дори в групата на отбора, явно трябва да сме супер сила,че да си позволим такова нещо- да се лишим от услугите на такав "мега,ултра,супер звезда" като него.Или по- вероятното е,че отново бяхме прекарани със селекцията както всяка година- водят се някакви играчи, които ръстово са на височината на Луи дьо Фюнес, а в скоростно владеене на топката са трагични.Нямам думи- единствения шанс е налагане на наши млади български играчи, които поне ще компенсират с хъс и желание за изява.