"Абе, ей! Чакай!" - обръщение на Борисов към Дейвид Камерън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

"Абе, ей! Чакай!" - обръщение на Борисов към Дейвид Камерън

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 16:02

"Ние с Дейвид ...", "Аз и Цецо..." и още много други глупости могат да бъдат чути от устата на "Народния любимец", "Краля слънце", неповторимия, единствен, уникален Бойко Борисов.
Сега в момента същият този човек води усилена предизборна кампания далеч преди Събитието. Очевидно, че властта няма да бъде дадена лесно. Обещания към "Левски", ЦСКА, "Локомотив" Пловдив, "Локомотив" София. На пръв поглед всички изглеждат доволни и изказват огромни благодарности или може би им предстои това да се случи.
Последна промяна от hrclspr12 на 18 авг 2012 16:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: "Абе, ей! Чакай!" - обръщение на Борисов към Дейвид Камерън

Мнениеот Red_Pride » 18 авг 2012 16:12

:oops:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg[/youtube]
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 18 авг 2012 16:17

Докато, драги комунисти, не измрете всички, няма да се оправи България.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 авг 2012 16:28

fen na batmanlevski написа:Картофа не спира да излага България пред света. Картоф България иска оставката ти !

Друго си е да заявиш уверен и усмихнат пред хилядно множество: "Тази година - завод за полупроводници, догодина - за цели проводници!" (Тато - при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград). 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 авг 2012 16:31

Най ми е смешно, когато комунисти плюят Бойко Борисов, това е все едно да плюят Тодор Живков :lol: Борисов е толкова демократ, антикомунист, десен, консерватор и т. н., колкото аз съм виетнамец :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 16:32

Captain Stottlemeyer написа:
fen na batmanlevski написа:Картофа не спира да излага България пред света. Картоф България иска оставката ти !

Друго си е да заявиш уверен и усмихнат пред хилядно множество: "Тази година - завод за полупроводници, догодина - за цели проводници!" (Тато - при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград). 8-)

Тодор Живков мисля, че е нямал основно образование. Възможно е да греша, но виж коя година сме и забележи, че сме доста по - зле оттогава. Поне имаше екип около себе си, който все пак е мислил за народа. А този не го прави, бъди сигурен в това.
Ако го правеше, да върнат парите, които получават от липсата си на присъствие в Народното събрание, и да ги дадат на пенсионери, болни, социално слаби. Да, ама няма да стане, защото изобщо не ги интересува това.
Последна промяна от hrclspr12 на 18 авг 2012 16:38, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 16:36

acmilan написа:Най ми е смешно, когато комунисти плюят Бойко Борисов, това е все едно да плюят Тодор Живков :lol: Борисов е толкова демократ, антикомунист, десен, консерватор и т. н., колкото аз съм виетнамец :mrgreen:

Лошото е знаеш ли кое? Това е реплика към известен политик и по - точно чужденец, и то в неговата страна. Даже цял свят го разбра.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 18 авг 2012 16:39

hrclspr12 прав си едно време хората си бачкаха по заводите и пак си купуваха апартаменти,завършваш някакво образование и хоп работата ти е уредена.Сега кво невъзможно е да спестиш някой лев на тоз скъп живот жилище само с някой чудовищен кредит който трябва 20-30 години да ти тежи на врата като камък.Масово няма работа за младите всеки емигрира :roll:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 авг 2012 16:50

Red_Pride написа:hrclspr12 прав си едно време хората си бачкаха по заводите и пак си купуваха апартаменти,завършваш някакво образование и хоп работата ти е уредена.Сега кво невъзможно е да спестиш някой лев на тоз скъп живот жилище само с някой чудовищен кредит който трябва 20-30 години да ти тежи на врата като камък.Масово няма работа за младите всеки емигрира :roll:

В Германия, за да бъде назначен българин някъде, където той иска, където е специализиран, е много сложно, защото нали трябва да се дава път на местните кадри. Навремето така беше и при нас, но сега не само, че не им даваме право, ами направо ги изгонваме.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2012 16:51

acmilan написа:Най ми е смешно, когато комунисти плюят Бойко Борисов, това е все едно да плюят Тодор Живков :lol: Борисов е толкова демократ, антикомунист, десен, консерватор и т. н., колкото аз съм виетнамец :mrgreen:

За пръв път няма да се съглася с теб. :) Борисов е не само десен и консерватор, ами такава политика водят и всички правителства след 89, най-вече "комунистите". Проблемът е че именно консервативната политика на Меркел и Саркози доведе Европа до тази криза, а поне у нас тя няма алтернатива.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”