II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2012 20:31

шивача написа:момчета, никой не карам да ни подкрепя, достатъчно е, че ни гледате по ТВ-то :)

Явно визираш моите детски "забежки"...Сега, като ви видя по ТВ ( ако ви дават) ви "задържам", колкото да погледна резултата. Оная тръпка ми е отдавна избита. А и вероятно изборът ни/ми през оня години да гледам/ме футбол по ТВ беше сведен до критичния минимум. Тридесет години по-късно се оказа, че светът е много по-пъстър и по-шарен, а сегашната чудовищна информация, която ни залива дори докато спим ни е сложила друг аршин за преценка.
[offtopic]Дано аз и ти някога имаме възможността на колегата и приятеля Petkan да пътуваме, колкото него из света и Европа и да гледаме най-интересните мачове на живо.Тогава и ти и аз ще разберем, че наистина сме си губили времето в "родните футболни терзания"... Въпреки моите 42 и твоите 38 години... ;)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 23:49

не визирах конкретно теб, а акаунта. И не съм съгласен, че си губим времето с родните отбори, в мен тръпката е има, въпреки годините и семейното положение ;)
Жив и здрав да е петкан, но поста му беше не на място.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2012 23:56

Стойчо Младенов определи групата за Бургас
Пет, 2012-08-17 23:01
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 18 играчи за гостуването на Черноморец в Бургас в среща от втория кръг на "А"-футболна група.

Вратари: Томаш Черни, Благой Макенджиев

Полеви грачи: Тодор Янчев, Лукас Саша, Килиън Шеридън, Иван Бандаловски, Станко Йовчев, Нилсон Антонио, Анисе, Апостол Попов, Ангел Грънчов, Милен Иванов, Емил Ботев, Юлиан Ненов, Григор Долапчиев, Пламен Крачунов, Антон Карачанаков, Нджонго Присо.

Напред армейци!Време е да ни зарадвате с една хубава победа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 18 авг 2012 09:25

Мале, мале, чак тръпки ме побиват като гледам групата за мача в Бургас :)
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 18 авг 2012 10:41

Единствената ми надежда е в Карачанака и донякъде в Анисе. Другите са... мани-мани.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 авг 2012 11:15

шивача написа:не визирах конкретно теб, а акаунта. И не съм съгласен, че си губим времето с родните отбори, в мен тръпката е има, въпреки годините и семейното положение ;)

Ами извинявай, ако не що съм те обидил, но това си е мое мнение. Днес ЦСКА по никакъв начин не могат да събудят интерес у мен, че да си изгубя два часа пред телевизора, освен ако не играят с Черноморец, а аз по някакви причини не съм на стадиона. Даже и "дербито" ви с Левски, отдавна не е това, което беше. Самият факт, че сега на него се събират 10-на хил. зрители, а допреди 20-на години стадионът пращеше е показателен. Ти си гледай отбора, не пречеш! Но не ни поставяй под общ знаменател, че всички тръпнем със затаен дъх пред ТВ-то, щото ЦСКА играели ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 14:36

petkan написа:
шивача написа:не визирах конкретно теб, а акаунта. И не съм съгласен, че си губим времето с родните отбори, в мен тръпката е има, въпреки годините и семейното положение ;)

Ами извинявай, ако не що съм те обидил, но това си е мое мнение. Днес ЦСКА по никакъв начин не могат да събудят интерес у мен, че да си изгубя два часа пред телевизора, освен ако не играят с Черноморец, а аз по някакви причини не съм на стадиона. Даже и "дербито" ви с Левски, отдавна не е това, което беше. Самият факт, че сега на него се събират 10-на хил. зрители, а допреди 20-на години стадионът пращеше е показателен. Ти си гледай отбора, не пречеш! Но не ни поставяй под общ знаменател, че всички тръпнем със затаен дъх пред ТВ-то, щото ЦСКА играели ;)

не си ме обидил, въпреки че съм лесно раним :lol:
не съм ви поставял под общ знаменател, който рабрал-разбрал, не ми се обяснява.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 авг 2012 15:43

Акули , акули , акули ....... победааааааа ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 15:53

Ivo-Chernomoretz написа:Акули , акули , акули ....... победааааааа ;)

с колко :?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 авг 2012 17:01

petkan написа:Ами извинявай, ако не що съм те обидил, но това си е мое мнение. Днес ЦСКА по никакъв начин не могат да събудят интерес у мен, че да си изгубя два часа пред телевизора, освен ако не играят с Черноморец, а аз по някакви причини не съм на стадиона. Даже и "дербито" ви с Левски, отдавна не е това, което беше. Самият факт, че сега на него се събират 10-на хил. зрители, а допреди 20-на години стадионът пращеше е показателен. Ти си гледай отбора, не пречеш! Но не ни поставяй под общ знаменател, че всички тръпнем със затаен дъх пред ТВ-то, щото ЦСКА играели ;)

:arrow: http://football.sportal.bg/news.php?news=381440
Засилен интерес в Бургас към гостуването на ЦСКА

добре че е ЦСКА, че да видите и вие малко европейски футбол ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”