ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот Avrameca » 17 авг 2012 17:00

2:2 :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 17 авг 2012 17:09

ralka_levskarka написа:Изображение

Ралке, ти ще дойдеш ли на мача? Или ще го подкрепиш виртуално?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 авг 2012 17:15

chepishev73 написа:

Ако феновете на Левски от цяла България отидат на мача,дали ще могат всички да влязат на стадиона?Как мислиш?

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 17 авг 2012 17:23

blue avalanche написа:Ако феновете на Левски от цяла България отидат на мача,дали ще могат всички да влязат на стадиона?

[offtopic]Абсурд да влезнат. Ако и емигрантите се завърнат от пустата чужбина, мачът ще трябва да се играе в Тракийската низина. Едната агитка по южните склонове на Стара планина, а другата в подножието на Родопите. Най-върлите ултраси зад вратата по склоновете на Витоша. Дано Бургас напълни и източния сектор. Мощният рев ще се чува на остров Тасос и над Карпатите.[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Lubo_Pld
Контакти:

Мнениеот Lubo_Pld » 17 авг 2012 17:44

Винаги съм знаел че София е с интелигентна публика за това внимавайте :arrow: взел съм сина ми с мен и просто гледайте да не се наложи да се правя на Рамбо. Няма ме спре и полицията. Това се отнася и за нашите лайна --> пляскайте, пейте ама не вършете простотии. Винаги е хубаво когато всичко приключи хубаво. Няма нужда да си изкарваме простотиите на първи план :!:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 авг 2012 17:49

fungus написа:
ilian12 написа:Заедно с няколко познати ще си вземем билети в неделя преди мача. Явно ще има и "смесени" сектори. Лошо няма, 99% отиваме да гледаме футбол, а не да участваме в простотии.

ще има място при нашата публика? закво ще се бутате където не ви е мястото?

Ако има места в нашия си сектор разбира се, че няма да ходим да се мешаме с левскарите. Другото е план "Б". Този мач ще го гледаме на всяка цена.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 авг 2012 17:51

Lubo_Pld написа:Винаги съм знаел че София е с интелигентна публика за това внимавайте :arrow: взел съм сина ми с мен и просто гледайте да не се наложи да се правя на Рамбо. Няма ме спре и полицията. Това се отнася и за нашите лайна --> пляскайте, пейте ама не вършете простотии. Винаги е хубаво когато всичко приключи хубаво. Няма нужда да си изкарваме простотиите на първи план :!:

Напълно си прав, браво :!: :!: :!:
Само Левски!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 авг 2012 18:03

Lubo_Pld написа:Винаги съм знаел че София е с интелигентна публика за това внимавайте :arrow: взел съм сина ми с мен и просто гледайте да не се наложи да се правя на Рамбо. Няма ме спре и полицията. Това се отнася и за нашите лайна --> пляскайте, пейте ама не вършете простотии. Винаги е хубаво когато всичко приключи хубаво. Няма нужда да си изкарваме простотиите на първи план :!:

Аз цяла седмица четапиша и комуникирам с "вашите лайна" и навсякъде що годе хората (лайната де) се готвят за празник.Агресия не се проповядва,агресия не се толерира,агресията се тушира на мига.Стига моля провокации,ако не заведи сина си на Лаута.А аз изключително се радвам и съм убеден,че ще има празник на футбола от,който се нуждае цялата структора на този спорт.Нека победи емоцията и прекрасната атмосфера.Всичко друго е злоба.
На колко места се проповядваше,че ще ходим да трошим и издевателстваме,а след мача хората от къщите си ни махаха за довиждане и ни се радваха.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 авг 2012 18:07

chepishev73 написа:

Да, там съм. Защо, билет ли искаш да ми купиш :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 авг 2012 18:20

След такава закана едва-ли някой ще посмее да прави простотии. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”