Златната топка 2012 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Златната топка 2012 година

Мнениеот Sardukar » 16 авг 2012 23:36

FCBarcelona7 написа:Ама тея феновете на Челси нещо много на сериозно се взеха, че чак вече и 2-ра ШЛ печелят. :lol:

няма да е...... късметът свърши! Първо беше за 1 мач, а вече е само за 1 година! Ще си окосим тревата на стадиона, а вашия е много широк. Меси вкарва 70гола. Дрогба го няма, а ЧЕЛСИ са амортизирани. Рамирес и Торес са много слаби, а на Лампард му липсва постоянство. Всичко е обективно, щом поне се признава, че ЧЕХ е малко по-добър от Валдес и се харесва играч от Реал М - Касияс! Когато състезател на един отбор пропуска дузпа е късмет за другият. Когато ЧЕЛСИ вкарва е късмет, а когато Меси и Гомес пропускат е късмет за ЧЕЛСИ!

ПП Когато испански халф вкара 22 шампионатни гола, критерият за златната топка ще са отбелязани голове от халф! Шегувам се ;) Ако е Мата не се брои!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

haha

Мнениеот haha » 16 авг 2012 23:46

Sardukar,не ви следя спора,но няма как Иниеста и Шави да вкарват колко Лампард,просто имат различен стил на игра.Иначе англичанинът наистина е един от най-постоянните футболисти в последните доста години,тук няма спор.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 авг 2012 23:48

Sardukar написа:ПП Когато испански халф вкара 22 шампионатни гола, критерият за златната топка ще са отбелязани голове от халф! Шегувам се ;) Ако е Мата не се брои!

Испански по националност или да играе в Примера?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 авг 2012 00:17

Sardukar написа:Фокса винаги ме е разведрявал със своите наивни разсъждения ;) Това с постоянството наистина беше много силен довод- БРАВО! ЧЕЛСИ са случаен отбор и там няма никакво постоянство! Фокс, друг път като се опитваш да пишеш за даден отбор не се информирай само от новините :lol: ЛАМПАРД е най-постоянният халф последните 10г. без значение дали ти харесва или не :!: На сезон вкарва колкото цялата средна линия на Барса при това го прави в първенство, където отборите не ти излизат със свалени гащи!
Барса и Байерн М като не могат да вкарат една дузпа да бяха взели Бойко Борисов да им ги бие! Кво да направят ЧЕЛСИ, че съперниците им бяха под тяхната категория и не беше нужно да се напъват? Толкова сте жалки, че само късмета ви остана! Бтв поне видя ли кво прави Рамирес в ЧЕЛСИ???

ПП За справка Лампард през сезон 2009/2010г. вкара 22 шампионатни гола и общо 27. ЧЕЛСИ стана 7 отбор в историята на английския футбол с дубъл титла-фа! При положение, че ни прецакаха жестоко с/у Интер и без мачовете му за Англия. Но и там не му провървя и му отмениха гола с/у немците. Ако видим как почна и другата кампания то с доводите на Фокса няма друг, който да спори с Лампс! Що се касае Дрогба.....През тази година игра финал за КАН(Януари), който загуби и още два финала, в които вкара победните голове.... Сега си вкарва и за Китай, а слоновете са сигурни за следващата фаза на квалификациите за световното...... календарната 2012 е на Диди, но за кво му е тая топка? Аз искам да спечели КАН през началото на идната година и да разцъка на световното 2014! Иначе само безгръбначно и много тъпо създание може да каже, че играчите на ЧЕЛСИ не са постоянни! НЕ за друго, ами всички цифри са с/у него! Дори да ги гледаш от друга камера те са факт!

Кой пък ви прецака срещу Интер...Интер ви надигра тотално,особено втория мач! Една дузпа небеше свирена при резултат 1:0 за нас и защо си мислиш,че ще я вкарате и защо си мислиш,че като я вкарате ще стане нещо? Разбери тогава Интер беше в апогея си и газеше всеки съперник. Не ме карай да пускам отново мача и аз да търся косури. Голямо вика порязване,все едно 5 дузпи не са ви дали,или не са ни изгонили играчи...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 авг 2012 00:52

FCBarcelona7 написа:Ама тея феновете на Челси нещо много на сериозно се взеха, че чак вече и 2-ра ШЛ печелят. :lol:

Сума румънци са мислили същото преди години за Барселона и възможността да спечелят въобще КЕШ/ШЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 авг 2012 07:49

Моуриньо е главния виновник! И дори да не я вкара оставахте с човек по-малко! Втората среща Моуриньо смаза тактически Анчелото! Няма да говорим за контузени в ЧЕЛСИ.... Аз не съм сигурен, че Лампард щеше да я вкара, но е доста голяма вероятността да го беше направил! И като казвам дузпа не говоря за положение, което е било 50/50 или аз така съм го видял. Нарушение в гръб в наказателното поле... ама квото е де! Аз не го казвам като оправдание за отбора, а че Лампард при повече шанс щеше да поиграе и вкара още голове в ШЛ! Направи страхотна година, а дори не беше номиниран за златната топка. Същото важи и за Малуда, който като показатели 2г. беше най-доброто ляво крило, а в класацията за златната топка са защитниците на Барселона :o Не знам каква дузпа е имало за Интер, но онова си беше 10000% положение и това, че Интер беше по-добър втория мач не го променя :) Не казвам, че сте се класирали заради това, но със сигурност щеше да има друг развой срещата.

ПП Лампард си има нюх за гола. Не е по-добър от някой футболист, защото вкарва много голове, но колегите този критерии дадоха. Аз просто им показах колко лесно може да се обърне с/у тях! Бтв и нека кажем на хората, които не следят английското, че говорим за най-резултатния полузащитник в историята :) на английският футбол!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 авг 2012 22:33

megan fox написа:Вики, не че нещо, ама отлично знаеш, че в раздела ни има тема, в която отбелязваме всекиголи всяка асистенция на Меси и аржентинеца за миналият сезон има 31 асистенции. Не знам къде си гледал статистиката, но Меси има най-много асистенции. Йозил може да е втори, не споря, но ако германотурчина наистина е с 27, колкото казваш, то тогава той е втори. ;)

Статистиката е от сайта на ESPN - най-големия спортен канал в света.

Лионел Меси - ЛИНК

Месут Йозил - ЛИНК

И двамата за сезон 2011/2012 имат точно по 27 асистенции , като избереш менюто "УЧАСТИЯ" и съответния сезон си има и разбивка на мачовете, където ги има тези асистенции. За Примера съм убеден, че Йозил е с повече (както е и според статистиката), защото накрая на сезона на Ла Лига, когато се даваха индивидуалните награди , Меси взе за най-много голове, а Йозил за най-много асистенции 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 29 авг 2012 23:20

Касияс заслужава да вземе златната топка. Както Канаваро я взе 2006. Кой е по-успял от него тази година? Взе титлата в най-трудния шампионат (като капитан), а после дублира европейската си титла (пак като капитан).
И в същото време всеки се е вторачил в битката Меси - Роналдо. Вратарите са подценявани - това е ясно на всички, но и те са част от играта и е хубаво от време на време да им се отдава заслуженото!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 сеп 2012 08:41

И аз съм за Касияс. Много отдавна трябваше да я вземе. Досега, освен Яшин през 60-те, няма вратар да е печелил Златна топка. И защитник нямаше, освен Бекенбауер, преди Канаваро. А Футболисти като Барези, Малдини, Тюрам, Пфаф, Шмайхел и пр. бяха много по-добри от Роси, Беланов, Оуен...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 30 сеп 2012 15:43

Твърдо съм за Пирло. Юве станаха шампиони на Италия и то непобедени, а Италия достигна до финала на ЕВРО 2012. Пирло е основният двигател и на 2-та отбора.
Изображение

Върни се в “Архив”