II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2012 20:37

хемингуей :mrgreen: те и циганите си имат една поговорка, в която са номер едно, ама не им вярваме :roll:

Напред армейци, Бургас е с вас!!! :lol:

То и вие си мислите, че сте номер едно, ама и ние не ви вярваме. Що трябва да си объркваме заблудите ? Живота е такъв, какъвто си го направим.
В тази връзка на мисли нека и Бургас бъде с вас, ама:
[offtopic]да знаЙш само аз ще ти верУвам- ей тЪй от куртоазия. На другите не го споменУвай...Изображение ;)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 21:17

Bartolomej написа:
шивача написа: :lol:
хемингуей :mrgreen: те и циганите си имат една поговорка, в която са номер едно, ама не им вярваме :roll:

Не мога да доложа, циганските творчества са непознати за нас
По-важното е НИЕ как гледаме на прованса ;)

то е ясно, гледате ни с калейдоскоп, че сте на една бала сено от центъра на България или две седмици пеш :lol:
Но, важното е да сте с нас :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 21:22

ntodorov написа:

То и вие си мислите, че сте номер едно, ама и ние не ви вярваме. Що трябва да си объркваме заблудите ? Живота е такъв, какъвто си го направим.
[offtopic]да знаЙш само аз ще ти верУвам- ей тЪй от куртоазия. На другите не го споменУвай...Изображение ;)[/offtopic]

[offtopic]НИЕ сме номер едно, това го казват фактите :!: А това, че има свобода на словото и глупостта, не ви дава право да пишете наизуст, поне в тази бъкана от информация нет-зона :!:[/offtopic]
2-1 за съжаление :cry:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 21:36

Акули, искам да ви успокоя малко- ЦСКА вече ще си плаща, знаете, че влизат и хора от четвъртия по големина град в България, който е един от най-червените градове в страната. Така че очаквайте сътрудничество между двата клуба, като вие ще се ползвате с част от нашите юноши, вместо да взимате мадагаскарски неблагодарници, като в замяна ще ни давате най-доброто+ това онова :roll: Затова обявявам примирие :!:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2012 21:45

шивача написа:
ntodorov написа:

[offtopic]НИЕ сме номер едно, това го казват фактите :!: А това, че има свобода на словото и глупостта, не ви дава право да пишете наизуст, поне в тази бъкана от информация нет-зона :!:[/offtopic]
2-1 за съжаление :cry:

Ако живеехме само с фактите Ливърпул, Сосиедат и половин Европа още щяха да ви помнят, но виждаш, че една Мура ги прегази ( фактите де), като товарен влак метално левче. Точно аз наизуст не пиша. Гледал съм ЦСКА с Байерн и Реал Сосиедат...Този ЦСКА не заслужава да се изписва, като оня. Добре, че тогавашната конюнктура го беше "възнаградила" волю-неволю с едно "Септемврийско знаме" барем по-младите правят разликата. И, ако ти не си съгласен с това ми мнение си остава само за твоя сметка. Времето с оскъдна информация дано си го живял и ти, че поне малко да ме разбереш.
Що се касае за Бургас и провинцията - стреляш на посоки с барутен патлак. Бургас е град-Държава. :P Поне ти скоро идва в града ни, ако се не бъркам. ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 21:56

Не мога да се съглася!
историята си е история, така че няма значение Мура, сура и тн. Това са факти и ливърпул, аякс, ювентус, сосиедад , монако, леверкузен, нотингам и всяка чужда сган, е част от историята Ни!!! Се едно да кажем за България до хан Аспарух е яко, после сме циганска колония(примерно)Знам, че на много хора не им харесва историята, НО това си е за тяхна сметка!
Да, бях в Бургас, за кратко и нищо лично към града ви. За мен е без значение кога, къде и как е роден някой, а си вадя заключение от диалог и поведение ;) а и България е най-красивата страна в света, поне за мен
Но, ако се върнеш страничка назад, ще видиш откъде тръгна спора. А аз, като един рицар, винаги приемам хвърлената ръкавица, даже някой път цял ден чакам някой да ме замеря с нея :lol:
Последна промяна от шивача на 16 авг 2012 21:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2012 21:57

шивача написа:Акули, искам да ви успокоя малко- ЦСКА вече ще си плаща, знаете, че влизат и хора от четвъртия по големина град в България, който е един от най-червените градове в страната. Така че очаквайте сътрудничество между двата клуба, като вие ще се ползвате с част от нашите юноши, вместо да взимате мадагаскарски неблагодарници, като в замяна ще ни давате най-доброто+ това онова :roll: Затова обявявам примирие :!:

Хич не ни успокои. Напротив. :)
То вашия юноша Марто Тошев беше вечния летовник при нас. Откриваше плажа на 25 май и го закриваше на 01 октомври...Сменяше капаните, а накрая си позволяваше лукса покрай пира по Балъковото време да почива и лекува вечните си травми в Сл. Бряг. Мязаше на собственик на комплекса. :P Мерси. Две неблагодарни маймунки ще ни свършат повече работа от, колкото подобни "благодарни" юноши, а и ние явно сме ориентирани посока Герена. Хората там плащаха, плащат и ще си плащат. С тях търгуваме. Вие се огледайте неЙде, където Титан-ци не са правили зулуми или са им ги опростили вече. :P

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2012 22:02

ntodorov написа:
шивача написа:Акули, искам да ви успокоя малко- ЦСКА вече ще си плаща, знаете, че влизат и хора от четвъртия по големина град в България, който е един от най-червените градове в страната. Така че очаквайте сътрудничество между двата клуба, като вие ще се ползвате с част от нашите юноши, вместо да взимате мадагаскарски неблагодарници, като в замяна ще ни давате най-доброто+ това онова :roll: Затова обявявам примирие :!:

То вашия юноша Марто Тошев беше вечния летовник при нас. Откриваше плажа на 25 май и го закриваше на 01 октомври...Сменяше капаните, а накрая си позволяваше лукса покрай пира по Балъковото време да почива и лекува вечните си травми в Сл. Бряг. Мязаше на собственик на комплекса. :P Мерси. Две неблагодарни маймунки ще ни свършат повече работа от, колкото подобни "благодарни" юноши, а и ние явно сме ориентирани посока Герена. Хората там плащаха, плащат и ще си плащат. С тях търгуваме. Вие се огледайте неЙде, където Титан-ци не са правили зулуми или са им ги опростили вече. :P

Да, ама от Старокин и Стоянов изкарахте парички, не си коректен с фактите, отново :lol: Ама те и Герена са под контрол и там ще пращаме хора, споко :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2012 22:27

шивача написа:Не мога да се съглася!
историята си е история, така че няма значение Мура, сура и тн. Това са факти и ливърпул, аякс, ювентус, сосиедад , монако, леверкузен, нотингам и всяка чужда сган, е част от историята Ни!!! Се едно да кажем за България до хан Аспарух е яко, после сме циганска колония(примерно)Знам, че на много хора не им харесва историята, НО това си е за тяхна сметка!
Да, бях в Бургас, за кратко и нищо лично към града ви. За мен е без значение кога, къде и как е роден някой, а си вадя заключение от диалог и поведение ;) а и България е най-красивата страна в света, поне за мен
Но, ако се върнеш страничка назад, ще видиш откъде тръгна спора. А аз, като един рицар, винаги приемам хвърлената ръкавица, даже някой път цял ден чакам някой да ме замеря с нея :lol:

О-оооо. Аз не визирах града ни, като град. Визирам излъчването му и хората, които живеят в него. Въпреки, че на ухо казано: "падна" народа и сведе битието си да ниво - физическо съществуване и при нас. Пълен корем- весела душа. Това е...За мача. Мач, като мач. Повечето сме шовинисти и сме водени от друга идея. нашия форум събра хора от различни възрасти и почти всички сме над нещата. Дребните ни заяждания са продиктувани в търсене на интрига, спортна злоба, хъс и нищо повече. Ако идвате в Бургас обадете се за бира. Добронамерени сме и си спрятаме подобни срещи с фенове на отбори считани, като непоносими откъм публики. И пак казвам - нищо конкретно и злонамерено срещу феновете на ЦСКА...Та с BRF ( истински фен на ЦСКА N-та степен , бургазлия) си изгледахме заедно децата и жените. Пием си бирата заедно, ама в неделя ще бъде при вас...Мога ли да му се сърдя за такоЗ нЯщо. :)
Сега, когато бях откровен се връщам на темата ЦСКА сега и ЦСКА преди 25 и повече години. Това ЦСКА не е онова ЦСКА. Казвам го с доза пристрастност. Бил съм невръстно дете, когато футболът ме е пленявал. Първите, които ме жегнаха бяха ЦСКА и гостуването им в Нотингам. 0:1 - Керимов. Във време на пълно инфо затъмнение дано си имаш идея, какво съм правил за да науча резултата от там научих го в 5 сутринта, с едно ВеФ=че, колко още мачове съм дебнел. Ходих в София с баща ми на Реал Сосиедат, когато Цецо Йончев вкара с глава и се контузи в гредата, а в Сан Себастиян слушах мача с радиото в банята за да кънти. Джони Велинов беше наречен "Многоръката шива". Колко още. Ливърпул - двата мача, Рома с Фалкао, Серезо, Конти и Грациани...Вярваш ли, че ми е било безразлично, както сега. Безразличие причинено от сегашната ситуация и управление на клуб, с който съм се гордеел в детството си. Така, че поне моята критика я приемайте, като градивна...Дано в неделя ви помогнем да стъпите на крака с една...резонна и полезна за нас победа и полезна за вас и здравето на институцията ЦСКА загуба. За това ще дера гърло.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2012 22:28

шивача написа:
ntodorov написа:

Да, ама от Старокин и Стоянов изкарахте парички, не си коректен с фактите, отново :lol: Ама те и Герена са под контрол и там ще пращаме хора, споко :lol:

Изкарахме парички във времена, когато беше удоволствие да се търгува с вас...Обещайте, че ще махнете Титан и пак ще си броим паричките заедно. :P

Върни се в “ЦСКА”