Толкова за Арсенал! Все пак темата е за Манчестър Ю!
Робин ван Перси - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ван Перси официално е играч на Манчертър Юн
Мисля,че ако на Арсен Венгер се дадат пари и каквото иска Арсенал отново ще е сред конкурентите за титлата. Доколкото знам Арсенал има да изплаща дългове за стадиона(дано не се бъркам). Не може да спреш играч, който не иска да се раздава напълно за клуба си. Трябва да се признае на Арсен Венгер, че се справя въпреки всички проблеми и играчи, които му бягат. И мисля, че може да се съжалява повече за Фабрегас отколкото за Ван Перси.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
di4o написа:Мисля,че ако на Арсен Венгер се дадат пари и каквото иска Арсенал отново ще е сред конкурентите за титлата. Доколкото знам Арсенал има да изплаща дългове за стадиона(дано не се бъркам). Не може да спреш играч, който не иска да се раздава напълно за клуба си. Трябва да се признае на Арсен Венгер, че се справя въпреки всички проблеми и играчи, които му бягат. И мисля, че може да се съжалява повече за Фабрегас отколкото за Ван Перси.
Най-големият трансфер в Арсенал е около 20 млн паунда. В момента класен играч (на 20-25 години) за толкова пари много трудно може да се вземе. Такава им е политиката. Да, имат доста пари да връщат за стадиона, но да видим какво е положение в Юнайтед - много по-зле. Огромни дългове (рук за Глейзър). Вече няма помен от онзи отбор през 2003/2004 който попиля всичко в Англия
Според мен дълговете не са единствената причина,поради която Юнайтед не харчат пари като луди.Има играчи,струващи прекалено много пари,а дефакто не са нищо особено.Пресен пример е тоя Моура,който почти цялата Олимпиада седя на пейката за Бразилия.Друг такъв пример е Пасторе,за който ни искаха 45 милиона.А сега даже името му не се чува(или поне аз не съм го чувал наскоро).То дори и таван на цените да направят,според мен едва ли кой знае какво ще се промени,но може и да греша.Аз досега съм доволен от трансферите,и очаквам да има още 1(наречете ме луд ако искате,не ми пука особено),освен чилиеца
Имахме много по-голяма нужда от игра4 тип Модри4 отколкото от ван Перси.Дано поне направи поне два силни сезона без да се с4упи. 
Официалната сума,която сме платили на Арсенал е 26,5 млн паунда!
Фенове на Арсенал горят фланелката на Перси:
http://www.blitz.bg/sport/article/137605
Re: ОФИЦИАЛНО: ВАН ПЕРСИ ВЕЧЕ Е ИГРАЧ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!
vasilnv написа:Това е все едно Рууни да отиде в Барселона примерно.
Тези кои бяха
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- bilyaletdinov
- Контакти:
CTAHKO написа:vasilnv написа:Това е все едно Рууни да отиде в Барселона примерно.
Тези кои бяха![]()
![]()
Тези , които отстранихте случайно на 1/2-финал
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Eminem написа:Фенове на Арсенал горят фланелката на Перси:
Сбъркал си форумът
bilyaletdinov написа:CTAHKO написа:vasilnv написа:Това е все едно Рууни да отиде в Барселона примерно.
Тези кои бяха![]()
![]()
Тези , които отстранихте случайно на 1/2-финал
Случайно,случайно,колко да е случайно
П.П. Сигурно е случайност и това,че последните им два трофея са спечелени,чрез съдийски решения,които отново съвсем случайно са в тяхна полза
Последна промяна от CTAHKO на 16 авг 2012 22:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване