Bartolomej написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,майтапа на страна,обаче ако билетите за мача с ЦСКА наистина са 10 лева-това си е направо гавра.Българина не е свикнал да си купува предварително билет и много хора в неделя ще останат неприятно изненадани.Само за сравнение ще кажа че 10 лева за мач на Нефтохимик струва билета за централната ложа в сектор А,ама асъл централната,а малко по-встрани,пак в ложата са по 5 лева.Е,то вярно че ние сме в Б група и не играем с ЦСКА и Левски,а с Чавдар и Светкавица,ама поне хората ще гледат отбора на Бургас-това вече го казвам сериозно-тая година отбора е 99% местен,друг е въпроса че не е достатъчно класен и ще липсва опитност(както каза Ненов),но все пак хората ще гледат отбор от наши момчета(средната възраст е под 23 год)...от колкото да дадат 10 лева за да гледат отбор с трима души от нашите школи.......Събев така няма да прокопса
Дизел
начи аз съм на мнение ,че така само ще се промени манталитета на Бургазлии насаден от времето на Порточанов да се чака до последния момент , за влазане без пари на стадиона . Сега , който чака ще си плаща двойно .. еба ги мързилити
Барто,това ще да е някаква измишльотина патент на ръководителите на ПСФК.Аз незнам дали някъде по света цените на билет за мач да са двойни в деня на самия мач.Ако са 5 лева,значи са 5 и точка,без значение кога ще си го купиш.А и нали се сещаш че 90% от обкновенните зрители не влизат в интернет,или ако влизат,то не е заради футбола-от къде да ги знаят тези неща.По принцип 10 лева е нормална цена(за нашите стандарти) за мач,ама за нормален футбол.За нашите БГ хубостници-и 2 лева им са много.Вярно е че футбола е пари и от това се издържат отборите,ама трябва и да си заслужат тези пари