demy27 написа:ralka_levskarka написа:1:1
Е, хубава работа. Толкова интелигентни и верни мнения имаш в този форум, че няма как да не реши човек, че разбираш много от футбол а сега какво е това 1:1?
Е, съжалявам

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
demy27 написа:ralka_levskarka написа:1:1
Е, хубава работа. Толкова интелигентни и верни мнения имаш в този форум, че няма как да не реши човек, че разбираш много от футбол а сега какво е това 1:1?
Morgause написа:Avanti_Ragazzi написа:Пловдив1926 написа:Литекс тази година са много добър отбор, дори може би по-добър от предишната. Това, че Гришата се е дръпнал и се разпадат, изпадат и тн. са глупости. Според мен ще е много тежък мач от който ще съм доволен и на точка.
Нищо подобно, сега още дишат Литекс ама ще видиш кво ще стане като Ицата стане президент на розовите! гарантирам ти, че всички добри и читави футболисти от Литекс ще ги дръпне при него. Едно поне 5 или 6 футболиста ще вземат от там, както ги взеха от вас! Ако това стане до месец, два, дори ще значи опасност за изпадане на Литекс на пролет. Щото без най-добрите си 5, 6 футболиста и без Гришата няма как успеят за мен. Все още Гришата не се е отказал да им става акционер на ония. А стане ли това както усилено се говори напоследък, това ще е края на Литекс.
Той Ицата как ги п..... нямам думи хората в Ловеч. Като дойде едно им обеща, а прави друго. Навивайки Гришата да стане шеф на в ЦСКА и да си прати играчите там. Жалко за Литекс ако стане това нещо, ще се поредният употребен и унищожен клуб за сметка един друг такъв! и ще се наредят в дългият списък на клубове като Пирин, Сливен и още други които вече ги няма в А група. Но отбора заради който ги няма, още си е тук! Нещо което и вие усетихте като ви взеха 6 футболиста без пари в най-трудният момент. Без да дадат и пукната пара за тях, но при този клуб това си е нещо обичайно от дълги години насам!
Футболистите от Локо прекратиха договорите си с клуба, тоест няма защо ние да плащаме пари за тях. С другото съм съгласен, но както вече го повтарям навсякъде, ние феновете нямаме никаква вина, че имаме такива собственици. И въпреки всичко за нас ЦСКА си остава най-любимото нещо в нашия живот!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта