7? 8?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Има разлика м/у късмет и неумение ;)
JackPackage написа:Ъхъ....еврограндове викаш, а Барса колко ШЛ имаше до 2005 ?!
7? 8?![]()
![]()
![]()
megan fox написа:JackPackage написа:Челси - Барса на полуфинала и финала Байерн - Челси с какви резултати завършиха, че не мога да се сетя
Джаки, след като искаш да гледаме резултатите... тогава можете да говорите ЕДВА, КОГАТО изравните Барса и Байерн по брой титли в ШЛ! До тогава сте толкова назад, че не мога да ви видя! Точка по въпроса!
Наистина много ви е пораснала работата и тоя сезон с удоволствие ще гледам как се гърчите и падате от куцо и сакато!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:Челси - Барса на полуфинала и финала Байерн - Челси с какви резултати завършиха, че не мога да се сетя
Джаки, след като искаш да гледаме резултатите... тогава можете да говорите ЕДВА, КОГАТО изравните Барса и Байерн по брой титли в ШЛ! До тогава сте толкова назад, че не мога да ви видя! Точка по въпроса!
Наистина много ви е пораснала работата и тоя сезон с удоволствие ще гледам как се гърчите и падате от куцо и сакато!
да не си станал фен на Пуул бе![]()
![]()
![]()
Щото и те нон стоп от няколко години са с тоя довод - ама ние имаме еди колко си ШЛ![]()
![]()
То и миналия сезон падахме от куцо и сакато (буквално - най-малко точки от Лондонските дербита - смятаййй....) ама май месец правихме паради![]()
Sardukar написа:вместо да се радвате колко скромно царуваме в Европа......Ако използвам аргументацията на Фокса ще кажа, че ЧЕЛСИ ще спечели втората си ШЛ за по кратко време в сравнение с Барса
"Сигурен съм" ! И не ви ли е срам да ми говорите за късмет, когато ЧЕЛСИ имаше толкова много проблеми, но просто доказа, че този състав е голям! С логиките за късмета и дузпите някой идиот може да изкара Испания незаслужен шампион. Защото испанците както и ЧЕЛСИ си вкарваха положенията, а съперниците им изпуснаха дузпи!
А това за постоянството и как изброяваше имената на играчи на ЧЕЛСИ ме УБИ!
ПП На Меси ми пожелавам всяка година да вкара по 70 гола стига да си запази головия актив с/у ЧЕЛСИ непроменен
megan fox написа:Джаки, лесно е да се качиш на върха..., сега да ви видим дали ще успеете да се задържите на него. А не да си остане с единствената купа, колкото да се хвалите, че някога и вие сте я печелили! И да не забравяте да благодарите на батко си Роман, че без неговите кинти никога нямаше да успеете!
Santiago Munezz написа:megan fox написа:Джаки, лесно е да се качиш на върха..., сега да ви видим дали ще успеете да се задържите на него. А не да си остане с единствената купа, колкото да се хвалите, че някога и вие сте я печелили! И да не забравяте да благодарите на батко си Роман, че без неговите кинти никога нямаше да успеете!
Ти и преди беше сигурен,че Челси никога няма да спечели ШЛ,ама както обикновенно не позна,сега докато вдигнем слеващата ще се успокояваш,че ще си останем с една единствена ШЛ...празни приказки от теб,колкото искаш!
Иначе ние на баце Роман сме му признателни,ама и вие не забравяйте да благодарите на батко ви Мишел ПлатимИ и на неговите хора от УЕФА,че без тях сте за никъде!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта