НИКИ АЛЕКСАНДРОВ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ники александров

Мнениеот tprodanov » 05 фев 2009 18:10

Бай дъ уей, ако се загледате внимателно в текста, ще видите, че човека няма нито една правописна грешка. Има технически грешки - нещо, което всички ние правим. Очевидно човека пише с някакъв кирилизатор, или на фонетика, и същевременно няма никакъв опит с компютрите. Личи си от грешките Ж и В, от липсата на главни букви и тн. Неща, които повечето тук са правили. А всъщност човека може да е професор по микрохирургия и да е спасил досега няколкостотин човека например, нищо, че за пръв път пипа компютър.
Е, може и да е пълен дебил.

dobri.stoqnov
Контакти:

до гонг и всички негови посетители.

Мнениеот dobri.stoqnov » 05 фев 2009 18:17

Съжалявам за грешките който съм допуснал . Надявам се господин Александров да ме разбере, а на тези който побързаха да ме обидят искам да кажа ,че аз съм незрящ и имам проблем с очите. И за това съм допуснал грешки . Съжалявам много , и ще гледам да не допускам повече грешки .

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 фев 2009 18:24

Слял съм двете теми които пусна, не се притеснявай за грешките и не им обръщай внимание на заяжданията. Редактирал съм ти и двете мнения , като само съм оправил сбърканите букви. Убеден съм, че след като поясни факта за лошото си зрение , те съжаляват за коментарите си.

П.П. @Deliba6- благодаря за корекцията, поправих се.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: До Ники Александров

Мнениеот Deliba6 » 05 фев 2009 18:39

Mike 28, извинявай за забележката, но след като си модератор трябва да се научиш най-накрая, че се пише Оправил! Просто ме дразни У-то написано за пореден път!... А иначе човека се държи повече от културно и учтиво, за разлика от разни първосигнални реакции!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 фев 2009 18:46

tprodanov написа:Бай дъ уей, ако се загледате внимателно в текста, ще видите, че човека няма нито една правописна грешка. Има технически грешки - нещо, което всички ние правим. Очевидно човека пише с някакъв кирилизатор, или на фонетика, и същевременно няма никакъв опит с компютрите. Личи си от грешките Ж и В, от липсата на главни букви и тн. Неща, които повечето тук са правили. А всъщност човека може да е професор по микрохирургия и да е спасил досега няколкостотин човека например, нищо, че за пръв път пипа компютър.
Е, може и да е пълен дебил.

Този път май сериозно се изложи!Мисля,че това момче е едно от онези незрящи момчета,които гостуваха в гонг преди известно време,може и да греша,разбира се.Някои заяждания са изключително жалки!Проданов удари голяма греда с това мнение!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Re: До Ники Александров

Мнениеот dani*** » 05 фев 2009 20:42

Проданов, извини се поне ! Сега надявам се, всички видяхте как простотията може да обиди, човек без никаква вина... Стегни се малко и бъди поне мъничко позитивен.. ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: НИКИ АЛЕКСАНДРОВ

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2009 15:14

Ники, намери някой от футболистите на локо София от преди десет години да ти разкажат за стадиона на Дерисити. мисля, че през 96та локото ги отстрани, но игрището на стадиона в Лондондери е под наклон и топката се търкаля сама към една от вратите. Пожелавам ти да няма емоции като срещу ония сърби, дето ги отстранихте в продълженията

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 29 авг 2009 15:25

ЦСКА влезе през парадния вход! Съвсем правилен коментар от Н. Александров. ЦСКА си остава марка в Европа...а Левски и Литекс бяха посредствени. Впрочем какво очакват хората, Батков а и Т. Русев и Н. Грънчаров от Левски при наличието на нулеви нападатели /нито един класен нападател не беше купен/ не ми е ясно!? Каква Шампионска, каква Лига Европа!!?? Левски е по-слаб поне 2 пъти от онзи отбор от 2005-2006 г.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2009 09:47

Супер журналист е.Аз лично го харесвам как коментира.И е обективен когато поиска

Iso24
Контакти:

За сайта

Мнениеот Iso24 » 04 яну 2010 01:39

Искам да препоръчам на Н. Александров да пораздвижи раздел видео.
Например искам да видя головете на Mитко Бербатов в М. Юн. - като онзи красивия педи 2 месеца, но не знам къде.
Защо не ги качвате тези голове!?

Друга препоръка. Качете програмата на А група с датите, а защо не и на Шампионската лига. За квалификациите например трябваше да търся програмата в сайта на евроспорт и с голяма мъка я открих. Как може в един награден сайт да няма такова елементарно нещо!?

По повод "голия корнер" поне махнете текстовете под снимките - мен специално ме дразнят - пълен попфолк. По-добре слагайте сесии на манекенки - доста по изискано е.

Иначе поздрав за наградата!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”