Бай дъ уей, ако се загледате внимателно в текста, ще видите, че човека няма нито една правописна грешка. Има технически грешки - нещо, което всички ние правим. Очевидно човека пише с някакъв кирилизатор, или на фонетика, и същевременно няма никакъв опит с компютрите. Личи си от грешките Ж и В, от липсата на главни букви и тн. Неща, които повечето тук са правили. А всъщност човека може да е професор по микрохирургия и да е спасил досега няколкостотин човека например, нищо, че за пръв път пипа компютър.
Е, може и да е пълен дебил.
НИКИ АЛЕКСАНДРОВ
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
до гонг и всички негови посетители.
Съжалявам за грешките който съм допуснал . Надявам се господин Александров да ме разбере, а на тези който побързаха да ме обидят искам да кажа ,че аз съм незрящ и имам проблем с очите. И за това съм допуснал грешки . Съжалявам много , и ще гледам да не допускам повече грешки .
Re: ники александров
Слял съм двете теми които пусна, не се притеснявай за грешките и не им обръщай внимание на заяжданията. Редактирал съм ти и двете мнения , като само съм оправил сбърканите букви. Убеден съм, че след като поясни факта за лошото си зрение , те съжаляват за коментарите си.
П.П. @Deliba6- благодаря за корекцията, поправих се.
П.П. @Deliba6- благодаря за корекцията, поправих се.
Re: До Ники Александров
Mike 28, извинявай за забележката, но след като си модератор трябва да се научиш най-накрая, че се пише Оправил! Просто ме дразни У-то написано за пореден път!... А иначе човека се държи повече от културно и учтиво, за разлика от разни първосигнални реакции!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Re: ники александров
tprodanov написа:Бай дъ уей, ако се загледате внимателно в текста, ще видите, че човека няма нито една правописна грешка. Има технически грешки - нещо, което всички ние правим. Очевидно човека пише с някакъв кирилизатор, или на фонетика, и същевременно няма никакъв опит с компютрите. Личи си от грешките Ж и В, от липсата на главни букви и тн. Неща, които повечето тук са правили. А всъщност човека може да е професор по микрохирургия и да е спасил досега няколкостотин човека например, нищо, че за пръв път пипа компютър.
Е, може и да е пълен дебил.
Този път май сериозно се изложи!Мисля,че това момче е едно от онези незрящи момчета,които гостуваха в гонг преди известно време,може и да греша,разбира се.Някои заяждания са изключително жалки!Проданов удари голяма греда с това мнение!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: До Ники Александров
Проданов, извини се поне ! Сега надявам се, всички видяхте как простотията може да обиди, човек без никаква вина... Стегни се малко и бъди поне мъничко позитивен.. 

- unist_gp
- Контакти:
Re: НИКИ АЛЕКСАНДРОВ
Ники, намери някой от футболистите на локо София от преди десет години да ти разкажат за стадиона на Дерисити. мисля, че през 96та локото ги отстрани, но игрището на стадиона в Лондондери е под наклон и топката се търкаля сама към една от вратите. Пожелавам ти да няма емоции като срещу ония сърби, дето ги отстранихте в продълженията
ЦСКА влезе през парадния вход! Съвсем правилен коментар от Н. Александров. ЦСКА си остава марка в Европа...а Левски и Литекс бяха посредствени. Впрочем какво очакват хората, Батков а и Т. Русев и Н. Грънчаров от Левски при наличието на нулеви нападатели /нито един класен нападател не беше купен/ не ми е ясно!? Каква Шампионска, каква Лига Европа!!?? Левски е по-слаб поне 2 пъти от онзи отбор от 2005-2006 г.
Супер журналист е.Аз лично го харесвам как коментира.И е обективен когато поиска
За сайта
Искам да препоръчам на Н. Александров да пораздвижи раздел видео.
Например искам да видя головете на Mитко Бербатов в М. Юн. - като онзи красивия педи 2 месеца, но не знам къде.
Защо не ги качвате тези голове!?
Друга препоръка. Качете програмата на А група с датите, а защо не и на Шампионската лига. За квалификациите например трябваше да търся програмата в сайта на евроспорт и с голяма мъка я открих. Как може в един награден сайт да няма такова елементарно нещо!?
По повод "голия корнер" поне махнете текстовете под снимките - мен специално ме дразнят - пълен попфолк. По-добре слагайте сесии на манекенки - доста по изискано е.
Иначе поздрав за наградата!
Например искам да видя головете на Mитко Бербатов в М. Юн. - като онзи красивия педи 2 месеца, но не знам къде.
Защо не ги качвате тези голове!?
Друга препоръка. Качете програмата на А група с датите, а защо не и на Шампионската лига. За квалификациите например трябваше да търся програмата в сайта на евроспорт и с голяма мъка я открих. Как може в един награден сайт да няма такова елементарно нещо!?
По повод "голия корнер" поне махнете текстовете под снимките - мен специално ме дразнят - пълен попфолк. По-добре слагайте сесии на манекенки - доста по изискано е.
Иначе поздрав за наградата!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”