Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Inex

Re: Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Мнениеот Inex » 16 авг 2012 17:24

plovdivram написа:
113 62 18 33 213:132 +81 /за Левски/... И ти на това му викаш ДЕРБИ?! Съперничество, където трябва да вземете толкова мачове, колкото сте взели до момента, за да ИЗРАВНИТЕ!!! Ами незнам майна... като ви казвам, че имате ИЗКРИВЕНИ представи за това, кое може да наричате дерби и кое не... Нека някой страничен 'дето ни следи дискусията да каже, но на база ПОВЕДЕНИЕТО ви и ЦИФРИТЕ, то пак няма как да ме убедите, че наистина голямото ви дерби е с Левски!!!

Владко ти сериозно майна или не четеш или си пазарувал от Марешки стока с изтекъл срок на годност :lol:
Казах ти извади времето на селския и смятай римат точно 15 победи повече от нас това е истината!!!
Ботев е единственият отбор в България ркойто има повече победи над Левски след ЦСКА!!!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 16 авг 2012 17:24

plovdivram написа:Pupper..
Престани с омразата и един ден, може да водим нормален разговор!
И всеки ден пали свещ, да не се случи най-лошото, защото връщане назад няма.
Може да не е моето дете, може да е твоето!

пак те питам... опитваш се да ми кажеш, че насаждам омраза ли?!! ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ ПИЧ... Пореден опит да говорите "НАИЗУСТ", което наистина е жалко!!!

Лично ти определено не , но ще отречеш ли че за една определена групичка ваши идоли насаждането на омраза е ежедневие, да не кажа че общо взето за това живее ? И само не ми казвай и на мен, че говоря наизуст щото всичко си е черна на бяло :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 17:29

Inex написа:
plovdivram написа:
113 62 18 33 213:132 +81 /за Левски/... И ти на това му викаш ДЕРБИ?! Съперничество, където трябва да вземете толкова мачове, колкото сте взели до момента, за да ИЗРАВНИТЕ!!! Ами незнам майна... като ви казвам, че имате ИЗКРИВЕНИ представи за това, кое може да наричате дерби и кое не... Нека някой страничен 'дето ни следи дискусията да каже, но на база ПОВЕДЕНИЕТО ви и ЦИФРИТЕ, то пак няма как да ме убедите, че наистина голямото ви дерби е с Левски!!!

Владко ти сериозно майна или не четеш или си пазарувал от Марешки стока с изтекъл срок на годност :lol:
Казах ти извади времето на селския и смятай римат точно 15 победи повече от нас това е истината!!!
Ботев е единственият отбор в България ркойто има повече победи над Левски след ЦСКА!!!

ха-ха... :mrgreen: ... ами то да почнем да си избираме периодите и да считаме само тези, които ни харесват... каки са тези глупости бе майна... Ами то тогава идва логичния въпроса... Ако извадим годините на Христолов и тези, за които няма реални данни, че сте развивали спортна дейност... да не се окаже, че ще празнуваме заедно 100 годишнина... :mrgreen: пъ' било то и през 2035/36/ :mrgreen: .... Стига майна.... Несериозно е!!!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 авг 2012 17:30

Inex написа:
plovdivram написа:

значи си избирате кое да се брой . Махни комунизма и брой така да видим :lol:
...или се отричате от 10 години махаме ги тях ,значи ставате на колко години .........?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 16 авг 2012 17:32

plovdivram написа:
Inex написа:
А легендата ви ,като ви каза че сте цигани и то в ефир пред цяла България вие как реагирахте???
Айде мисли малко преди да пишеш глупости ,че започваш сериозно да се излагаш...

Inex, кога ще изкарате ЗАПИС на това "легендарно" за вас ('щото иначе не ви пука за нас :mrgreen: ) предаване на НИКОЛАЙ БАРЕКОВ /друг от списък на най-големите фенове на Ботев/, а не само да поствате изрезката от вестника, където аз лично трърдя, че думите му са изопачени... Просто спомена ми е такъв, че Бонев каза във студиото, НЕ ЧЕ "ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ СА ОТ СТОЛИПИНОВО", а че ВСИЧКИ В СТОЛИПИНОВО СА МУ ФЕНОВЕ, което е доста различно ПО СМИСЪЛ оттова, коет отолкова години "размахвате", 'щото иначе НЕ ВИ ПУКА ЗА НАС... Ама Puppera сигурно хиляди пъти се е забавлявал с това...

Е тука вече сериозно олекна :!: Точно ти да го кажеш това не мога да повярвам :shock:
Значи новата ви история ,която лично ти пропагандираш е лъжа така ли???
Защото след като не вярваш на вестници с презумцията ,че изопачават
нечии слова ,по същата логика изрезките с които си присвоявате историята
на Спортклуб може да ги е писал някой пристрастен и да не са истина...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 17:37

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:Pupper..
Престани с омразата и един ден, може да водим нормален разговор!
И всеки ден пали свещ, да не се случи най-лошото, защото връщане назад няма.
Може да не е моето дете, може да е твоето!

пак те питам... опитваш се да ми кажеш, че насаждам омраза ли?!! ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ ПИЧ... Пореден опит да говорите "НАИЗУСТ", което наистина е жалко!!!

Лично ти определено не , но ще отречеш ли че за една определена групичка ваши идоли насаждането на омраза е ежедневие, да не кажа че общо взето за това живее ? И само не ми казвай и на мен, че говоря наизуст щото всичко си е черна на бяло :lol:

Че кой го отрича... НО ТОВА НЕ Е ЕДНОСТРАНЕН ПРОЦЕС!!! Четейки Pupper-a ще излезе, че той неможе да си пусне детето, защото някой измежду нас му мисли злото... Пълни глупости... Ако се видим някой път ще му разкажа как моето семейство е било подлагано на такова нещо... странно, защо ли... при положение, че на вас не ви пука за нас!!!

Е тука вече сериозно олекна Точно ти да го кажеш това не мога да повярвам
Значи новата ви история ,която лично ти пропагандираш е лъжа така ли???
Защото след като не вярваш на вестници с презумцията ,че изопачават
нечии слова ,по същата логика изрезките с които си присвоявате историята
на Спортклуб може да ги е писал някой пристрастен и да не са истина...

Къде отиде ти бе майна?!! :mrgreen:
Вярвам на това, което съм видял и чул с ушите си... вярвам на документи... Ако има ОПРОВЕРГАВАЩИ ги материали, то тогава бих РЕВИЗИРАЛ МНЕНИЕТО СИ... Колкото до ИЗРЕЗКИТЕ... Според теб вашата история на базата на какво е писана?!! И дали са само ИЗРЕЗКИТЕ?!! Ами имайте поне ВЕДНЪЖ ДОБЛЕСТТА да излезете и ОТКРИТО да ни НАРЕЧЕТЕ "КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ" и ще видим кой, какво е откраднал?!! Ние не се притенсяваме оттова... вие обаче явно се притеснявате!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 16 авг 2012 17:43

Тази тема няма какво да е чета.Всеки ден една и съща песен и от двете страни.Цирка е пълен.Хайде за деца във ваканция е разбираемо да стоят пред компютъра,в тези жеги и пишат по форумите.Но хора на 30+-няма как да го разбера.И като свърши работния ден,"тотала" е 20 мнения във форума на Гонг и 0(нула) свършена работа.После българите ревем,че ни били ниски заплатите, на такива хора и минималната заплата им е много.

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 16 авг 2012 17:51

plovdivram написа:
Къде отиде ти бе майна?!! :mrgreen:
Вярвам на това, което съм видял и чул с ушите си... Ако не вярвам на документи... Ако има ОПРПВЕРГАВАЩИ ги материали, то тогава бих РЕВИЗИРАЛ МНЕНИЕТО СИ... Колкото до ИЗРЕЗКИТЕ... Според теб вашата история на базата на какво е писана?!! И дали са само ИЗРЕЗКИТЕ?!! Ами имайте поне ВЕДНЪЖ ДОБЛЕСТТА да излезете и ОТКРИТО да ни НАРЕЧЕ "КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ" и ще видим кой, какво е октраднал?!! Ние не се притенсяваме оттова... вие обаче явно се притеснявате!!!

Виж сега ,личното ми мнение с което не желая да обвързвам абсолютно никой е ,че всеки си има правото да
да вярва и да припознава каквото сам си реши. Както ти си решил да припознаеш историята на Спортклуб
като ваша няма лошо ,човек сам си решава в какво да вярва и в какво не и стига вече с тези гръмки слова
за доблест и излезте открито... Аз със вас нямам какво да деля и от какво да се притеснявам ,но я ми обясни ти
ако обичаш как на 64 годишен човек (визирам бащата на съпругата ми) ще го убедиш ,че татуировката която си
е направил още в казармата със годината 1936 на нея не е правилна и трябва да я промени на 1926 година???
Пак повтарям всеки си има глава на раменете и си вярва в каквото прецени за правилно ,ти си решил така
кой съм аз ,че да ти давам наклон в какво да вярваш и в какво не ,това е ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ по въпроса.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 авг 2012 22:05

Цветков: Разликата между Левски и Ботев е голяма

http://gong.bg/view_article.php?article_id=291097

:lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 авг 2012 06:53

Че това си е реверанс в сравнение със световният рекор за убити президенти.Кучката на мафията си е кучка който и да я вземе.

Върни се в “Свободна зона”