Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Взривиха ресторанта на бившия бос на Локо Пд

Мнениеот hetfield » 16 авг 2012 13:46

Тото или дългове към НАП поети от други хора.Сигурен съм,че той си знае кой и за какво го сплашва.Интересно ми е дали ще стане ясно.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 16 авг 2012 13:51

hetfield написа:Тото или дългове към НАП поети от други хора.Сигурен съм,че той си знае кой и за какво го сплашва.Интересно ми е дали ще стане ясно.

Ако беше такава "прозрачна ситуация" нямаше да се занимават с бомби ит.н. Ясно е, че само те си знаят какво е всъщност.
А що се отнася до тоя "човек" - автора на темата, ясно е на всички що за болен индивид е.
Изображение

deladog

Мнениеот deladog » 16 авг 2012 13:55

hetfield написа:Тото или дългове към НАП поети от други хора.Сигурен съм,че той си знае кой и за какво го сплашва.Интересно ми е дали ще стане ясно.

Мнозинството във форума клони към мнение, че атентаторите са жълти, възползвали се от обстоятелството, че господин Динев и обектите му вече не са толкова плътно охранявани от тълпи самопожертвователни привърженици.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 16 авг 2012 13:58

fena написа:Просто не можете да преживеете факта, че през последните 15 години Локомотив беше постоянно над вашето отборче...

Направи ги десет и почти ще си познал! Локомотив са доминиращ отбор след като ги взе ВИС през 2001. Останалите глупости, няма да ги коментирам. 5 човека от едните се джавкат с пет от другите и видиш ли омрази, безсънни нощи, кошмари ... Ако се имаш за част от изброените, не намесвай хилядите нормални пловдивчани в селските си въжделения!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 авг 2012 13:59

deladog написа:

Мнозинството във форума клони към мнение, че атентаторите са жълти, възползвали се от обстоятелството, че господин Динев и обектите му вече не са толкова плътно охранявани от тълпи самопожертвователни привърженици.

Така е и аз с такова впечатление останах :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 авг 2012 14:03

В статията пише,че криминалистите работят,значи до час всичко ще е ясно :mrgreen:

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 16 авг 2012 14:07

Pupper_ написа:
fena написа:Просто не можете да преживеете факта, че през последните 15 години Локомотив беше постоянно над вашето отборче...

Направи ги десет и почти ще си познал! Локомотив са доминиращ отбор след като ги взе ВИС през 2001. Останалите глупости, няма да ги коментирам. 5 човека от едните се джавкат с пет от другите и видиш ли омрази, безсънни нощи, кошмари ... Ако се имаш за част от изброените, не намесвай хилядите нормални пловдивчани в селските си въжделения!

Годините ги смятай ти, но за твое съжаление останалото са ФАКТИ, които няма как да оспориш. За другото питай автора на темата.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 авг 2012 14:09

Аз лично смятам, че трябва да поздравим автора на темата и да му кажем, че търпи критика, заради забавянето на излизането й!!! :mrgreen: Нещо се е поотпуснал... :mrgreen: ... Ама тази седмица им е простено.... все пак е "ГОЛЯМОТО ИМ ДЕРБИ" и е нормално ние да сме малко "по-в страни" от вниманието им!!! :mrgreen:
Изображение

ПОТРЕС
Контакти:

Мнениеот ПОТРЕС » 16 авг 2012 14:15

След като спомена за "дербито" им тази седмица, се замислих, как от страна на Левски никой нищо не говори.От тяхна страна превъзбудено състояние до небесата, хората от София не ги броят за живи, горките. :oops:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2012 14:24

plovdivram написа:Аз лично смятам, че трябва да поздравим автора на темата и да му кажем, че търпи критика, заради забавянето на излизането й!!! :mrgreen: Нещо се е поотпуснал... :mrgreen: ... Ама тази седмица им е простено.... все пак е "ГОЛЯМОТО ИМ ДЕРБИ" и е нормално ние да сме малко "по-в страни" от вниманието им!!! :mrgreen:

Исторически е наи голямото дерби с Левски повече от 60 години.С вас стана дерби последните десетина години когато Велбъжд купи Локо и пловдивския съд го закри.Не вярвам да има някои изненадан че са сложили бомба на Тото при вас е традиция да ви убиват собствениците :twisted: що ли
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Свободна зона”